Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Gal zinote firma, kuri griauna sienas?
Buciau labai dekinga, ieskom skubiai doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Na aš gyvenu 44 kvadratų vieno kambario bute, galiu džiaugtis tuo, kad virtuvė didelė - ten daug kas telpa, taigi dažniausiai su draugėmis geriame kavą ten smile.gif O daugiausiai erdvės mano bute užima griozdiškos (patikėkit) spintos - jų net 7! biggrin.gif tikiuosi artimiausiu metu jų atsikratyti g.gif
Atsakyti
Kuo mažiau spintų - tuo mažiau šlamšto namie lotuliukas.gif kalbu iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 23, 22:13)

Pause, 23 Lie 2007 - 22:13, para�ė:

Pause, 23 Lie 2007 - 22:13, para�ė:

Kuo mažiau spintų - tuo mažiau šlamšto namie  lotuliukas.gif  kalbu iš patirties  mirksiukas.gif

Kuo mažiau spintų - tuo mažiau šlamšto namie  lotuliukas.gif  kalbu iš patirties  mirksiukas.gif

As irgi galvoju apie spintu ir sekcijos atsikratyma...bet daug kas mane durnina, tipo kur viska susikrausiu? g.gif Tai galvoju daryt gal kokia sienine spinta su stumdomomis durimis ar kazka panasaus... g.gif Na, rubus dar i komodas galima sudet. O kur jus viska susidedate? Juk siuolaikiniai baldai grazus, bet ziuriu kad visai netalpus - praktiskai tik knygoms ar siuvenyrams laikyt...Bedt uztat grazu... blush2.gif Va pvz. kur laikote indus, tokius kaip ivairus servizai, puodeliu komplektai, taures ir t.t.? Negi viska virtuviniame? unsure.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitom, bet man asmeniškai tai tos sekcijos su stiklais už kurių išrikiuoti 5 per vestuves gauti servizai ir 6 taurių rinkiniai, atrodo atgyvenęs dalykas... doh.gif Aš tai indus laikau virtuvėje sudėjusi į spinteles: dažniau naudojami indai - arčiau, rečiau naudojami - spintelėje virš šaldytuvo... smile.gif kai persikrausčius į kitus namučius susivežiau savo mantą ir pamačiau, kad pas mane yra 15 laaabai gražių spalvotų puodelių, nors mes gyvename dviese, tai skaudančia širdim išmečiau 11 puodelių: gražūs tai gražūs, bet juk kavą rytais geriame tai iš vieno puodelio... tongue.gif šitaip sutvarkius indus ir pasilikus TIK reikalingus puikiai sutalpinau juos į virtuvės spinteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 24, 16:59)

Pause, 24 Lie 2007 - 16:59, para�ė:

Pause, 24 Lie 2007 - 16:59, para�ė:

Nežinau kaip kitom, bet man asmeniškai tai tos sekcijos su stiklais už kurių išrikiuoti 5 per vestuves gauti servizai ir 6 taurių rinkiniai, atrodo atgyvenęs dalykas...  doh.gif Aš tai indus laikau virtuvėje sudėjusi į spinteles: dažniau naudojami indai - arčiau, rečiau naudojami - spintelėje virš šaldytuvo... smile.gif kai persikrausčius į kitus namučius susivežiau savo mantą ir pamačiau, kad pas mane yra 15 laaabai gražių spalvotų puodelių, nors mes gyvename dviese, tai skaudančia širdim išmečiau 11 puodelių: gražūs tai gražūs, bet juk kavą rytais geriame tai iš vieno puodelio... tongue.gif šitaip sutvarkius indus ir pasilikus TIK reikalingus puikiai sutalpinau juos į virtuvės spinteles biggrin.gif

Nežinau kaip kitom, bet man asmeniškai tai tos sekcijos su stiklais už kurių išrikiuoti 5 per vestuves gauti servizai ir 6 taurių rinkiniai, atrodo atgyvenęs dalykas...  doh.gif Aš tai indus laikau virtuvėje sudėjusi į spinteles: dažniau naudojami indai - arčiau, rečiau naudojami - spintelėje virš šaldytuvo... smile.gif kai persikrausčius į kitus namučius susivežiau savo mantą ir pamačiau, kad pas mane yra 15 laaabai gražių spalvotų puodelių, nors mes gyvename dviese, tai skaudančia širdim išmečiau 11 puodelių: gražūs tai gražūs, bet juk kavą rytais geriame tai iš vieno puodelio... tongue.gif šitaip sutvarkius indus ir pasilikus TIK reikalingus puikiai sutalpinau juos į virtuvės spinteles biggrin.gif

Na taip... man irgi tai atrodo atgyvenes dalykas...Siaip ir as turiu pora servizu, kuriu jauciu niekad ir nenaudosiu... doh.gif Na nepatinka man jie nors tu ka... o ismesti juk irgi neismesi, nes visgi dovanos... doh.gif Pas mane kaip tik draugai ateje i svecius megsta paprastus tuos didelius spalvotus puodelius - taip ir atsigerti arbatos kaip zmogus gali, ir daug paprasciau thumbup.gif o tie servizai taip ir dulka... blush2.gif Ir apskritai perziurejusi savo per keleta metu ivairiomis progomis sunestus indus, su mielu noru apie puse ismesciau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai servizo ir neturiu...negaliu gerti kavos iš tų mažų puodelių, net kavinėje doh.gif
Oj man kaip gaila buvo išmesti nenaudojamus indus...juk jie visiškai nauji buvo, gal porą kartų naudoti verysad.gif bet dabar vietos kiek thumbup.gif o nenaudojamus indus, kurių visdėlto neprisiverčiate išmesti tai galima kaip ir kitas nenaudojamas dovanas: į dėžes ir į aukščiausią spintos lentyną/sandėliuką/rūsį cool.gif
Atsakyti
Rasite neblogą žurnalą, kaip perplanuoti mažas vonių erdves
Atsakyti
Mes nereikalingų indų problemą išsprendėm gana stereotipiškai-išvežėm į kaimą, virtuvėj tilpo (net nežinau kiek kvadratų-bet tradiciškai maža) -išgriovus koridoriaus spintas-šaldytuvas-jis atskiria virtuvę nuo koridoriaus, ir teliką virš jo pakabinom-aišku žiūrim lyg pigiausius bilietus pirkę žiūrovai, bet kitur neįsipaišė.Spintelės pakabinamos-1.maža prie lango -prieskoniams, kempinelem ir pan,o svarbiausia funkcija uždengia skaitiklį dujų.2,po gartraukio kaba su stiklinėm labai matinio stiklo durim -stikliniams indams,kavai, arbatai,3,kampinė-džiovykla ,ir 4,šoninė siaura -t.y.dvi, atsidaro į viršų, viena virš kitos kaba-rankšluosčiams, servetėlėms ir t.t.
Apačioj atvira erdve-rankšluosčių kabykla, mes įsigudrinom ten mineralinį dėti smile.gif ,tada orkaitė, tada stalčiai puodams ir bliūdams,potuščiai, nes puodų turiu 4 vnt.Kampinė-šiukšliadėžei.Ir nedidelė-siaura-maistui-kruopos,miltai ir pan., su lentynom.Atrodo gyvai-išsirinkom oranžinę-plytinę spalvą.
Dar sugalvojau gerą podėlį-tai stalas mūsų pusapvalis, pritvirtintas prie sienos,ant metalinės kojos, prie jo dvi kėdės, o prie sienos ne kėdės o suolas - dėžė, super dalykas-padarėm platų,ilgą-galima net prigult-kartą prisnūdus buvau kai žiūrėjau teliką. smile.gif , o po suolu visas "gėris"-kombainas, mikseris ir dar ko nespėjom į kaimą išvežt.

Mūsų kambarį nugara į langą stovi kampas-baltarusiškas-superinis-tik gobeleną pakeisčiau kitos spalvos, nes prie kilimo netinka lotuliukas.gif , nebrangus ir kai ištiesiam galim keturiese miegoti. thumbup.gif , prie kitos sienos sekcija-auaiprojektavom patys, nedidelė knygų spinta, indauja, baras, ir spintelė-kuri tuščia tongue.gif , nes nėr ką dėt, bet vyras sako, kad netrukus aš šią problemą išspręsiu hihihi.gif
Na va dar kilimas , staliukas, ir spintukė-viską patys susiprojektavom.

Vaikų kambarį spinta stumdomom durim,dvi lovos kurias keisim ė dviaukštę. laukiam stalo, ir psio, ai dar koridoriuj spinta kurią irgi keisim,nes užsisakėm turguj Kalvarijų, tai po nepilnų dviejų metų pradėjo byrėti,durys vos ant galvos nenukrito, tai vienas išėmėm visai.

Na mes keturi sutelpam mažam bute ir dar vietos yra. smile.gif
Atsakyti
Gyvenam 1 kambario bute ir turim tik 1 didele spinta - taip sutaupom erdves.

Va, gera ideja norint sutaupyti erdves virtuveje virtuvei
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 08 08, 21:28)

linuoskytej, 08 Rug 2007 - 21:28, para�ė:

linuoskytej, 08 Rug 2007 - 21:28, para�ė:

Super stalas mažai virtuvei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyte2 @ 2007 06 20, 23:57)

murkyte2, 20 Bir 2007 - 23:57, para�ė:

murkyte2, 20 Bir 2007 - 23:57, para�ė:

sveikos,
turiu galvos skausma, nusipirkau buta, viskas super bet virtuve 6m/kv
ten kur statyt baldus reik ilgi 195 su kamu 155
gal kas turi kokiu nuotrauku ar ideju kaip galima butu kuo daugiau lentynu padaryti, visame tame ilgyje 150 turi buti skirta saldytuvui indaplovei ir viryklei neimontuojamai

sveikos,
turiu galvos skausma, nusipirkau buta, viskas super bet virtuve 6m/kv
ten kur statyt baldus reik ilgi 195 su kamu 155
gal kas turi kokiu nuotrauku ar ideju kaip galima butu kuo daugiau lentynu padaryti, visame tame ilgyje 150 turi buti skirta saldytuvui indaplovei ir viryklei neimontuojamai

jeigu sienu nesiruosiate griauti, tai erdves kaip ir nepraplatinsit labai, juo lab kad visko noryte tiek daug sutalpinti....

pagal ismatavimus speju, kad pas jus tokia pat virtuve kaip mano buvusi. nuotrauku gal ir nerasiu bet galeciau nupiesti kaip buvo pas mane. gavosi visai nebloga ir jauki virtuvele.
tiesa indaploves pas mane nebuvo. o daug lentynu daryti nepatarciau kadangi apacioje vietos spintelems nedaug lieka tai ir virtuves rakandus nelabai yra kur sudeti.
is butines technikos pas mane buvo tik saldytuvas ir vyrykle. jei neesate didele kulinre tai is principo galima atsisakyti ir orkaites, o nusipirkti tiesiog atskirai elektrine nedidele orkaite, laikyti ja kaz kur kitur ir naudoti tik esant reikalui.
na ir dar is bendruju patarimu, stalvirsio gyli sumazinti iki 50-53 cm. jo pilnai pakanka.
jei sudominau parasykyte i az. atsiusiu planeli.
Atsakyti