Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Labas vakaras,padekit man ,pasidalinkit patirtym doh.gif Gyvenam vieno kambario bute,vietos nedaug,ir vis suku galva kaip jaukiau padaryt,kad vietos liktu kambary daugiau,dabar turim toki kampa,vat ir galvoju gal ji pakeist i kokia sofa?Merginos parasykit,kaip jus matet,kaip pas pacias?Nes visi musu pazystami,draugai gyvena 2ir daugiau kambariu butuose,tai neturiu pas ka nusiziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandžiau nubraižyti kaip yra pas mus namie.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 11 19, 11:04)
user posted image

O vaiku turyte?Nes pas mus dar vaiko lova,staliukas,kedute biggrin.gif O kokia lova?Kaip i miegamaji?
Atsakyti
Norisi jus mergaites pagirti uz isradinguma 4u.gif Tiek idomiu ideju prisiskaiciau... 4u.gif

Mes gyvenama vieno kambario butuke...taciau ji nuomojame - del to, nesinori griauti sienu ir pirkti brangiu daigtu - kol sienos ne musu biggrin.gif

O daigtu irgi nelabai iseina kur sudeti - tai as naudojuosiu graziomis dezutemis ax.gif Virtuveje esu i tokias sudejus visokias smuklmeneles, prieskonius... Kambaryje (papuosalus, ir kt daigtus) Graziai atrodo, nes jas perku ivairiu dydziu, bet vienodu splavu, tai zaismingai ir graziai atrodo, kai ant palankes, ar spintos sudetos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 10 26, 09:10)
Aš daričiau, kad viršutinės butu horizontalios, po dvi ir atidarinėti juos i viršu, kaip žemesne taip ir aukštesne, nes nes atidarymas viena į šoną kita į viršu kažkaip man be ryšio

Mes taip pasidarėme virtuvėje, puikus sprendimas, vietą taupo ir su stiklu gražiai atrodo-dėjome matinį stiklą- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 11 19, 10:08)
O vaiku turyte?Nes pas mus dar vaiko lova,staliukas,kedute biggrin.gif O kokia lova?Kaip i miegamaji?
vaiku tai neturim. O lova kaip i miegamaji
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 11 19, 11:04)
user posted image

aš irgi gyvenu vieno kambario bute tai ta problema bandom spresti taip: mano durys i kambari yra panašiai kaip šiame brežinyje tai nuo duru i dešine palei visa siena yra spinta o priešais duris prie tos sienos nuo spintos žiurint yra kompiuterio stalas, du foteliai ir lova (lova kaip brežinyje) o nuo duru i kaire puse sekcija ir kampe tv o palei langa gaunasi lova staliukas viduryje kambario. man spintu reikia daug nes esu kaupike o ir gyvenu ne nuomojamam bute
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 11 19, 19:46)
aš irgi gyvenu vieno kambario bute tai ta problema bandom spresti taip: mano durys i kambari yra panašiai kaip šiame brežinyje tai nuo duru i dešine palei visa siena yra spinta o priešais duris prie tos sienos nuo spintos žiurint yra kompiuterio stalas, du foteliai ir lova (lova kaip brežinyje) o nuo duru i kaire puse sekcija ir kampe tv o palei langa gaunasi lova staliukas viduryje kambario. man spintu reikia daug nes esu kaupike o ir gyvenu ne nuomojamam bute

Bet kaip noreciau pasiziuret i si vaizda,gal nieko,gal foto galwtum parodyt,jei nori gali i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 11 19, 22:31)
Bet kaip noreciau pasiziuret i si vaizda,gal nieko,gal foto galwtum parodyt,jei nori gali i az blush2.gif

ryt ar poryt atsiusiu nes nežinau kada fotikas parkeliaus namo atsiusiu i pašta parašyk i až el. pašto adresa 4u.gif
o kokios kvadraturos jusu kambariukai mano 17m2o kokio ploto jusiškiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 20 lapkričio 2007 - 17:40
QUOTE(savitre @ 2007 11 20, 18:39)
ryt ar poryt atsiusiu nes nežinau kada fotikas parkeliaus namo atsiusiu i pašta parašyk i až el. pašto adresa 4u.gif
o kokios kvadraturos jusu kambariukai mano 17m2o kokio ploto jusiškiai?

Mano visas butas 27 verysad.gif O kiek kambarys nezinau,gal kokie 19 doh.gif Rasau i az 4u.gif
Atsakyti
Mažuose butukuose galima sukurti dideli jaukumą, tik reikia šiek tiek pasistengti. dauguma žmonių turi didelius 3-4 kambariu butus, bet tai dar nereiškia,kad juose jauku,šilta ir gera būti ax.gif dažnai vistiek tuose keliuose kambariuose šeima pasirenka savus kampelius blush2.gif ir labai daug pažistamų šeimų,kuriose vistiek visi subėga į viena ir tą pati kambarį, nes visiems drauge smagiau ir geriau 4u.gif
Atsakyti
pas mus išvis tik 12 kvadratų vienas kambarys bendrabutinis doh.gif
telpam 4u.gif
stovi sekcija iš spintos, atviresnės dalies telikui ir knygoms ir kampinės dalies gėlėms, kampinis stalas kompiuteriui, vaiko komoda, spinta, sofa-lova, pintas ovalus staliukas su dviem kėdutėm ir dar vaiko maitinimo kėdutė ir vaikiška lovytė 4u.gif

virtuvėj išvis dviese nelabai tilptum, tai ten tik tas kas tuo metu gamina biggrin.gif
Atsakyti