Įmetu Daringos antresolių nuotraukas su aprašymu:4u:
"Vaizdelis gal nelabai koks, nes foto senos, darytos iskart po remonto, tad nei virtuves (po antresole) baldu nera, nei ciuzinio ant antresoles dar nebuvom uzmete. Bet pats antresoles buvimas lyg ir matosi . Beje, i ja uzlipam kopeciom (pastatom ant pakylos, salia spintos), kuriu foto taip pat nesimato, nes musu mazasis tuo metu labai praktikavo lipima aukstyn, tad kopecias slepdavom "
Nu gi kai p įdomiai sugalvota, o miegant vasarą, oro netrūksta antresolėse?
QUOTE(Pause @ 2007 12 20, 19:00)
"Vaizdelis gal nelabai koks, nes foto senos, darytos iskart po remonto, tad nei virtuves (po antresole) baldu nera, nei ciuzinio ant antresoles dar nebuvom uzmete. Bet pats antresoles buvimas lyg ir matosi . Beje, i ja uzlipam kopeciom (pastatom ant pakylos, salia spintos), kuriu foto taip pat nesimato, nes musu mazasis tuo metu labai praktikavo lipima aukstyn, tad kopecias slepdavom "
Nu bet kaip fainai. Mes irgi buvom galvoję apie tokį "antrą aukštą", bet mūsų lubos yra mažos, taigi teko tą variantą atmesti. Bet mes panaikinom prieškambarį. Vieno kambario sieną patraukėm (sumažinom kambarį), uždarėm taip vadinamą tamsiuką, virtuvės iėjimą padarėm iš kitos pusės ir taip pasigaminom dar vieną kambarį. Jame telpa TV, sofkute, ir rašomasis stalas. Taigi visada jame vakarojam. Mergaitė turi savo miegamąjį, o mes savo. Taigi iš dviejų kambarių padarėm tris Kaip kam nors aiškinam nelabai kas supranta. Tik tiek, kad atidarius duris įeinam iškart į kambarį. Bet man patinka Mūsų bendras plotas 49 kv m. Nelabai drįsau anksčiau rašyti, nes gyvenat ir dar mažesniuose butukuose
QUOTE(sigita @ 2007 12 20, 23:23)
Nu gi kai p įdomiai sugalvota, o miegant vasarą, oro netrūksta antresolėse?
Ne, normaliai pas mus su tuo oru . Dar kai planavom namus, galvojau, kad gal reiks kokį ventiliatorių sumontuoti antresolkoj, bet remonto metu jį tiesiog pamiršom . Bet kadangi namas senas, sienos storos, tai net vasaros metu per karščius namai neprikaista. Tad ir tvankumo nesijaučia. Be to, kaip nuotraukose matosi (ačiū, Pause, už kėlimą ), antresolė atvira iš dviejų pusių, tai oras neužsistovi, gali laisvai judėt.Beje, man braskute_v buto sprendimas visai patiko. Šaunuoliai
Pabandysiu papasakoti apie antresoles, kurias mačiau viename žurnale.Manau tiktų, jei patalpos aukštis nėra didelis.Padaryta buvo antresolė miegojimui, įlipti į ją reikia laiptais kurie vienu šonu remiasi į sieną, o iš laisvojo šono galima pasidaryti lentynas ar ar dar ką nors.Po antresole padaryta spinta.Spintai juk nereikia tokio aukščio, kaip tarkime virtuvėlei.Jei antresolė siaura, skirta vienam žmogui, tada spinta, jei platesnė, galima įrengti rūbinę ar pan.
QUOTE(Daringa @ 2007 12 21, 16:28)
Beje, man braskute_v buto sprendimas visai patiko. Šaunuoliai
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 21, 17:07)
Pabandysiu papasakoti apie antresoles, kurias mačiau viename žurnale.Manau tiktų, jei patalpos aukštis nėra didelis.Padaryta buvo antresolė miegojimui, įlipti į ją reikia laiptais kurie vienu šonu remiasi į sieną, o iš laisvojo šono galima pasidaryti lentynas ar ar dar ką nors.Po antresole padaryta spinta.Spintai juk nereikia tokio aukščio, kaip tarkime virtuvėlei.Jei antresolė siaura, skirta vienam žmogui, tada spinta, jei platesnė, galima įrengti rūbinę ar pan.
Aš panašiai norėjau pradžioj pas mergaitę daryti: įrengti antrasolę tik miegojimui- ten padėti tik gerą čiužinį ir kokią lentyna pakabinti. O pačioje jau įrangti spinteles. Bet vyras išsigando, kad gal nekaip atrodys. bet man atrodo jis nesugalvojo kaip įrengti nes viską darėmės savo rankomis Man tikrai pas Daringa labai gražu ir taip nekasdieniška. Gaila, kad man nepasisekė išsaugoti savo įdėjos
QUOTE(a79 @ 2007 11 15, 16:16)
Pasisakysiu dabar apie baldus transformerius.
Trumpai tariant, "tai trauk juos devynios" Gruodžio pabaigoj, mūsų transformeriui bus metai. Pirkom todėl, kad mažame bute pas mus ten pat buvo ir svetainė ir miegamasis. Sėdėt ant jų (neišskleidus, kad būtų galima pusiau gulėt) visiškai nepatogu. O miegojimas ant jų tai išvis kažkoks košmaras. DAr nė pusmečiui nepraėjus, kai pradėjom juos naudot, kasryt atsikeldavau kaip sumušta, jaučiasi kiekvienas lankstas ir kiekviena kojelė. Juose galima TIK ILSĖTIS, "miegot" nepatarčiau, nes mėlynės garantuotos .
Kiekvieną vakarą vis žadu pasiklot čiužinį šalia lovos, bet taip ir neprisiruošiu
Taip kad, nesižavėkit taip velnio transformeriais, jei planuojat ant jų pačios miegot. Lyginant seną tarybinę sopkutę ir transformerį, tai sopkutė būtų aukščiausia klasė.
Nors svečiams tinka
Dar grįžtant prie mažų erdvių, gal užmatėt kur idėjų, kaip padaryt miegamą zoną kaip ir antrasolėse. REikia du berniukus sutalpint į 12 kvadratų, tai didžiąjam lovą norėčiau užkelt į palubes ir dar ten pat, kad galėtų savo mėgstamiausius žaisliukus susidėt, taip kad ta antrasolė būtu didoka, o mažąjam liktų dalis "pirmo aukšto" asmeninei erdvei. Likę keletas kvadratų būtų bendri. Miintyse jau kaip ir viską susidėliojau, bet gal kas užmetėt kur paveiksliukų, nes vyrą nėra paprasta ,remiantis miražais, įtikint
Dviaukštės lovos nenoriu.
Trumpai tariant, "tai trauk juos devynios" Gruodžio pabaigoj, mūsų transformeriui bus metai. Pirkom todėl, kad mažame bute pas mus ten pat buvo ir svetainė ir miegamasis. Sėdėt ant jų (neišskleidus, kad būtų galima pusiau gulėt) visiškai nepatogu. O miegojimas ant jų tai išvis kažkoks košmaras. DAr nė pusmečiui nepraėjus, kai pradėjom juos naudot, kasryt atsikeldavau kaip sumušta, jaučiasi kiekvienas lankstas ir kiekviena kojelė. Juose galima TIK ILSĖTIS, "miegot" nepatarčiau, nes mėlynės garantuotos .
Kiekvieną vakarą vis žadu pasiklot čiužinį šalia lovos, bet taip ir neprisiruošiu
Taip kad, nesižavėkit taip velnio transformeriais, jei planuojat ant jų pačios miegot. Lyginant seną tarybinę sopkutę ir transformerį, tai sopkutė būtų aukščiausia klasė.
Nors svečiams tinka
Dar grįžtant prie mažų erdvių, gal užmatėt kur idėjų, kaip padaryt miegamą zoną kaip ir antrasolėse. REikia du berniukus sutalpint į 12 kvadratų, tai didžiąjam lovą norėčiau užkelt į palubes ir dar ten pat, kad galėtų savo mėgstamiausius žaisliukus susidėt, taip kad ta antrasolė būtu didoka, o mažąjam liktų dalis "pirmo aukšto" asmeninei erdvei. Likę keletas kvadratų būtų bendri. Miintyse jau kaip ir viską susidėliojau, bet gal kas užmetėt kur paveiksliukų, nes vyrą nėra paprasta ,remiantis miražais, įtikint
Dviaukštės lovos nenoriu.
jauciu pareiga ,,apginti" baldus transformerius.Pas mus- sofa (http://www.spec.lt/get.php?f.10785, pats pirmas paveikslelis, ten jos raudonos), aciu dievui jau treti metai kiekviena miela naktele ant jos miegam.Del patogumo -aisku, toks ,,kompromisinis" baldas niekada neprilygs pilnavertei miegamojo lovai, bet jokiu kojeliu ir lankstu tikrai nesijaucia.Na, nezinau, gal cia nuo zmogaus svorio ar ugio priklauso (nuo ugio, ta prasme, kad gal lovos lenkimo mechanizmas tokiu atveju remiasi i uzpakali ar i i mentis...), na, mes abu esu labiau ,,liesesnio' tipo ir neauksti- as 1,64m ir 52 kg, vyras- 1,78m ir... nezinau kiek, bet nestoras jis:)
Dar viena dalyka butu idomu suzinoti - kiek mokejote uz ta lova, nes puikiausiai pardavinejami tiek originalus transformeriai, tiek pigesnes ju kopijos (beja, pavyzdziui, ,,ermitaze" jos netgi sekmingai eksponuojamos toje pacioje saleje...)
Zodziu, kai pas mus vietos namie irgi ,,ne prudais", tai tokia sofa-lova, kuri, skirtingai neidauguma kitu sofu, yra labai plati ir neturi isilgines lenkimo linijos, kur nuolat sulenda paklode, yra tikrai gera iseitis.O ir pusiau atlenktos lovos funkcija(kai atlosas atlenktas, o kojugalis- istiestas) labai patenkinti- visada taip sedim ziuredami telika arba dirbdami su kompu(nesiojamu, aisku).
vienintelis ir nenugincijamas sios lovos minusas- nera patalynes dezes, bet mes konstruodami savo spinta- komoda, ir ta reikala isprendem - padarem dideli ir gilu stalciu patalynei- ten telpa visi patalai.
QUOTE(Pause @ 2007 12 20, 17:00)
gal galėtumėt dar kartelį nuotraukas įkelti? nerodo..O taip norėtųsi pažiūrėti
merginos as stebiuosi jusu sugebejimais.
Mes gyvename 2 k. bute 51 m2, bet jis man toks mazas , o jus sugebate isirengti taip graziai , o svarbiausiai jaukiai . Man tai dar rankos nekyla , gal kai apsiprasiu imsiuosi rekonstrukciju. Vis kars nuo karto pasiskaitau sios rubrikos gal kas galetu pasufleruoti kaip jaukiau isikurti??? Atsiusciau buto fotkes ir plana
Mes gyvename 2 k. bute 51 m2, bet jis man toks mazas , o jus sugebate isirengti taip graziai , o svarbiausiai jaukiai . Man tai dar rankos nekyla , gal kai apsiprasiu imsiuosi rekonstrukciju. Vis kars nuo karto pasiskaitau sios rubrikos gal kas galetu pasufleruoti kaip jaukiau isikurti??? Atsiusciau buto fotkes ir plana
Tai dėk čia fotkes ir planą ir žiūrėsim visos
Pas mane 27 kv. m. tai dabar "kuriamės" tik, pabaigoj galėsiu pasirodyt
QUOTE(Pause @ 2008 01 13, 18:13)
Tai dėk čia fotkes ir planą ir žiūrėsim visos
Na as geru fokiu neturiu, ta prasme neturiu ko cia fotkinti, kadangi butas skaityk neirengtas(seni tapetai ir 0 baldu ).fotkiu ikelti nemoku Galiu fotkes atsiusti el pastu