Sveiki, as irgi jau darau išsvajotąjį remontą savo 53 kv/m bute. Todėl jei kam nors įdomu pasidalinsiu savo idėjomis. Mes irgi labai norėjom didelės dvigulės lovos, kurios nereikėtu kasdien kloti ir ji nekristu į akis vos įėjus į kambarį, todėl paaukojom dali savo nemažos virtuvės t.y. 9,76 kv ir praplėtėm jos sąskaita tualetą, kuriame tilpo ir vonia, ir skalbyklė, o iš vonios patalpos gavosi niša, kurioje telpa 1,40 m. pločio ir 2 m ilgio lova, niša bus uždengta, tik dar nezinau kuo užuolaida, žaliuzėm, roletais ir t.t gal patarsit kas patogiau butu
, kad butu galima esant sveciams ja užtraukti, kad nesimatytu lovos, o siaip ji bus atvira. Kambarį 14,76 kv, kuriame ir yra toji niša, mes sujungėm su virtuve, kuri dabar liko sumazinus 6 kv., tačau kadangi sujungėm su kambariu atrodo nemaža ir spinteliu daug tilpo, o 18,72 kv. kambarį palikom dukrai, į kurį nutempem didelę spintą ir sekcijuke, nes kitur labai daug baldų nežadame dėti tik minimaliai. Nežinau ar ka nors supratote apie mano rekonstrukcija
aišku, butu geriau parodyti nuotraukas, bet kol kas dar neturiu tokiu galimybiu, nes esu naujoke
Papildyta:Tiesa, viska dariau be jokiu projektų, leidimų, kaimynu parašu, galvojau išsisuksiu, nes kapitaliniu nešančių sienu pas mane bute nėra tik tos kur su kaimynais jungiasi, tačiau, dėl to, kad vonią perkėliau galiu turėti problemų, nes kaimynė jau apskundė iš pavydo, tai jau planuoju nuo pirmadienio rinkti pradėti dokumentus reikalingus. Jei kas turite patirties siuo klausimu labai prašau, pasidalinkit.