Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 07 03, 10:16)
Aciu, lietutis  4u.gif
O ka manai, jei ten kur juoda desiu tamsiai raudona (toks mano kilimas), tik neismastau kokia spalva pasirinkti vietoj tos zebrines. Mano kambarys ir baldai svieus.....  g.gif

Niu as tau pasakysiu, kad man labai prie dusios buvo gelsvos dirbtines odos variantas (vientisas, nedalintas i dvi spalvas). Labai solidziai atrode. Bet miegojimui oda nelabai tinkama. Bet as rinkciausi vientisa atspalvi ir... aisku spresti tik tau paciai 4u.gif Jei nori dvi spalvas, tai galbut vietoj zebrines imant raudona, vietoj juodos - sviesesne, kokia rausva, rozine. Arba vietoj juodos raudona, o centras bordo g.gif
Atsakyti
Ir man odiniai baldai atrodo solidziau. Deja ...deja... To negaliu sau leisti, nes ant sofos-lovos turime ir sedeti ir miegoti (kasdien).
Atsakyti
Aš su dviem savo mergaitėm gyvenu vieno kambario bute.Vietos tikrai trūksta,pasikeisti buto nėra galimybių.Gal kuri galetumėt patart kaip susiprojektuot kambarį,kad būtų smagu ir jauku.Laukiu pasiūlymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INULA: 03 liepos 2007 - 22:23
QUOTE(lietutis @ 2007 06 08, 09:16)
"vesidoj" mano 5m spinta (3m su stumdomom durim, 2m atviru lentynu knygom, telikui, aparatura) kainavo 3450lt. Kokybe gera, neturiu prie ko prisikabinti, bent jau kolkas. "Slenkancios sistemos" uz toki pat varianta buvo paskaiciave 4350 berods, bet butu dave 15%nuolaida ~3700lt, bet gal butu buve galima dar pasidereti, nzn.

o gal gali pafotkint saviškę bigsmile.gif ?
Atsakyti
Man tai veinas architektas rodė tikrai labai fantastišką knygą apie jachtas... Užsienį pirko, tokia stora ir sake, kad labai daug idėjų semiasi iš jos kai reikia suprojektuoti mažą erdvę... nes ten tikrai gerų idėjų... smile.gif
Atsakyti
Kazko nutilo si tema, arba visos dideliuose namuose apsigyveno, arba mazu erdviu idejos baigesi... g.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes šiuo metu darbų pabaigoj, remontuojam 6,5 kvadratų virtuvę. Dabar iškilo didžiulis virtuvinių spintelių klausimas blink.gif Norisi ir kad būtų kur daiktus susidėt, ir kad apsisukt virtuvėj pavyktų, ir kad indaplovė tilptų... ir dar keturiems už didelio stalo patogiai susėst g.gif Tagi galvojam pakabinamas spinteles daryt iki lubų. Tik dabar galvosūkis, kaip iš viršaus saugiai išsiimt kokį rakandą ir nenusisukt sprando... Kažkaip nesinori gyvenimėlį baigt nusivertus nuo nestabilios kėdės smilkiniu į šaldytuvo kampą ax.gif
Taigi, prašau Jūsų pagalbos, gal kas matėt kur tokius tam skirtus laiptelius pirkti? Esu mačiusi per filmus... Taip pat prekybos centruose yra - pasilypėt kraunant prekes į aukštai esančias lentynas. Tas prekybos centruose naudojamas dalykas yra gana neišvaizdus...baltos plastmasės... Bet tiktų ir toks iš bėdos... Geriausia būtų, kad laipteliai būtų išvaizdūs ir juos dar eitų panaudoti kaip taburetę... Galbūt mažesniems šeimos nariams biggrin.gif
Dar pasiūlymas mažai virtuvei - neskubėti išgriauti sovietinių spintų virš durų ir prie durų. Mes taip padarėm savo senajame bute...Erdvės žymiai nepadaugėjo schmoll.gif , tik supratome, kad reikia pirkti naują spintą verysad.gif , nes nėr kur rakandų susidėt biggrin.gif . Taigi šįkart palikome sovietizmus. Uždėsim gražias dureles... thumbup.gif
Atsakyti
Pabandyk paieškoti tokio laiptelio-kėdutės JYSK arba Senukuose, manau turėtų būti prie žaislų ar plastmasinių dėžių, būna ir kad vidun gali susidėti visokius daiktus ir pan smile.gif Aš tai spinta 3metrų aukščio daryt žadu tai man irgi reikės kažkokios pakylos, esu mačiusi mažų kopėtėlių, jos susilanksto ir neužima daug vietos, galvoju tokias reikės įsigyti ir pasidėt spintos kampe, daug geriau atrodys nei tampytis kėdę kaskart prireikus pasilypėt lotuliukas.gif

Emanacija, o gal galėtum foto įmesti, įdomu kaip išsprendei mažų erdvių problemą ir kaip atrodo spintelės iki lubų ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, jei rasiu ką, pranešiu. O spintelių dar nėra smile.gif tik projektuojam dar (peštynės kaip reikiant vyksta biggrin.gif ...) Viskas paruošta - remontas padarytas, buitinė technika laukia... tik spintelių ir betrūksta... Va, dabar ieškom kokia galėtų būti pati mažiausia plautuvė... Nes pusę virtuvės užims indaplovė su šaldytuvu, o kitą pusę - daugybė indų biggrin.gif
Nuotraukų dėti dar neturiu teisės ax.gif
Atsakyti
Pas mus virtuve kadangi ir nedidele (apie 7 m2) ta iirgi daug galvojom su vyru, kas kaip kur, ka deti, kabinti, tuo labaiu norisi ir indaplove ir kriaukle ir virykle zodziu visa kompelktacija tureti, be to vietos darbui ir erdves apsisukimui. Daug galvojau,ale nieko. doh.gif Nieks prie sirdies nelipo, nei viens variantas (ankstesniam bute is karto zinojau,kiap atrodys virtuve ir nenusivyliau savo sumanymu). Taigi si klausima palikau spresti MB.Kadangi jis tu virtuviu mates n+k.Zodziu kai jis man papsakojo ka sugalvojo, viska issiklausinejau iki smulkmenu, kad butu aiskuk tada viska man nupiese, kas kaip bus, nu ir likau patenkinta jo variantu. Dabar belieka laukti kada igyvendins planus ax.gif Sake spali jau bus su baldais. bigsmile.gif Labai tikiuosi ax.gif O kai bus uzbaigta ikelsiu fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emanacija @ 2007 07 16, 14:34)
Dar pasiūlymas mažai virtuvei - neskubėti išgriauti sovietinių spintų virš durų ir prie durų. Mes taip padarėm savo senajame bute...Erdvės žymiai nepadaugėjo  schmoll.gif , tik supratome, kad reikia pirkti naują spintą  verysad.gif , nes nėr kur rakandų susidėt  biggrin.gif . Taigi šįkart palikome sovietizmus. Uždėsim gražias dureles... thumbup.gif

o mes išgriovėme visas sienines spintas virtuvėj ir koridoriuj, kur praėjimas į virtuvę. erdvės tikrai daugiau. vietoj jų nusipirkome indaują ir viskas dabar telpa. o visą nereikalingą tėvų prikauptą šlamštą išmetėme be jokio sąžinės graužimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 07 22, 06:35)
o mes išgriovėme visas sienines spintas virtuvėj ir koridoriuj, kur praėjimas į virtuvę. erdvės tikrai daugiau. vietoj jų nusipirkome indaują ir viskas dabar telpa. o visą nereikalingą tėvų prikauptą šlamštą išmetėme be jokio sąžinės graužimo ax.gif

Visiskai sutinku,spintas isgrovus erdves tikrai padugeja ir nera kur kauptis nereikalingam slamstui ax.gif
Atsakyti