Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Ariella @ 2007 04 15, 17:46)
Gera ideja mazai virtuvikei  biggrin.gif

user posted image

kažkaip man nelabai. Išvažiuojamas stalas - mintis gera, bet tie stalčiai kėdės g.gif jau geriau tada kokias sulankstomas kėdutes
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2005 11 25, 14:23)
Mes gyvenam vieno kambario bute, greitu metu planuojam isigyti jau kiek didesni 3-ju kambariu butuka, bet tik 48 kvadratu.
Vieno kambario bute mus gelbejo labai plati sofa. Kadangi pati esu dirbusi baldu salonuose, tad tvirtai zinojau ko noriu. Radom sofa-lova. Vyras negali atsidziaugti, net svarsto tokia minti, kad ir miegamajame nebus miegamojo lovos (kazkada turejom), bet statysim sia sofa  biggrin.gif . Jos plotis (miegui) 170 cm. telpam miegoti tryse, nes labai daznai mazasis isipraso i lova  smile.gif Ciuziniai sugala labai lygiai, nelieka tarpu, plysiu, tad nera jokio diskomfoto. Tiesa, ciuzinys idealiai mums tinka, nes tokio miego nebuvo net miegant ant miegamojo lovos  biggrin.gif O dienai ja suskleidziam ir kambarys virsta svetaine  smile.gif
Bet vieno kambario bute labai sunku gyventi, net jei jis 37 kvadratu  doh.gif Vaikui reikia savos erdves, tevams savos. O dabar viskas viename kambaryje. Vaikui uzmigus su draugais sededavome virtuveje, bet...

Labai jau tu gražiai aprašiai savo sofa-lova...o tu gaminai pagal užsakymą?
ar jau pirkai originalą?
jei taip,tai kur, ir kaip vadinasi....o jei fotke butu.. thumbup.gif
nes as guliu lovoj, kur užbarachlina visa kambari, bet bijau sofų...brrrrr 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 04, 03:18)
o kur ta i6parduotuve yra? Kaip supratau Klaipedoje, bet kurioj vietoj?

Yra Vilniuje, šalia Baldų rojaus.
Atsakyti
man reiketu jusu pagalbos 4u.gif nes mano butuko kvadratura 19,7 man ji paliko dede, vaiku nera tai pirmai pradziai pakaks tos vietos, bet virtuveje yra 5,15 tai niekaip nesumastau ka padarius tokio, kad butu biski daugiau erdves, beje pas mane yra dujinis sildymas vandeniui tai ir aparatas didziulis, gal zinote kas kaip ji butu galima sumazinti ir ar mazina g.gif
Noris kazko tokio, paprasto bet ir grazaus 4u.gif
Atsakyti
Virtuvė mažoms erdvėms:
http://public.fotki....uv/unknown.html
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 05 10, 07:49)

Superinė išeitis thumbup.gif , ir labai elegantiškai atrodo... Jeigu dar šią salelę kažkaip uždarius, virtuvės iš vis nesimatytų, o bendras kambarys tiktų svetainei, ir miegamajam.
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2007 05 11, 12:12)
Superinė išeitis thumbup.gif , ir labai elegantiškai atrodo... Jeigu dar šią salelę kažkaip uždarius, virtuvės iš vis nesimatytų, o bendras kambarys tiktų svetainei, ir miegamajam.

perziurek visas nuotraukytes, yra viena kaip tik uzdaroma smile.gif tampa kaip "stulpas" kambaryje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2007 05 11, 17:06)
perziurek visas nuotraukytes, yra viena kaip tik uzdaroma  smile.gif  tampa kaip "stulpas" kambaryje  lotuliukas.gif

O cia tai geros idejos, tik kazi kiek kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(alexx @ 2007 05 11, 18:46)
O cia tai geros idejos, tik kazi kiek kainuotu  g.gif

na net neisivazduoju.. nes manau reiketu visus baldus daryt pagal spec uzsakyma.. g.gif bet idomiai manau turetu but naudotis tokia virtuve.. reikia dujines pasuki, uzsireike saldytumo vel pasuki, siukledezes vel .. lotuliukas.gif
Papildyta:
o jei dar tokia virtuve ant ratuku.. tai isvis sau stumdyt po visus namus gali.. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2004 02 25, 02:01)
Aš iš Ikea parduotuvės Vokietijoje atsivežiau kelis katalogiukus, kuriuose vieno - dviejų kambarių buteliuose sutalpinti miegamieji, virtuvės, vaikų kambariai ir t.t...
Tai daug idėjų pasiskolinau...na visokios lentynėlės 3-4 aukštais, baldai sulankstomi arba turintys kelias funcijas ir t.t.....na sunku papasakoti...
Jūs puikiausiai galit tą kambariuką, kuriame jūsų miegamasis, paversti ir svetaine: lova-sofa, koks nors išsilankstantis stalas ir t.t....mes pvz., specialiai loptopą pirkom, kad tiktų prie mažos erdvės rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2007 05 11, 16:06)
perziurek visas nuotraukytes, yra viena kaip tik uzdaroma  smile.gif  tampa kaip "stulpas" kambaryje  lotuliukas.gif

Čia gi visur ta pati, tik vis kitu kampu! biggrin.gif
Atsakyti
ciosyte, stumdyt po namus vargiai išeitų, nes vanduo pajungtas ir t.t. Arba rezervuarus daryt, o tai daugiau problemu sukeltų (pildyt/ištuštint)...
Atsakyti