Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(smalsiukė @ 2005 11 19, 22:26)
Na, galima kitokios formos, kitokios spalvos ir rašto daryti. man tik labai įdomu pats mechanizmas, nes jis, kaip matau, ne tik kilnojasi, bet dar ir išsiplečia jei reikia ohmy.gif

Kaip suprast išsiplečia? Tipo kur tas dangtis nusileidžia?
Du viename

Mažuose standartiniuose butuose retai kada užtenka vietos atskiram valgomajam, o svečiai neretai susirenka tiesiog virtuvėje. Tam, kad visiems nebūtų pernelyg ankšta prie nedidelio, 3-4 asmenims skirto staliuko, jis dizainerio valia, pavirsta paradiniu stalu. Užtenka tik nuleisti atlenkiamą dalį. Ant iškilusios dalies statomos vaišės, o prie plataus krašto puikiai įsitenka jau dešimt valgančiųjų. Pagrindinė konstrukcija remiasi į vienintelę koją, o atskiri elementai tvirtinami prie sienos. Stalo apskritimą atkartoja ant sienos pakabintas veidrodis mediniuose rėmuose, nors galimi ir kiti virtuvės apipavidalinimo variantai.
Atsakyti
hmm... g.gif Nu realiai, tai vis tiek nelabai aišku. Pavyzdžiui, reikėtų nueit pas meistrą ir jam paaiškint, ko noriu, tai tikrai nesugebėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas @ 2005 08 16, 18:25)
Sveikos.
Mano virtuvė ne tokia jau ir maža (apie 8 kv m), bet visa bėda, kad spintelėse niekas nebetelpa (ir šlamšto nekaupiu). Naujų lentynų daryti nenorim, nes nebeliktų nei vienos laisvos sienos.
Pas pažįstamus mačiau tokią nišą sienoje- išimta fanera, kuri uždengia vamzdžius, padaryta lentynėlių. Gylis ten apie 30 cm, aišku, lentynėlės ne vientisos, visgi vamzdžiai eina, bet puodam ir keptuvėm sudėti tinka. Durelių nedarė, lentynas uždengia tokios užuolaidėlės iš karoliukų.
Ir žiemą sako šilčiau, visgi atsidengia karšto H2O vamzdis  g.gif .
Gal matėt ką nors panašaus, kokie to + ir -?
Dėkinga už pastabas.

Mes irgi pasidarem spintele su vamzdziais viduje,tiesa ne virtuveje,o vonioje.
Labai ja patenkinta.
Mes gaminom is mdf plokstes,bet galima nisa uzdengti zaliuzem,roletais ar pan.

Atsakyti
Taigi aš jau pasidariau ką žadėjau virtuvėje. Darbo buvo, reikėjo užsisandarinti plyšius, lyginti ir dažyti sienas ir vamzdžius. Vyras kankinosi kol išpjovė lentynas- su visom išpjovom vamzdžiams. Bet visos keptuvės telpa ). O ant viršaus užkabinau durų užuolaidą- iš karoliukų. Ir labai džiaugiuosi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2004 02 25, 15:02)
Na, nežina kokios kvadratūros tas mūsų butelis, bet patikėk.......pvz. virtuvė yra pereinama, joje telpa mini skalbimo mašinytė, dušo kabina, 2 skylių dujinė ir mažas šaldytuviukas ant kurio gaminam maistą, nes stalas jau nebetelpa laugh.gif atsisėsti irgi nėra kur, nes netelpa nei viena kėdė...galima tik stovėti ir kokteilius draugams plakti...dar yra per lentynų lentynėlių į viršų, kuriose indai, mikrobangė ir t.t....
paskui yra 1 kambarys, kuriame vėl viskas išlankstoma, ištiesiama, išpakuojama...
Taigi galit nei viena nesilyginti su manim buto mažumu, nes žinau, kad TIKRAI nugalėsiu...... laugh.gif

Cha cha, mes irgi tokiam gyvenam dviese! biggrin.gif Kambary i ilgi istiesiama sofa-lova, kurios niekad nesulankstom, spinta ir stalas rasomasis gan didelis. Bet telpam visai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 08, 13:03)
dėžės po lova
user posted image

Man tos dėžės po lovą thumbup.gif
Prieš kelias dienas buvau IKEA tai ten daug ekspozicijų su jomis, super atrodo ir praktiška wub.gif
Atsakyti
Mes gyvenam vieno kambario bute, greitu metu planuojam isigyti jau kiek didesni 3-ju kambariu butuka, bet tik 48 kvadratu.
Vieno kambario bute mus gelbejo labai plati sofa. Kadangi pati esu dirbusi baldu salonuose, tad tvirtai zinojau ko noriu. Radom sofa-lova. Vyras negali atsidziaugti, net svarsto tokia minti, kad ir miegamajame nebus miegamojo lovos (kazkada turejom), bet statysim sia sofa biggrin.gif . Jos plotis (miegui) 170 cm. telpam miegoti tryse, nes labai daznai mazasis isipraso i lova smile.gif Ciuziniai sugala labai lygiai, nelieka tarpu, plysiu, tad nera jokio diskomfoto. Tiesa, ciuzinys idealiai mums tinka, nes tokio miego nebuvo net miegant ant miegamojo lovos biggrin.gif O dienai ja suskleidziam ir kambarys virsta svetaine smile.gif
Bet vieno kambario bute labai sunku gyventi, net jei jis 37 kvadratu doh.gif Vaikui reikia savos erdves, tevams savos. O dabar viskas viename kambaryje. Vaikui uzmigus su draugais sededavome virtuveje, bet...
Atsakyti
QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 15, 16:26)
Internete radau pora nuotraukų:
user posted image
user posted image
Nu atsiprašau 4u.gif , bet man atrodo kaip klozetas su nuleistu-pakeltu dangčiu.... Parašyta, tipo prie nuleisto "dangčio" gali susėsti 10-12 žmonių....  ph34r.gif

Cia nebloga ideja, o kad nebutu panasu i klozeto daikta, galima kad ir kvadratini padaryti.
Susiduriau su tokia problema. Perkamame bute labai maza virtuve 5,5 kvadrato. Ne virtuve, bet kisene. Patarkite kaip ja irengti? GAlvoju, gal iskirsti i svetaine langa ir prie jo mantuoti koki staliuka? Noreciau isimti ir duris, bet norisi kazkaip kartu atsiradusia erdve kai kada lengvai pridengti. Nesinori tu senu kabanciu dazytu uzuolaidu is bambuku schmoll.gif Gal kas turit kokiu ideju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2005 11 25, 14:35)
Cia nebloga ideja, o kad nebutu panasu i klozeto daikta, galima kad ir kvadratini padaryti.
Susiduriau su tokia problema. Perkamame bute labai maza virtuve 5,5 kvadrato. Ne virtuve, bet kisene. Patarkite kaip ja irengti? GAlvoju, gal iskirsti i svetaine langa ir prie jo mantuoti koki staliuka? Noreciau isimti ir duris, bet norisi kazkaip kartu atsiradusia erdve kai kada lengvai pridengti. Nesinori tu senu kabanciu dazytu uzuolaidu is bambuku  schmoll.gif Gal kas turit kokiu ideju  blush2.gif

To apvalaus (kvadratinio,staciakampio..) ideja man labai patiko,tik as nenoreciau veidrodzio.Kazkaip visai nesinori save stebeti valgancia g.gif .Vietoj jo galetu buti kokia nors dekoracija.

O toks "langas" is svetaines i virtuve,man labai faina ideja thumbup.gif yra
http://promo.ntv.ru/...&iid=34652&pn=4

Stalas ant ratuku ,ji galima istraukti arba i svetaines ,arba i virtuves puse,o
langa, jei nori, galima uzdengti roletu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 25 lapkričio 2005 - 21:53
Sveikutes, mane irgi kamuoja mazu erdviu problema, kadangi isigijome 44 kv.m buta, kuri dabar kaip ti siuo metu perplanuojame. Is pradziu tai atrode didelis issukis, o dabar nekantriai laukiu busimu buto irengimo darbu.

Puikiu ideju del mazu erdviu radau rusu zurnale Idei vasego doma (www.ivd.ru), o visu rekomenduota knyga "Mazos erdves" man visai netiko :-(((. Viena superine ideja buvo su pakeliama lova, kuria pasirodo galima lengvai ir nebrangiai padaryti pamaunant ant vamzdzio, o kita, tai kad nebutu niekam nereikalingo koridoriaus, daryti pereinama virtuve. Na bent jau ant popieriaus, musu nedidukas butas atrodo pakankamai erdvus, be nenaudojamu kampu ir praejimu, didesne buto dali uzima viena erdve. O jeigu ateityje bus poreikis, tai yra ir galimybe nekeiciant isplanavimo atskirti kambariuka vaikui.
Atsakyti
na, smagu man skaityti apie ''mazhas erves'', nes pas mane tai tada SUPER mazha smile.gif
Ash nusipirkau 1 kambario buta - viso 21 metraikvadratiniai biggrin.gif
O mes 3- ash ir 2 vaikai(10 ir 7 metu dukros)... Kai padarysiu remonta, baldus padarysiu(ne pati, aishku), tai papasakosiu, ka galima padaryti ir ish tokio butelio. O kol kas- jei kas kokiu ideju turite tokiam- ishtiesu mazham plotui- butu idomu ax.gif
Atsakyti
Oho, nu čia tai jau rekordai. Taip jau ir klaustrofobija susirgti galima. Bliamba, nesiskųsiu daugiau niekada savo 52 metrais..... g.gif
Atsakyti