Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(oregano @ 2008 01 13, 20:15)
Čia  labai išradingas būsto sprendimas  thumbup.gif Gal kas prisitaikys idėjas  rolleyes.gif

aciu as jau pasiziurejau, idejos neblogos ypac lovos po podiumu thumbup.gif
Atsakyti
Tiems, kas turi mažulytes virtuvytes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Lova- spinta. Kai reikia paslėpti miegamąjį thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 14:54)
Lova- spinta. Kai reikia paslėpti miegamąjį  thumbup.gif
user posted image

liuks as irgi apie toki sprendimo varianta svajoju, tik idomu kokia kaina tokios lovos gautusi, jei pagal ussakyma.
o siaip viena sienine lova as maciau Vilniuje Baldu rojuje, bet ten kokybe kazkokia miglota
Atsakyti
QUOTE(Banoli @ 2008 01 16, 21:03)
liuks as irgi apie toki sprendimo varianta svajoju, tik idomu kokia kaina tokios lovos gautusi, jei pagal ussakyma.
o siaip viena sienine lova as maciau Vilniuje Baldu rojuje, bet ten kokybe kazkokia miglota

Kainuos tikrai nemažai... g.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Radau vieno kambario 52kv.m. buto vizualizaciją, gal kam pagelbės, manau visai neblogai atrodo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na bet čia prabangiai dar su vieta, aš vietoj, miegamo sienelės spintą pastatyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 23 sausio 2008 - 15:22
O mes vat niekur nerandam tokios vonios-duso kabinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 01 23, 17:37)
O mes vat niekur nerandam tokios vonios-duso kabinos  doh.gif

Na jau, na jau, pasirinkimas tikrai yra, ir internete pavyzdžių pilna, tik nepatingėkite panaršyti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal per daug nerealūs mano norai, bet gal rasit kurnors 24 kvadratų buto perdarymo pavyzdžių unsure.gif ar 12 kvadratų kambariuko apstatymo variantų, idėjų daug galvoj bet kad pamačius kąnors realiai padaryto būtų labai neprošal ax.gif
įdėkit čia nuorodas jei rasit, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2008 01 24, 10:56)
gal per daug nerealūs mano norai, bet gal rasit kurnors 24 kvadratų buto perdarymo pavyzdžių  unsure.gif ar 12 kvadratų kambariuko apstatymo variantų, idėjų daug galvoj bet kad pamačius kąnors realiai padaryto būtų labai neprošal  ax.gif
įdėkit čia nuorodas jei rasit, ačiū  4u.gif
Kaip tik skaiciau gruodzio menesio zurnala "Mano namai" ir ten yra nuotrauku buto, kurio kvadratura 22 kvadratai.
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2008 01 23, 17:37)
O mes vat niekur nerandam tokios vonios-duso kabinos  doh.gif

man siūlė sienelę tvirtinti ant vonios krašto smile.gif
Atsakyti