QUOTE(Gerbera @ 2008 08 12, 20:47)
smagu xy kad jums patiko. man ji neaske kad negalima celofaniniu kmaiseliu, bet mes nesemes ne celofaniniam o popieriniam, o bajeriu tai tikrai jokiu ji nepripazysta. musu krikstatvevis bande pajuokauti su tuo rakandu, tai ojergau kaip supyko, persimaine tik, nezinau, atrodso lyg ten jau ne juokaut ne kalbet nieko negalima. pacios apeigeles tailiuks labai idomu, bet vadove tai manes tikrai nezavi kaip zmogus ir kaip vedeja. matyt mes per linksmi svesti krikstynas tokioj vietoj, nes mes visi toki prie juoku, o ten negalima buvo nieko. svarbu, kad yra kuriems patinka ir viskas sekasi gerai, bet as ten daugiau krikstynu nedaryciau jokiais budais.
Jo... Jauciu, kad atsisakau krikstynu Rumsiskese. Padarytu per mano vaiko krikstynas toki bajeri, tai pasakyciau i kuria puse jai eiti. Sakykit ka norite, bet ji 100% neteisi. Jie yra paslaugu tiekejai. Jie teikia paslaugas, mes uz jas mokame. Kaip jums patiktu, jei padavejas restorane sakytu - arba valgysi tai ka atnesiau, arba jau gali eiti. Ir siaip man idomus tie mokesciai uz apeigas. 200Lt kasoje uz apeigas, tai kas uz juos teikiama? Plius 100Lt "vadovei", cia uz vaises? Man atrodo, kad 200Lt ir yra uz visa tai, o 100 plaukia kazkam i kisene. Todel, kad pilna sikna jau pas ta vedeja, tai ir maivosi. Is tikro ir paskambinus jos tonas gana isakmus ir balsas nepatenkinta, bet, kai padariau toki pati atgal jai atsakinejant, tai persimaine i geresne puse.
Ir aplamai tam muziejui, visi skersu uzdeje. Nuvaziavom apsiziureti, tai kaip tik direktore konfliktavo su kitom darbuotojom. Sneku su kaisininke, ta nusisukus klauso pliotku ir gincu. Tai ir mes pastovejom paklausem. Paklausem kur sodyba ta, kur krikstynu apeigos, tai irgi sugebejo pasakyti, ten. Nu tai apejom pagal ta ten visa muzieju. Ten dar audeja tokia babulka yra. Uzejom i ta patalpa, ziuriu dirzai vaikiski nuausti, galvoju nupirksiu vaikui krikstynoms, klausiu kiek. O bobulka, - ai nepirksit gi kam klausiat, brangus jie. Tai vos neatsisedau. Paskui issiaiskinau kas yra brangu - 45Lt Dar ten kazkoks veikejas laksto po visa muzieju su raudonu VW Pasatu, pasileides muzika ant viso garso, nors koloneles barska. Vaizdelis neblogas, lekia per zvyrkeli, kuriuo zmones eina. Tai isivaizduokit, kokie dulkiu kamuoliai eina paskui ta masina
Tai va tokie pirmi ispudziai. Siaip grazu, labai patiko muziejus ir gamta, bet dalis personalo ne dirba savo darba, o tik stumia laika. Tvarkos - jokios nera. Kiekvienas daro, tai kas jam patinka.