Miela Emanacija, dėk dabar nuotraukas, brezinius, negailek , tik tada patarimai bus kažko verti ir naudingi, nes fantazija mūsų laki....
o balta spalva, man visada buvo ir bus
ir jokios ligonines niekada ji nepriminė (ligoninei vienintelis baltas dalykas daktarų chalatai, patalynė ir lubos. Bet du paskutiniai tai visur praktikuojami, net ir namie)
Kaip jums ši virtuvė-valgomasis viename?
Įsitenka į 4 kv.m. - 2,5m*2m*0,67m
Įsitenka į 4 kv.m. - 2,5m*2m*0,67m
QUOTE(GreenLady @ 2007 06 14, 14:22)
Vajej kur cia tokiu pasiulymu prisikaitei?
As dabar prisiminiau turiu pvz. namie tokios virtuves kur baltos spinteles tai kai grishiu namo idesiu cia fotke. Galesi spalvas pasiziureti. Man ten tai labai fain.
As dabar prisiminiau turiu pvz. namie tokios virtuves kur baltos spinteles tai kai grishiu namo idesiu cia fotke. Galesi spalvas pasiziureti. Man ten tai labai fain.
Prisikasiau iki savo klodu galu gale Taigi
Cia virtuve apie kuria snekejau
O cia dar kelias baltu spinteliu virtuves idedu. Ziurek kokios spalvos patinka tokias ir dek i interjera
Sita man irgi originali tokia
sekmiu
Tiesa dar pamirsau prirasyti
Dabar labai madoj visokie augalu rastai ant sienu. Tu pasidaryk trafaretu kokiu ir pavaryk zinok labai pagyvinsi patalpa
Plius dar nebijok to baltumo. paziurek i fotkes...kai indus visu sudesi, gelyciu prisodinsi ir vaizdas pasikeis
Dabar labai madoj visokie augalu rastai ant sienu. Tu pasidaryk trafaretu kokiu ir pavaryk zinok labai pagyvinsi patalpa
Plius dar nebijok to baltumo. paziurek i fotkes...kai indus visu sudesi, gelyciu prisodinsi ir vaizdas pasikeis
Dėkui labai GreenLady už nuotraukas . Kažkaip net galvoj prašviesėjo... Dar kartelį perlėkėm per parduotuves, ir jau tokius gražius tapetus su raudonom gėlėm nusižiūrėjom... Ir svarbiausia, abiems tie "kvietkai" patiko. Didelis ačiū! Dabar tvarkomės grindis, tai darbas nelabai kūrybiškas kol kas
musu butas standartinis, gyvename 3 kambariu bute, vienas kambarys labai mazas ten telpa tik musu seimynine lova ie spinta su veidrodziu ir 1 kede, tai cia musu miegamasis, o kiti 2 normalus, pats didziausias tai aisku svetaine, o kitas dukreliu kambarys bet nezinau kai gims trecias vaikas is pradziu bus su mimis, o po to kai paaugs tai turbut vyresnioji kraustysis i svetaine o maziukas pas kita sese i kambari, tik bus problema jeigu berniukas gims bet ka nors sugalvosim, gal kai paaugs ji i svetaine o seses paliksim kartu, na ziuresim dar, juk gal ir mergaite gi bus
sveikos,
turiu galvos skausma, nusipirkau buta, viskas super bet virtuve 6m/kv
ten kur statyt baldus reik ilgi 195 su kamu 155
gal kas turi kokiu nuotrauku ar ideju kaip galima butu kuo daugiau lentynu padaryti, visame tame ilgyje 150 turi buti skirta saldytuvui indaplovei ir viryklei neimontuojamai
turiu galvos skausma, nusipirkau buta, viskas super bet virtuve 6m/kv
ten kur statyt baldus reik ilgi 195 su kamu 155
gal kas turi kokiu nuotrauku ar ideju kaip galima butu kuo daugiau lentynu padaryti, visame tame ilgyje 150 turi buti skirta saldytuvui indaplovei ir viryklei neimontuojamai
Seikutes ,ruosiames irengineti vaiko kambari,gal kas turite internetiniu adresiuku,ar ideju? Idomu viskas,nuo pakabinamu lubu ir apsvietimo,iki zaislu deziu ir t.t.
Ieskau Minksto kampo, kad transformuotusi i lova. Susisuko galva Vienos lovos isiskleidzia pakeliant (sutvirtina metalu), kitos issistumia, vienos su paralonu, kitos spyruokilnes..... Patarkit. Man ant jos teks guleti kas dien (ir dviese ).
Ka manot apie sia "Eldorado" ?
http://www.minijosba...cle/baldai/77/5
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 07 02, 22:50)
Ieskau Minksto kampo, kad transformuotusi i lova. Susisuko galva Vienos lovos isiskleidzia pakeliant (sutvirtina metalu), kitos issistumia, vienos su paralonu, kitos spyruokilnes..... Patarkit. Man ant jos teks guleti kas dien (ir dviese ).
Manau, kad is minijos baldu tai gheriausias variantas ir kokybiskiausias. Kazkada pati domejausi siuo modeliu, bet nepirkau, nes jis man perdidelis buvo ir gobelenas sis ne prie sirdies, bet vienspalviame variante atrodo pasakiskai ir net solidziai. Ciuziniai miegojimui(ir net sedejimui) turi buti tik ne poroloniniai - nepraktiski, issiguli, issisedi, isporeja ir dar koks velnias pasidaro. Siam variante, kiek pamenu, tikrai spyruokliniai ciuziniai. Manau neblogas pasirinkimas. TIk... nesirink to zebrinio gobeleno
Aciu, lietutis
O ka manai, jei ten kur juoda desiu tamsiai raudona (toks mano kilimas), tik neismastau kokia spalva pasirinkti vietoj tos zebrines. Mano kambarys ir baldai svieus.....
O ka manai, jei ten kur juoda desiu tamsiai raudona (toks mano kilimas), tik neismastau kokia spalva pasirinkti vietoj tos zebrines. Mano kambarys ir baldai svieus.....
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 07 02, 22:50)
mes su vyru vakar ziurinejome kampus, tai labaiusiai patiko sitas, nes kiti arba "griozdiski" (dideli), arba negrazus. Tik gobelena mes jau kitokios spalvos rinktumemes