Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE (babble @ 2004 02 26, 08:48)
Geeerai, jei bus koks meetas, tai būtinai atsinešiu. Aš pati juos vis profilaktiškai pasivartau ir vis kokią idėjėlę atrandu.

Aciu wub.gif ! Tai susitiksim artimiausiame meete group.gif gossip.gif
Atsakyti
Nu va, beveik perskaiciau per pora vakaru as ta savo "Mazhos erdves". Ish tiesu nebloga knyga. Radau tokiu labai originaliu sprendimu, kuriu pati niekad nebuciau sugalvojusi, bet labai nedaug ish ju galeciau pritaikyti butent dabartiniame savo bute. Arba tam reiketu labai nemazhu investiciju. Bet shiaip nesigailiu, kad nusipirkau.
Atsakyti
tik dabar pamachiau, kad mano tema atsidure prie svarbiu blink.gif Kazin kodel? biggrin.gif
Bet man shi tema iki shiol labai aktuali: nu bliamba, kas man liepe pirkt du pereinamus kambarius blink.gif Butu du normalus, tai pasidarom vienam savo, o kita atiduodam vaikui. O dabar... O nusipirkt didesni be vilties...
Nu nieko taip niekam nepavyudzhiu kaip NAMO...
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 04 23, 18:29)
tik dabar pamachiau, kad mano tema atsidure prie svarbiu blink.gif Kazin kodel? biggrin.gif

"Priklijavau" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Sakykit, kur nors laisvai parduodama sita knyga "Mazos erdves"? Keletuose knygynuose kur klausiau apie ja nieko negirdejo sad.gif Nepatarsyt kur ja galima isigyti? g.gif
Atsakyti
Aleks, as pirkau paprastam elementariam Shiauliu centriniame knygyne blink.gif Keista, kad apie ja nebuvo girdeje... Kazkada buvau Panevezhio knygyne irgi machiau, kad yra. Internetu dar galima uzhsisakyt lyr ir. Ieshkok, tikrai turi rasti biggrin.gif
Atsakyti
raige pas mane irgi pereinami kambariai t.y. per kambario kampa iejimas i kita siaura kaip kojine kambari, kol kas pereinamumo problema isspresta padarius kolidoriuka is kartono bet gavosi labai tamsus papildomas koridorius kuri greit versim lauk6 mat sumasciau mazinti miegamaji iki minimumo tik kad lova tilptu, kridoriaus siena tarp miegamojo ir virtuves isversti iki virtuves ir istrizai link nisos ir turesim erdvu hola kuriame primesiu pufiku kuriuos sustumus ir miegot bus galima ta istriza siena tarp holo ir miegamojo gerai butu det is stikliniu spalvotu blokeliu del sviesos laidumo ir grazumo bet itariu del privatumo teks atsisakyti nes per kaikurias spalvas svieciasi siluetai wink.gif ir ka jie veikia wink.gif tai matyt aklinai teks kazka det ir lentynas is holo puses. Ideju daug turiu tik babkiu ne unsure.gif ...ir dekingas pereinams kampas, todel tragedijos tame nematau, nes yra tokiu perejimu per kambari kuriu niekaip nepanaikinsi, (bent taip greit ir lengvai) tad uzuojauta. rolleyes.gif
Atsakyti
Sventai manau, kad suauges zmogus turi teise issimiegoti normalioje lovoje wink.gif Tos visos sofos yra laikinas dalykas. Ir kai esi pavarges, ar grizes is kur ir atsiguli savo miegamajame- neapsakoma euforija apima. O sveciai.. Juos galima pakviesti i gamta, kavine, o jei supratingi, tai nesivers ten , kur nera vietos, o patys pasiulys uzeiti. Musu namai- musu sventove ( tik noriu pabrezti- ramybes ). Pramogoms skirtos kitos vietos. Tad pagalvokite, kas jums svarbiau: saldus miegas ar linksmas balius
Atsakyti
Musu dukrai tuoj treji, ji dar miega lovyteje musu miegamajam. Vaiku kambarys dar nenusishviechia, o ta lovyte trukdo patogiai prieiti prie spintos. Pagalvojau ar labai dzhiauru butu, jei dukra miegotu ant chiuzhinio (nupirktume gera smile.gif ) salia musu, o diena ta chiuzhini pastumtume po lova. Jezau, motina gegute - pati lovoj, vaikas ant zhemes smile.gif smile.gif Nelabai kaip skamba ish tiesu, bet visgi. Kokia jusu nuomone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 06 06, 19:53)
Musu dukrai tuoj treji, ji dar miega lovyteje musu miegamajam. Vaiku kambarys dar nenusishviechia, o ta lovyte trukdo patogiai prieiti prie spintos. Pagalvojau ar labai dzhiauru butu, jei dukra miegotu ant chiuzhinio (nupirktume gera smile.gif ) salia musu, o diena ta chiuzhini pastumtume po lova. Jezau, motina gegute - pati lovoj, vaikas ant zhemes smile.gif smile.gif Nelabai kaip skamba ish tiesu, bet visgi. Kokia jusu nuomone? smile.gif

O kas gi cia blogo(tuo labiau,kad tokie vaikai dar gana daznai issirita is lovu)?Sakyciau,isradinga mamyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 06 06, 19:53)

KITI PO TUO CIUZINIU PRItaiso karkasiuka ir ratukus, stumdant nenusizulina.
Ir as manau vaiko skeleto labui geriau geras ciuzinys, nei per maza, ar kokia nepatogi "tipo lova". thumbup.gif
Atsakyti