Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Stumdomas stalas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 13, 21:40)

Kaip įdomiai bigsmile.gif svetainė ir miegamasis thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazoji virtuvyte:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 27 rugsėjo 2006 - 14:27
QUOTE(lietutis @ 2006 09 27, 14:26)
Mano mazoji virtuvyte:
user posted image
user posted image

O šaldytuvas čia pas tave įmontuojamas ar ne? Jei ne tai kaip pavyko gauti tokią spalvą? Perdažei?
Atsakyti
taip, cia 'baltoji Snaige' smile.gif
Kadangi ememe dazytas dureles, tai paprasem, kad ir saldytuvo dureles perdazytu ta pacia spalva, gerai ania?
Atsakyti
Tai kokie čia dažai gal galima paklaust? Tikriausiai metalui skirti. O ar nesusibraižys, ar gerai laikys, ar nenusitrins? Mane tai irgi domina, nes pas mus irgi baltoji Snaigė. O norėčiau kad būtų nerūdijančio plieno arba metalix spalvos. Buitinė technika tokios spalvos tai ir šaldytuvo tokio noriu. O gal galima būtų pačiam su dažais, skirtais automobilių dažymui, nusidažyti. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2006 09 27, 18:10)
taip, cia 'baltoji Snaige' smile.gif
Kadangi ememe dazytas dureles, tai paprasem, kad ir saldytuvo dureles perdazytu ta pacia spalva, gerai ania?

wau, grazi wirtuwyte:super thumbup.gif
man reiktu raudonai nusidazyti saldytuva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2006 09 28, 11:53)
Tai kokie čia dažai gal galima paklaust? Tikriausiai metalui skirti. O ar nesusibraižys, ar gerai laikys, ar nenusitrins? Mane tai irgi domina, nes pas mus irgi baltoji Snaigė. O norėčiau kad būtų nerūdijančio plieno arba metalix spalvos. Buitinė technika tokios spalvos tai ir šaldytuvo tokio noriu. O gal galima būtų pačiam su dažais, skirtais automobilių dažymui, nusidažyti. Kaip manot?

Dazai skirti baldams. As gi neklausiau kokiais tam savo fabrikelyje dazo. O metalika tai nesamone dazyti, nes jei nori vienodai su buitine technika, geriau toki ir pirkti. Dazytos dureles nera pigu. Reikia pamastyt ar tikrai tau tai naudinga, ar tinka. O masininiais - kodelgi ne, bet ne teptuku zinoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2006 09 28, 11:53)

Mano tėtė dažo mašinas, tam pačiam miestelyje vienas turi savo buitinės technikos parduotuvę, kadangi technika ne tik nauja bet ir padėvėta, tai jis dažnai atveža perdažyt šaldytuvų, vyryklių ir kitos buitinės technikos, viskas normaliai. tik dažai turėtų būti su tam tikrais priedais, kurie suteikia elastingumo, nes kaip žinia durelės nėra labai kietos. nors gal ir laikytų, reiktų tėtės paklaust dar... O ir spalvą gali pasidaryt kokią tik širdis geidžia...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 30 rugsėjo 2006 - 11:38
TAS TRECIAS VARIANTAS - SUPERINIS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2006 10 03, 08:36)
TAS TRECIAS VARIANTAS - SUPERINIS  thumbup.gif

Is tiesu neblogai sugalvota, telikui reikia tokio sukamo padekliuko, nori ziureti lovoje persuki bigsmile.gif
Atsakyti