Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(MikaPuk @ 2006 11 21, 12:10)
mes tokius fotelius rpies metus pirkom po 790lt, Nemuno balduose, skirtingose parduotuvese skirtingai kainuoja, o ir kelios firmos tokio modelio baldus gamina kitaip pavadina ir kitas kainas uzdeda  biggrin.gif

siaip gana patogu be porankiu, megstam issilankstyti ir telika ziureti, nors asmeniskai  man miegojimui jie perkieti, bet nelauktiem sveciams tiks

cool.gif sveikutes 4u.gif neblogiai atrodo tie transformuojami baldukai, trik jei reiktu nuolat ant ju miegoti, tai nelabai faina... jauciasi metalinis remas... schmoll.gif bet sveciams vienai nakciai tikrai geras sprendimas thumbup.gif

mums tai patiko kad gali sedima dali prailginti ir kojas patieses sededamas tv ziureti lotuliukas.gif nes jei gulim tai dazniausiai nulustam blush2.gif doh.gif
Atsakyti
kur tie Nemuno baldai?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 21, 22:06)
kur tie Nemuno baldai?

na cia taip vadinasi parduotuve vilniuje, justiniskese, bet ir ta firma taip vadinasi, jei neklystu ju fabrikelis kaisiadoryse, (gal net internete yra koks puslapiukas g.gif ) bet kitose vilniaus baldu parduotuvese, taigi ir kaune manau, jie turi savo atstovus ir pas juos ar toje parduotuveje , kur eksponuojami ju baldai galima uzsisakyti smile.gif
bet kaip jau ir minejau, tokius pacius baldeliu gamina ir kitos firmos, tik kazkodel vos ne dvigubai pygiau g.gif
Atsakyti
fotelius tokius ir sofkutes gamina Baldai transformeriai, Akropolyje prie ermitazo baldu parduotuveje yra ju stendas
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 12 27, 22:47)
fotelius tokius ir sofkutes gamina Baldai transformeriai, Akropolyje prie ermitazo baldu parduotuveje yra ju stendas

Mes siuo metu su vyru gyvenam 18 kvadr. butelyje (t.y 12 kvadr. kambarys 3kvadr. koridorius kuriame virtuve, ir 3 tuoletas su pusvonia) ir sitam "butelyje" as jau dustu, jokie baldu perstatymai tos erdves nepadeda padidint( o ka ir padidint kai 12 kvadratu ir stovi spinta 2 kompiuteriai rasomasis stalas, lova ir ant sienu pilna spinteliu) dabar ieskomes pirkti didesni buta, taciau iperkam tik vieno kamb. 37 kvadr. naujesniam name . Tai ir galvojam kaip cia geriau padarius ar pirkt ta 37 ir ji jaukiai susitvarkius gyvent (man patiko ta mintis is virtuves padaryti miegamaji, o kambary padaryt bendra gyvenamaja zona su virtuve) ar laukt geresniu laiku ir kentet sitam. Busiu dekinga uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2006 12 28, 15:04)
Mes siuo metu su vyru gyvenam 18 kvadr. butelyje (t.y 12 kvadr. kambarys 3kvadr. koridorius kuriame virtuve, ir  3 tuoletas su pusvonia)  ir sitam "butelyje" as jau dustu, jokie baldu perstatymai tos erdves nepadeda padidint( o ka ir padidint kai 12 kvadratu ir stovi spinta 2 kompiuteriai rasomasis stalas, lova ir ant sienu pilna spinteliu) dabar ieskomes pirkti didesni buta, taciau iperkam tik vieno kamb. 37 kvadr. naujesniam name . Tai ir galvojam kaip cia geriau padarius ar pirkt ta 37 ir ji jaukiai susitvarkius gyvent (man patiko ta mintis is virtuves padaryti miegamaji, o kambary padaryt bendra gyvenamaja zona su virtuve) ar laukt geresniu laiku ir kentet sitam. Busiu dekinga uz nuomones. 4u.gif

Aišku keiskit, juk didesniam bute geriau laukt geresnių laikų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes siuo metu su vyru gyvenam 18 kvadr. butelyje (t.y 12 kvadr. kambarys 3kvadr. koridorius kuriame virtuve, ir  3 tuoletas su pusvonia)  ir sitam "butelyje" as jau dustu, jokie baldu perstatymai tos erdves nepadeda padidint( o ka ir padidint kai 12 kvadratu ir stovi spinta 2 kompiuteriai rasomasis stalas, lova ir ant sienu pilna spinteliu) dabar ieskomes pirkti didesni buta, taciau iperkam tik vieno kamb. 37 kvadr. naujesniam name . Tai ir galvojam kaip cia geriau padarius ar pirkt ta 37 ir ji jaukiai susitvarkius gyvent (man patiko ta mintis is virtuves padaryti miegamaji, o kambary padaryt bendra gyvenamaja zona su virtuve) ar laukt geresniu laiku ir kentet sitam. Busiu dekinga uz nuomones. 4u.gif

Aš tai keisčiau: vietos dvigubai padaugės mirksiukas.gif
Pati kažkiek esu gyvenus 18 kv bute, ir 30 kv bute... Skirtumas didžiulis, nėra net ką lyginti...
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2006 12 28, 14:04)

Na as siulau keist, mes tokiam gyvenam tryse ir tikrai vietos uztenka mirksiukas.gif aisku butu daugiau nepakenktu, bet yra kaip yra, pasidarem erdvu kambari mini virtuve ir liux mirksiukas.gif nors dar laukiam baldu, bet jau isivaizduoju, kaip viskas atrodys bigsmile.gif o kuriam rajone butas?
Papildyta:
Musu butas 37 kv ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciux @ 2006 12 28, 17:33)
Na as siulau keist, mes tokiam gyvenam tryse ir tikrai vietos uztenka mirksiukas.gif aisku butu daugiau nepakenktu, bet yra kaip yra, pasidarem erdvu kambari mini virtuve ir liux mirksiukas.gif nors dar laukiam baldu, bet jau isivaizduoju, kaip viskas atrodys bigsmile.gif o kuriam rajone butas?
Papildyta:
Musu butas 37 kv ax.gif

tas 37 kvadratu tai siaures prospekte smile.gif
Atsakyti

Dabar mes kaip tik nuomojames 37 kv buteli. Na vietos tikrai pakanka, bet mes dviese esam.Ir vituve gana erdvi, is jos tikrai imanoma kambareli butu padaryti. Nemanau, kad ateis pas mus gersni laikai ir ypac neapsimoka taupyti pinigus, nes juos surys infliacija. Jau vieni pazistami taupe, taupe, ir labai daug prarado, as tai siulyciau pirkti, nes investicijos i nekilnojama turta yra gerai bet kokiu atveju. doh.gif
Atsakyti
Labukas, merginos! 4u.gif
Mes su mano busimoju vyru dabar perkam beveik 35kv butuka. Vakar buvom statybose apziureti ji tai patiko nerealiai... wub.gif thumbup.gif Toks maziukas, bet toks grazus! wub.gif Bus sauletas... thumbup.gif
Dabar galvojam kur Lietuvoj galetu pagaminti tokia lova... g.gif Gal kas zino?
user posted image
user posted image
Atsakyti
man irgi sita lova liuks thumbup.gif as irgi kazka panasaus galvoju, bet nuotraukose dar niekur nemaciau. gyvenama irgi vieno kambario bute ir jau nusibodo siaura ir nepatogi sofkute schmoll.gif
Atsakyti