Jei kitu galimybiu nera, tai tiktu ir tokia ideja. Nepulk visiems girtis: vaikui ciuzini nupirkau. O ir vaikeliui sakyk: cia bus tavo naujoji lova,tik mazesne negu musu, matai, net palenda po ja
QUOTE (raige @ 2004 06 06, 17:53) |
Musu dukrai tuoj treji, ji dar miega lovyteje musu miegamajam. Vaiku kambarys dar nenusishviechia, o ta lovyte trukdo patogiai prieiti prie spintos. Pagalvojau ar labai dzhiauru butu, jei dukra miegotu ant chiuzhinio (nupirktume gera ) salia musu, o diena ta chiuzhini pastumtume po lova. Jezau, motina gegute - pati lovoj, vaikas ant zhemes Nelabai kaip skamba ish tiesu, bet visgi. Kokia jusu nuomone? |
Mano dukra taip miegojo beveik metus, nes lovyte isaugo, didesne lova senam bute netilpo, tai vnz. miegojo ant "Svecio"
Pradzioj istisai issiridendavo ir mums po lova nuriededavo Vnz. buvo vargelis-tris kart per nakti as ja uztysdavau atgal ant to ciuzinio, bet paskui kazkaip pradejo save kontroliuot, tai dabar, kai jau miega savo naujoj didelej lovoj iskrito dar tik 2 kartus per 2 men.- didele pazanga...
jei jau 2 pereinami kambariai - tai kaip ir laikas būtų vaiką pratint atsikrai miegot nuo tėvų - tam kitam kambary (išneškit ten mergaitės lovytę) gražiai išaiškinkit - kad tenai jos kambarys, jei bijo viena užmigti - tai kol užmigs pabūsit prie jos ar paliksit ilgiau uždegtą šviesą, savo kambario duris praviras, kad ji nesijaustų vieniša - ir paskui pripras - juk anksčiau ar vėliau jai tex nuo jūsų gyventi atskiram kambary.
Na cia butu toks daugiau patarimas kaip vizualiai padaryti erdves... Pas mane nedideliame kambaryje, i siena istatytas duru dydzio veidrodis (savo laiku, ten ir buvo duris) kambarys atrodo dvigubai didesnis nei yra istiesu O lova mano kambary tai tokia isskleidziama: issitrauke patalines deze ir atsilenke ciuzinys - isskleista buna per visa kambari , o suskleidus vietos uzima tik kaip kokia sofa - man labai patinka
QUOTE (Vanilija @ 2004 06 21, 14:28) |
O lova mano kambary tai tokia isskleidziama: issitrauke patalines deze ir atsilenke ciuzinys - isskleista buna per visa kambari , o suskleidus vietos uzima tik kaip kokia sofa - man labai patinka |
Pas mane irgi tokia pat Liuks lovyte patogi ir mazai vietos uzima . Siuo metu as pastoviai ja laikau isskleista, nes pavargusi vis priguliu, megstu istiesus kojas ir TV paziureti Kai jau laukiam sveciu, tenka ja suskleisti - iskart kambarys padideja, daugiau vaikui vietos su masinomis duotis
QUOTE (viksrelis @ 2004 06 21, 16:18) |
Pas mane irgi tokia pat Liuks lovyte patogi ir mazai vietos uzima . Siuo metu as pastoviai ja laikau isskleista, nes pavargusi vis priguliu, megstu istiesus kojas ir TV paziureti Kai jau laukiam sveciu, tenka ja suskleisti - iskart kambarys padideja, daugiau vaikui vietos su masinomis duotis |
Gal galite pasakyti kur pirkote ir kas pagamino, aš irgi labai tokios noriu, bet prisiklausiau, kad išskleidimo mechanizmai greitai sulūžta, arba greitai išsiguli. Kiek laiko jau naudojate? Ar patogu miegoti?
Tai kad dabar tokiu sustumiamu lavu yra labai daug visokiausiu....
mes tokia taip pat turim, nes kambarys tik 12.5 kv., tai labai patogu.
O del to, kad luzta, tai jau tiesa....
mes tokia taip pat turim, nes kambarys tik 12.5 kv., tai labai patogu.
O del to, kad luzta, tai jau tiesa....
Mūsų butukas tai toks sakyčiau mini - 48 kvadratai, bet trijų kambarių, o kambariai pereinamai. Bet jis smarkiai pertvarkytas ir dabar man toks liuks, kad jaukesnio net neįsivaizduoju (juodai nemėgstu daržinių - didelių erdvių) Svarbiausia mažose erdvėse - išradingumas (nu pas mane jis fontanais netrykšta, bet šį tą išsprendėm): maža virtuvė - išgelbėja aukštas stalas su baro kėdėm (virtuvė neužgrūsta, gražiai atrodo), vaiko kambary - sustumiama vaikiška lova (kambariukas nedidelis, bet lovą sustūmus, gali šokius rengt), miegamajame - spinta su stumdomom durim (mažiau vietos reikia).
Labai geras dalykas stumdomos kambario durys, susitaupo vietos, labai tokiomis dziaugiuosi. O apie miegamaji tik svajoju, nesgyvenu vieno kambario butuke.
As irgi dvieju kambariu bute suku iki siol galva, kaip cia erdve padidinus.
Tai va, pasidalinsiu savo idejom, gal kam tiks ;)
Pirmiausia mane baugino mazyte virtuve, o juk mes ten praleidziame tikrai ne viena val dienoje, o ir i nevilti vare vonia, kurioje net ir vienai sunku apsisukti, be to vienas kambarys stipriai pailgas. Man i pagalba atejo balkonas, kuris eina per visa virtuve ir puse kambario (saliono). Nusprendeme griauti balkono siena, visa ji apsiltinti ir deti plastikines vitrinas, vietos isloti galima tikrai nemazai, na tik viena balkona prarandam, bet liko kitas :lol: . Isgiausim su salonu ir virtuve esancia siena, na mazdaug iki puses, ir turesime nuostabiai didele virtuve su valgomuoju ir dar svetaine. Kadangi naikinasi iejimas i virtuve is kolidoriaus (nes i ja eisim per svetaine), tai turim be proto daug vietos voniai isdidinti, kazkodel nusprendziau, kad ji bus bendra su WC.
Na o kai bus lialius miegamaji dalinsiu su sirma, kuri padaryta is bambuko lakstu ir praleidzia sviesa, tai ir ta tragiskai pailga erdve suskladysiu, o ir sirma su bendru interjieru nesipjaus, nes nu siaubingai traukia prie japonisko stiliaus miegamojo.
Vat tep va :super
Tai va, pasidalinsiu savo idejom, gal kam tiks ;)
Pirmiausia mane baugino mazyte virtuve, o juk mes ten praleidziame tikrai ne viena val dienoje, o ir i nevilti vare vonia, kurioje net ir vienai sunku apsisukti, be to vienas kambarys stipriai pailgas. Man i pagalba atejo balkonas, kuris eina per visa virtuve ir puse kambario (saliono). Nusprendeme griauti balkono siena, visa ji apsiltinti ir deti plastikines vitrinas, vietos isloti galima tikrai nemazai, na tik viena balkona prarandam, bet liko kitas :lol: . Isgiausim su salonu ir virtuve esancia siena, na mazdaug iki puses, ir turesime nuostabiai didele virtuve su valgomuoju ir dar svetaine. Kadangi naikinasi iejimas i virtuve is kolidoriaus (nes i ja eisim per svetaine), tai turim be proto daug vietos voniai isdidinti, kazkodel nusprendziau, kad ji bus bendra su WC.
Na o kai bus lialius miegamaji dalinsiu su sirma, kuri padaryta is bambuko lakstu ir praleidzia sviesa, tai ir ta tragiskai pailga erdve suskladysiu, o ir sirma su bendru interjieru nesipjaus, nes nu siaubingai traukia prie japonisko stiliaus miegamojo.
Vat tep va :super
QUOTE(spingalietas @ 2005 01 05, 12:03)
Man i pagalba atejo balkonas, kuris eina per visa virtuve ir puse kambario (saliono). Nusprendeme griauti balkono siena, visa ji apsiltinti ir deti plastikines vitrinas, vietos isloti galima tikrai nemazai, na tik viena balkona prarandam, bet liko kitas . Isgiausim su salonu ir virtuve esancia siena, na mazdaug iki puses, ir turesime nuostabiai didele virtuve su valgomuoju ir dar svetaine.
mes taip pat planuojam griaut balkona ir didint erdve ( nes irgi 2 turim)... Tik va vis dar laukiam geresniu laiku, pinigeliu tam reikia.... O kiek jums tas malonumas kainavo??