TIESA- KAMBARIO PLOTAS12 METRU, VIRTUVES 4 , WC KARTU- DUSHAS IR KLOZETAS... TAD ERDVES TIKRAI MAZHAI, BET- VAIZDAS PRO LANGA SUPER- 9 AUKSHTAS GI, JAUKU- LANGAS DIDELIS, SHILTA. IR TAI, KAIP BEBUTU MANO NAMAI!!!
Man atrodo dėl mažų erdvių reikėtų pasieškoti japoniškuose, kinietiškuose interjero puslapiuose )), jie šioje srityje tikri profesionalai. Jau vien ko vertos idėjos kai lovos yra tvirtinamos prie lubų, ir esant poreikiui pakeliamos, arba miegama ant demblių, su plonais čiužinukais, tada patalynė sutvarkoma į spintą, o vietoj ant demblių ištraukiamas pietų - darbo staliukas. Panašia idėją mačiau knygoje, kur yra japonijos interjerų nuotraukos. Jiegu užtiksiu kokių idėjų, pasidalinsiu
QUOTE(Uriukas @ 2005 11 28, 17:14)
Oho, nu čia tai jau rekordai. Taip jau ir klaustrofobija susirgti galima. Bliamba, nesiskųsiu daugiau niekada savo 52 metrais.....
, na , tai va, dabar pagalvok- musu name 12 butu aukshte* 9 aukshtai= 108 , ir visi mazhi... 2 butai*21metra=42, o tavo52... 2.5 buto turi
QUOTE(JelenaT @ 2005 11 30, 20:13)
, na , tai va, dabar pagalvok- musu name 12 butu aukshte* 9 aukshtai= 108 , ir visi mazhi... 2 butai*21metra=42, o tavo52... 2.5 buto turi
Pasiskaičiusi čia nustosiu urgzti, kad mano abu vaikai gyvena viename kambaryje ir visad nepasidalina vietos, reik tik sugalvoti, kaip surikiuoti būtiniausius baldus 12 kv.m kambaryje dviems vaikams be dviaukščių lovų. Gal kas žinot?
Mes ir gyvenam pakankamai mažam bute (37 kv.m=2 kambarių butas). Taigi, mūsų miegamasis ir tuo pačiu vaiko kambarys yra 5,7 kv.m Su vyru juokaujam, kad kambarį sexodromu galima vadinti, nes lova užima pusę kambario (1,4m*2m) Ir dar lovytė, sieninė bei komoda tam pačiam kambary yra Nors aš nemėgstu minkštų žaislų, nes jie renka dulkes, bet kaip tyčia, šiuo metu jų mūsų namuose atsirado labai daug. Tad teko spręsti jų padėjimo klausimą. Taigi, visus žaislus sukabinom ant stumdomų sieninės spintos durų tai sutaupė nemažai vietos, apsaugojo nuo žaislų mėtymosi bet kur, o ir vaikui labai įdomu čiupinėti tuos sukabintus žaislus
Prašo pažiūrėti kaip tai atrodo tikrovėje. Tiesa, čia ne visi žaislai sukabinti
Prašo pažiūrėti kaip tai atrodo tikrovėje. Tiesa, čia ne visi žaislai sukabinti
QUOTE(Nerytė @ 2005 11 23, 21:01)
Man tos dėžės po lovą
Prieš kelias dienas buvau IKEA tai ten daug ekspozicijų su jomis, super atrodo ir praktiška
Prieš kelias dienas buvau IKEA tai ten daug ekspozicijų su jomis, super atrodo ir praktiška
Kur kur buvai? Gal nety2ia Lietuvoj Ikae baldus radai noriuuuu
Kur Lietuvoje IKEA baldus rast, gal kas žinot, nes kaip neseniai sužinojau tai daug Lietuvos baldų gamintojų būtent daro baldus IKEJAI, bet juos iškart eksportuoja, įdomu, gal kartais tokių pagamina ir lietuvos rinkai
QUOTE(Ritukas @ 2005 12 13, 12:18)
Kur Lietuvoje IKEA baldus rast, gal kas žinot, nes kaip neseniai sužinojau tai daug Lietuvos baldų gamintojų būtent daro baldus IKEJAI, bet juos iškart eksportuoja, įdomu, gal kartais tokių pagamina ir lietuvos rinkai
nėra Lietuvoj lietuviams- kiti modeliai ir kitos kainos
QUOTE(Vailingo @ 2005 12 07, 07:02)
Kur kur buvai? Gal nety2ia Lietuvoj Ikae baldus radai noriuuuu
Artimiausia IKEA yra Lenkijoj.....
QUOTE(knielita @ 2005 11 25, 13:23)
Bet vieno kambario bute labai sunku gyventi, net jei jis 37 kvadratu Vaikui reikia savos erdves, tevams savos. O dabar viskas viename kambaryje. Vaikui uzmigus su draugais sededavome virtuveje, bet...
Mūsų toks pats, bet mes iš anksto sunkumus numatėm- išgriovėm vieną sieną ir perstatėm iš naujo- gavos kambariukas 9kvadratų miegojimui ir bendra erdvė- virtuvė+svetainė...Kai vaikas už sienos miega- galim sau žiūrėt teiką ar baliavot...
Bet vistiek traukia prie didesnės erdvės, nes vaikas tai auga. Kiek dar miegos drauge su tėvais...
QUOTE(Ritukas @ 2005 12 13, 10:18)
Ermitaže mačiau keletą IKEA baldų ir šiaip daiktų. Tik be jokių viešų iškabų, reikia žiūrėti ant pačio baldo nugarinės dalies, etiketės ir pan.