Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(raige @ 2004 02 25, 12:15)
Gyvenam nedideliame dvieju kambariu butuke. Ko gero artimiausiu laiku buto pasikeist neisheis, tai remontuosim shita. Viena kambari atiduosim dukrai, kitas bus musu miegamasis. Taip kad svetaines neturesim.
Kaip ishsprendzhiat erdves ir vietos stoka tie, kurie gyvenat vienam ar dviejuose kambariuose ir turit vaiku? Gal kaip nors originaliai ishsprendet kokia nors problema? Kaip sutvarkyti buta, kad jis butu ar bent atrodytu kuo erdvesnis?

as irgi gyvenu mazoj erdvej. galvoju apie stumdomas duris, uz kuriu butu drabuzine. Gal kas zinot kokia gera ir nebrangia firma? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, labai reikia patarimo!
Pagausejus seimynai savo miegamaji atiduosime vaikams, o patys miegamaji norime isirengti vietoj darbo kambario. Jis yra nedidelis, ties viena siena yra didele spinta su sstumdomomis durimis - ji visai tiks musu drabuziams sudeti, prie lango specialiai pagamintas - pritaikytas rasomasis staliukas, kompiuteriui, kurio irgi nenoretume ismesti. Vietos lovai lieka visai nedaug.
Va ir klausimas, kokia lova pasirinkti, kad butu ir patogi miegoti ir uzimtu nedaug vietos. Gal buna kokiu patogiu transformuojamu lovu?
Visgi mums svarbiausia patogumas! Tilptu net normali kompaktiska miegamojo lova, bet kambarys butu visiskai uzgriozdintas! Paprastos sofos - lovos nenoriu, nes jose miegoti tikrai nepatogu.
Gal turite kokiu ideju? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na čia brangokai gautųsi, bet gal norėtumėte lovos, kuri atsilenkia į spintą?
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 08 17, 10:09)
Na čia brangokai gautųsi, bet gal norėtumėte lovos, kuri atsilenkia į spintą?

Gal ir idomu butu. O kur tokia gauti?

O ten nebus tokia kaip "laskraduske", kad baisu smarkiau pasiversti, kad ten kokia koja neuzsilenktu ir nesugriutu ta lova...

Mums labai svarbu kad poilsis butu visavertis. Ir lovos norime stabilios, patogios, pakankamai nemazos.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2007 08 17, 14:24)
Gal ir idomu butu. O kur tokia gauti?

O ten nebus tokia kaip "laskraduske", kad baisu smarkiau pasiversti, kad ten kokia koja neuzsilenktu ir nesugriutu ta lova...

Mums labai svarbu kad poilsis butu visavertis. Ir lovos norime stabilios, patogios, pakankamai nemazos.

aš siūlyčiau pirkti normalią miegamojo lovą, o kad kambarys užgriozdintas, tai ką jau padarysi.. ypač jei turite svetainę, o naujame miegamajame tik miegosite ar prie kompo pasedėsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 17, 13:28)
aš siūlyčiau pirkti normalią miegamojo lovą, o kad kambarys užgriozdintas, tai ką jau padarysi.. ypač jei turite svetainę, o naujame miegamajame tik miegosite ar prie kompo pasedėsite smile.gif

Ir as taip mastau. Bet dar tikiuosi, gal kas pasiulys ne tik patogu, bet ir estetiska varianta (ideja).

Atsakyti
knygos palubėj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 20, 15:58)
knygos palubėj
user posted image

tinkamiausia tiems, kas knygas laiko tik dėl dekoro hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 27, 09:36)
tinkamiausia tiems, kas knygas laiko tik dėl dekoro  hihihi.gif

g.gif As kaip tik pamasciau, kad ne tik del dekoro. Man dekorines tos, kurios isrikiuotos nesibaigianciose lentynose, vienodom nugarelem. O cia akivaizdu, kad zmogus daug skaito, bet knygomis nenori apkraut interjero. As pvz. irgi perku daug knygu, bet jos pas mane bufetuke sukistos (o kur deti perskaicius), man asmeniskai, turint aukstas lubas, sitoks variantas labai patrauklus ir praktiskas.
Atsakyti
Lentynos palubėj geras dalykas, bet į komplektą dar trūksta stabilių laiptelių knygoms pasiekti. Būtent tokių aš ir ieškau...
O man klausimas iškilęs: ligi kiek galima "nusimažint", perkant plautuvę g.gif ? Yra ir 30, ir 40cm pločio... Mažoj virtuvėj dedam didžiulę indaplovę, niekad nesu ja naudojusis, nelabai įsivaizduoju, ar galima plautuvę pasidaryt tik simbolinę kokiai morkai nusiplaut. Puodas, aišku, jau netilptų, alia į indaplovę jį bjaurybę...
Nekonservuoju, uogų, grybų kibirais netempiam, gaminu tik vienai dienai... ax.gif
Atsakyti
Jei nesi didelė šeimininkė ir nesėdi nuolatos virtuvėje, tai didelės kriauklės ir nereikia mirksiukas.gif Jei kokį kartą kitą prireiktų didesnės, galėtum į vonią nusinešti g.gif O šiaip jei kriauklė tik nusiplauti produktams ir nupilti vandeniui nuo makaronų tai gali ir mažą dėtis ax.gif
Atsakyti
As vistiek nepatarciau mazesnes nei 40cm skersmens deti schmoll.gif
Atsakyti