QUOTE(JelenaT @ 2005 11 28, 17:17)
TIESA- KAMBARIO PLOTAS12 METRU, VIRTUVES 4

, WC KARTU- DUSHAS IR KLOZETAS... TAD ERDVES TIKRAI MAZHAI, BET- VAIZDAS PRO LANGA SUPER- 9 AUKSHTAS GI, JAUKU- LANGAS DIDELIS, SHILTA. IR TAI, KAIP BEBUTU MANO NAMAI!!!
As 26.5 isikurt bandysiu. T.y. jau persikelem, gyvenam, bet niekas netvarkyta, nes pinigu nera. Butas nera labai baisus, tai ir laukiu geresniu laiku (be to - kas man belieka

). Tik va kai uzeina optimistines mintys, bandau sugalvoti, ka cia is jo gero galima butu padaryti. Mano vaikas tik vienas. As taip isivaizduoju, kad tie musu butai panasus, tik mano virtuve ilgesne. Bent jau as ziurejau tokiu 21 m2 butu, tai man taip pasirode. Gal ir pats kambarys truputi ilgesnis mano
Zodziu, trumpai tariant, pas mane viskas ilga
Didziausias galvosukis vonia. Nes noreciau, kai tik bus pinigu, pradet nuo jos tvarkymo. Bet kaip tame 1.8 m2 normaliai ka pasidaryt. Galvoju perkelt gyvatuka visu pirma, nes dabar tokioj nei trys nei devyni vietoj, netausoja naudingo ploto. Dar galvoju, kad reiketu daryt tarp vamdziu lentynas. Tik tie vamzdziai baisus, tai va ka su jais padaryt, a?? Dabar jie dengti visi, bet uz tos uzdangos (keiciau skaitliuka, zinau

) yra visai nemenkai dar ploto, mano nuomone... Galima butu pridet vonios zaislu ir svaros priemoniu

Issyk gyvenimas pageretu