man neatsidaro, labai gaila, o taip noreciau paziureti
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 05, 19:44)
man neatsidaro, labai gaila, o taip noreciau paziureti
Man atsidaro, super paveiksliai, bet neina vaiksciot po meniu, nes trubut japoniskai parasyta, tai nedekoduoja...
Truputis:
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 06, 15:29)
Sutinku, kad čia interjero detalės, bet kad tinka mažoms erdvėms Gan didelėse erdvėse viskas išdeliota
tada ir nereikia , nes man tai tikrai tada netiks, butukas 32 kvdr
QUOTE(ievux @ 2006 04 06, 21:06)
gaila, kad nesimato
dešiniu pelės klavišu spausk ant user posted image ( ar kažkaip panašiai yra parašyta) ir tuomet view image. Turėtų rodyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 06, 21:54)
dešiniu pelės klavišu spausk ant user posted image ( ar kažkaip panašiai yra parašyta) ir tuomet view image. Turėtų rodyti
Aciu, tiek grozybiu buciau praleidus...
Pasiziurejau ir as Bet deja nieko neradau mazoms erdvems.Mes taip pat gyvenam labai mazam butuki,tai kaip patirtis rodo reikia tiesiog gero isplanavimo su spintom ir spintelem,kada buna daug pasidejimo,tuomet ir dingsta daiktai i spintas ir atrodo daug vietos pasidaro.Jau ir suvenyru atsisakiau,nes jie labai mazina vieta,zinoma ju atsisakyti neiseina,bet kai ju maziau,tai dar erdve padideja.
Nu bet cia tik mano nuomone.O ko tik as neisbandziau,kad daugiau vietos butu.
Nu bet cia tik mano nuomone.O ko tik as neisbandziau,kad daugiau vietos butu.
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 03 31, 10:21)
mes pasistatėm kampa ir labai jau patogumiegoti ir kai reikia atlieka svetainės pareigas
cia tai teisybe, nes kai butas 30 kv. nepastatysi ir lovos dvigules ir dar svetaines kampelio. o kampas atlieka abi funkcijas, nors man rodos nuolat miegoti ant kampo nera tokio komforto kaip ant lovos
QUOTE(adaida @ 2006 04 19, 19:21)
cia tai teisybe, nes kai butas 30 kv. nepastatysi ir lovos dvigules ir dar svetaines kampelio. o kampas atlieka abi funkcijas, nors man rodos nuolat miegoti ant kampo nera tokio komforto kaip ant lovos
o musu butas buvo vieno kambario 39kv,.m tik tame pliusas kad du langai tam kambati buvo tai mes viska perplanavom is vonios padarem virtuve is virtuves vonia,o is to vieno kambario viena maziuka miegamaji ir viena erdve su virtuve gavosi dvi erdves
QUOTE(bozenoczka @ 2006 04 06, 18:03)
tada ir nereikia , nes man tai tikrai tada netiks, butukas 32 kvdr
Tai tikrai netiks,ten gražu,tačiau aš savajam ir ne kažin ką pritaikyčiau todėl kad mažai vietos,ten viskas didesnėms erdvėms
Ar skaitėt neblogą temą naujam "Mano namai" žurnale? (:
Čia nuoroda į jį : http://www.manonamai...eras&review=yes
Iš tiesų žurnale daugiau foto, bet man patiko! Ypač variantas su lova..
Čia nuoroda į jį : http://www.manonamai...eras&review=yes
Iš tiesų žurnale daugiau foto, bet man patiko! Ypač variantas su lova..