Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(TV3 @ 2007 01 05, 15:54)
man irgi sita lova liuks  thumbup.gif as irgi kazka panasaus galvoju, bet nuotraukose dar niekur nemaciau. gyvenama irgi vieno kambario bute ir jau nusibodo siaura ir nepatogi sofkute schmoll.gif

Liuks tai liuks, bet kur rasti kas tokias gamina... g.gif
Mes i svetaines zona pastatysim gera sofa ir tikrai nenorim ant jos miegot. Butu gaila. Tai jeigu nesurasim kas tokias lovas gamina, rinksimes is kazko panasaus i tai
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 11 17, 12:46)
Gal kuri žinot šito komplektuko kainą?

...Žinom biggrin.gif ... 2200Lt... Gamina "Nemuno Baldai". Šiaip neblogas komplektėlis, abi dalys išsilanksto...
Atsakyti
Tas komplektukas labai grazus!!! Tik gaila, kad nuomojames butuka ir nesinori i ji investuoti daug pinigeliu kai jis yra laikinas verysad.gif
Bet jei turetumeme savo, tai tokio komplektelio laabai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 05, 21:57)
Liuks tai liuks, bet kur rasti kas tokias gamina...  g.gif 
Mes i svetaines zona pastatysim gera sofa ir tikrai nenorim ant jos miegot. Butu gaila. Tai jeigu nesurasim kas tokias lovas gamina, rinksimes is kazko panasaus i tai

man čia tiesiog Otto katalogą atidaro ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 09, 15:41)
man čia tiesiog Otto katalogą atidaro ir viskas ax.gif

Niu bliamba... biggrin.gif Vat...
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 09, 21:48)
Niu bliamba...  biggrin.gif  Vat...

Nu gal pasirodys, kad kabinėjuosi, bet į svetainę čiužinį statysit??
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 09, 21:52)
Nu gal pasirodys, kad kabinėjuosi, bet į svetainę čiužinį statysit??

Mes ji desim i svetaine tik nakciai. Is ryto jis bus graziai patrauktas i jam skirta nisa sandeliuke.
Tesiog nelabai yra kitu iseiciu zmonems kurie gyvena vieno kambario bute. 4u.gif
Atsakyti
O mes is vieno kambario buto senesnes statybos rekonstruojame i dvieju kambariu buta. Is virtuves darome miegama. Sandeliuka sujungeme su toletu, ten darysime vonios kambari. Isgrioveme dali sienos kambario ir vonios sienas ten padarysime virtuve.
Tai dabar niekaip nenusprendziame kokias spalvas deti. Ar virtuve kiek isskirti kita spalva ar daryti bendra su kambario g.gif o kolidoriu?
Gal kas turi kokiu minciu?
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 09, 22:29)
Mes ji desim i svetaine tik nakciai. Is ryto jis bus graziai patrauktas i jam skirta nisa sandeliuke.
Tesiog nelabai yra kitu iseiciu zmonems kurie gyvena vieno kambario bute.  4u.gif

drinks_cheers.gif esu gyvenusi vieno kambario bute, todėl suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 09, 22:29)
Tesiog nelabai yra kitu iseiciu zmonems kurie gyvena vieno kambario bute.  4u.gif

Kad tik yra kur ta nisa pasidaryt thumbup.gif

Man ciuzinys atrodo labai tinkamas variantas patogiam miegui 1 kamb. bute. Pvz as dabar miegu ant sofos, nes daugiau cia niekas netelpa, bet tikrai nera geras tas poilsis, juolab dar, kad ta sofa nenauja.

Tik va, diena reiketu paslept ne tik ciuzini, bet ir patalyne mastau.gif Dabar tai as patalyne i sofa sukisu. Nebent turet ir sofa su patalynes deze, ir ciuzini miegui g.gif Nors man patiktu miegui ciuzinys, o dienai foteliai ar "lengvesne" sofute..
Atsakyti
Sveiki, as irgi jau darau išsvajotąjį remontą savo 53 kv/m bute. Todėl jei kam nors įdomu pasidalinsiu savo idėjomis. Mes irgi labai norėjom didelės dvigulės lovos, kurios nereikėtu kasdien kloti ir ji nekristu į akis vos įėjus į kambarį, todėl paaukojom dali savo nemažos virtuvės t.y. 9,76 kv ir praplėtėm jos sąskaita tualetą, kuriame tilpo ir vonia, ir skalbyklė, o iš vonios patalpos gavosi niša, kurioje telpa 1,40 m. pločio ir 2 m ilgio lova, niša bus uždengta, tik dar nezinau kuo užuolaida, žaliuzėm, roletais ir t.t gal patarsit kas patogiau butu ax.gif , kad butu galima esant sveciams ja užtraukti, kad nesimatytu lovos, o siaip ji bus atvira. Kambarį 14,76 kv, kuriame ir yra toji niša, mes sujungėm su virtuve, kuri dabar liko sumazinus 6 kv., tačau kadangi sujungėm su kambariu atrodo nemaža ir spinteliu daug tilpo, o 18,72 kv. kambarį palikom dukrai, į kurį nutempem didelę spintą ir sekcijuke, nes kitur labai daug baldų nežadame dėti tik minimaliai. Nežinau ar ka nors supratote apie mano rekonstrukcija rolleyes.gif aišku, butu geriau parodyti nuotraukas, bet kol kas dar neturiu tokiu galimybiu, nes esu naujoke blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, viska dariau be jokiu projektų, leidimų, kaimynu parašu, galvojau išsisuksiu, nes kapitaliniu nešančių sienu pas mane bute nėra tik tos kur su kaimynais jungiasi, tačiau, dėl to, kad vonią perkėliau galiu turėti problemų, nes kaimynė jau apskundė iš pavydo, tai jau planuoju nuo pirmadienio rinkti pradėti dokumentus reikalingus. Jei kas turite patirties siuo klausimu labai prašau, pasidalinkit.
Atsakyti
QUOTE(bekas @ 2007 01 10, 09:55)
O mes is vieno kambario buto senesnes statybos rekonstruojame i dvieju kambariu buta. Is virtuves darome miegama. Sandeliuka sujungeme su toletu, ten darysime vonios kambari. Isgrioveme dali sienos kambario ir vonios sienas ten padarysime virtuve.
Tai dabar niekaip nenusprendziame kokias spalvas deti. Ar virtuve kiek isskirti kita spalva ar daryti bendra su kambario  g.gif o kolidoriu?
Gal kas turi kokiu minciu?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes iri toki dalyka padareme pries du metus. visiskai nesigailiu wub.gif grazu ir patogu.
O kambario sienas dareme dvieju spalvu, nes teko padaryti zonavima. I nauja virtuve netilpo valgomasis stalas, tai ji pastateme kambaryje ir ta dali padazeme ta spalva kaip virtuveje. O jus jau isriovete sienas? Pas mus lubu ir gridu lygys gavosi kitoks negu kambaryje, tai teko daryti laiptelius...
Atsakyti