Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

mes irgi turim trnsformeri - tokia uzlenkiamais galais lova:
http://www.elbeka.lt...o...uct&cid=182

taip pat pirkome del originalios isvaizdos. stovi ji sveciu kambaryje, beveik nenaudojama. tik vat tris savaites sveciu kambari naudojau kaip kabineta, ir nors nepasakyciau, kad labai smarkiai ta lova naudojau, teisiog sedejau ant jos, sagutes, kurios apvilktos lovos audiniu, eme ir nulakste.. nelabai panasu i kokybiska gamini, ar ne g.gif ??? bet, kadangi daugiau kol kas niekas jos nenaudoja, tai esminiu gedimu kol kas nepastebeta.
Atsakyti
kažin ar tas fotelis patogus?Niekad neturėjau fotelio be porankių g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 09 lapkričio 2006 - 22:09
[quote=MELDA,2006 11 09, 23:10]
kažin ar tas fotelis patogus?Niekad neturėjau fotelio be porankių g.gif

mes turejome. patogu. bet cia nuo poziurio priklauso, manyciau.
Atsakyti
[quote=pukuota,2006 11 09, 23:16]
[quote=MELDA,2006 11 09, 23:10]
kažin ar tas fotelis patogus?Niekad neturėjau fotelio be porankių g.gif

mes turejome. patogu. bet cia nuo poziurio priklauso, manyciau.
[/quote]
o kodėl turėjote, jau išmetėt?kuo blogas buvo?
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2005 11 28, 17:17)
TIESA- KAMBARIO PLOTAS12 METRU, VIRTUVES  4 smile.gif , WC KARTU- DUSHAS IR KLOZETAS... TAD ERDVES TIKRAI MAZHAI, BET- VAIZDAS PRO LANGA SUPER- 9 AUKSHTAS GI, JAUKU- LANGAS DIDELIS, SHILTA. IR TAI, KAIP BEBUTU MANO NAMAI!!!

As 26.5 isikurt bandysiu. T.y. jau persikelem, gyvenam, bet niekas netvarkyta, nes pinigu nera. Butas nera labai baisus, tai ir laukiu geresniu laiku (be to - kas man belieka biggrin.gif). Tik va kai uzeina optimistines mintys, bandau sugalvoti, ka cia is jo gero galima butu padaryti. Mano vaikas tik vienas. As taip isivaizduoju, kad tie musu butai panasus, tik mano virtuve ilgesne. Bent jau as ziurejau tokiu 21 m2 butu, tai man taip pasirode. Gal ir pats kambarys truputi ilgesnis mano g.gif
Zodziu, trumpai tariant, pas mane viskas ilga lotuliukas.gif

Didziausias galvosukis vonia. Nes noreciau, kai tik bus pinigu, pradet nuo jos tvarkymo. Bet kaip tame 1.8 m2 normaliai ka pasidaryt. Galvoju perkelt gyvatuka visu pirma, nes dabar tokioj nei trys nei devyni vietoj, netausoja naudingo ploto. Dar galvoju, kad reiketu daryt tarp vamdziu lentynas. Tik tie vamzdziai baisus, tai va ka su jais padaryt, a?? Dabar jie dengti visi, bet uz tos uzdangos (keiciau skaitliuka, zinau bigsmile.gif ) yra visai nemenkai dar ploto, mano nuomone... Galima butu pridet vonios zaislu ir svaros priemoniu bigsmile.gif Issyk gyvenimas pageretu bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi gyvenam "mažoj erdvėj" tai norim kampinės spintos. sakykit gal klaipėdoj kas gamina tokias, bo baldu salonose tokių nė su žiburiu neina surasti

ir dar klausimėlis, gal turite kokią programą "susidėlioti" baldus, pastumdyti, perstumdyti, pasibraižyti.....
Atsakyti
aha, aš irgi tokios programėlės norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 11 13, 12:14)
kadangi gyvenam "mažoj erdvėj" tai norim kampinės spintos. sakykit gal klaipėdoj kas gamina tokias, bo baldu salonose tokių nė su žiburiu neina surasti

ir dar klausimėlis, gal turite kokią programą "susidėlioti" baldus, pastumdyti, perstumdyti, pasibraižyti.....

Kaip tai nerasi? Kur nueinu visur pilna tokių spintų. Ollo balduose yra pvz.
Atsakyti
mūsų butukas irgi standartinis 2 kambarių blokiniam name. Virtuvė 5kv, vonia su WC kartu - pačios žinot kokio dydžio. Tai vonioj sutalpinom klozetą, vonią (negaliu aš be jos) ir mažą per viršų atsidarančia skalbimo mašiną. Spintelė su veidrodžiu dar kaba, kriauklės atsisakėm.

Kambarių dydžiu nesiskundžiu - užtenka. Miegamajam buvo užkaboris tik, na didelė niša. Tai padarėm ten didžiulę spintą su stumdomom durim. Gavos a la tamsus kambariukas - į vidų galima net užeiti thumbup.gif labai aptinka, nes sutalpinam krūvą daiktų ir nišą pilnai išnaudojom.

Miegam ant kampo. Labai norėjom normalios miegamojo lovos, bet nukėlėm šią svajonę, kuomet turėsim didesnį butą. Kol kas su pypliuku miegam vienam kambary, bėdos nėra.

Kitas kambarys svetainė. Ten irgi statėm kampą, patogiau. Atrodo tos erdvės dabar pakanka, bet labai norėtųsi nors kiek didesnės virtuvės ir vonios. O tai kartais ir apsisukt nėr kur doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ariella @ 2006 10 12, 12:34)

gaila, kad pas mus tokia niša mažajam kambary doh.gif labai gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 11 09, 22:10)
kažin ar tas fotelis patogus?Niekad neturėjau fotelio be porankių g.gif  user posted image

Gal kuri žinot šito komplektuko kainą?
Atsakyti
esu ne kartą juos žiūrėjusi,bet labai tiksliai nepamenu g.gif Fotelis kažkur apie 1400,sofa 1900 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2006 11 19, 18:32)
esu ne kartą juos žiūrėjusi,bet labai tiksliai nepamenu  g.gif Fotelis kažkur apie 1400,sofa 1900  4u.gif

mes tokius fotelius rpies metus pirkom po 790lt, Nemuno balduose, skirtingose parduotuvese skirtingai kainuoja, o ir kelios firmos tokio modelio baldus gamina kitaip pavadina ir kitas kainas uzdeda biggrin.gif

siaip gana patogu be porankiu, megstam issilankstyti ir telika ziureti, nors asmeniskai man miegojimui jie perkieti, bet nelauktiem sveciams tiks
Atsakyti