labas, Vilma, pazinau tave ish nicko sveikinu visom busimom progom
QUOTE(aistia @ 2005 11 05, 14:00)
labas, Vilma, pazinau tave ish nicko sveikinu visom busimom progom
malonu pamatyti pazistamu zmoniu
Labai grazios idejos
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 08, 13:54)
nemanau kad cia labai tinka mazai erdvei, bet siaip atrodo
darbo vieta mazame bute http://www.supermama...md=si&img=14180
Mūsų butas irgi mažas, bet kambariuose lyg ir sutelpam, viskas ok (bent jau kol dviese tesam). SUnkiau virtuvėje. Tilpo viskas, išskyrus stalą Gal kas matė kur internete, pas draugus, baldų gamintojus, o gal net patys turit atlenkiamą staliuką. Na, tokį, kurį nenaudojant galima būtų nuleist ir jis neužimtų vietos, kažkas panašaus kaip traukinuose būna, jei įsivaizduojat.
QUOTE(smalsiukė @ 2005 11 15, 13:18)
Mūsų butas irgi mažas, bet kambariuose lyg ir sutelpam, viskas ok (bent jau kol dviese tesam). SUnkiau virtuvėje. Tilpo viskas, išskyrus stalą Gal kas matė kur internete, pas draugus, baldų gamintojus, o gal net patys turit atlenkiamą staliuką. Na, tokį, kurį nenaudojant galima būtų nuleist ir jis neužimtų vietos, kažkas panašaus kaip traukinuose būna, jei įsivaizduojat.
Internete radau pora nuotraukų:
Nu atsiprašau , bet man atrodo kaip klozetas su nuleistu-pakeltu dangčiu.... Parašyta, tipo prie nuleisto "dangčio" gali susėsti 10-12 žmonių....
QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 15, 16:26)
Internete radau pora nuotraukų:
Nu atsiprašau , bet man atrodo kaip klozetas su nuleistu-pakeltu dangčiu.... Parašyta, tipo prie nuleisto "dangčio" gali susėsti 10-12 žmonių....
Na, galima kitokios formos, kitokios spalvos ir rašto daryti. man tik labai įdomu pats mechanizmas, nes jis, kaip matau, ne tik kilnojasi, bet dar ir išsiplečia jei reikia