Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Rumšiškėse 3tema,

QUOTE(Gerbera @ 2008 08 12, 20:47)
smagu xy kad jums patiko. man ji neaske kad negalima celofaniniu kmaiseliu, bet mes nesemes ne celofaniniam o popieriniam, o bajeriu tai tikrai jokiu ji nepripazysta. musu krikstatvevis bande pajuokauti su tuo rakandu, tai ojergau kaip supyko, persimaine tik, nezinau, atrodso lyg ten jau ne juokaut ne kalbet nieko negalima. pacios apeigeles tailiuks labai idomu, bet vadove tai manes tikrai nezavi kaip zmogus ir kaip vedeja. matyt mes per linksmi svesti krikstynas tokioj vietoj, nes mes visi toki prie juoku, o ten negalima buvo nieko. svarbu, kad yra kuriems patinka ir viskas sekasi gerai, bet as ten daugiau krikstynu nedaryciau jokiais budais.

Jo... Jauciu, kad atsisakau krikstynu Rumsiskese. Padarytu per mano vaiko krikstynas toki bajeri, tai pasakyciau i kuria puse jai eiti. Sakykit ka norite, bet ji 100% neteisi. Jie yra paslaugu tiekejai. Jie teikia paslaugas, mes uz jas mokame. Kaip jums patiktu, jei padavejas restorane sakytu - arba valgysi tai ka atnesiau, arba jau gali eiti. doh.gif Ir siaip man idomus tie mokesciai uz apeigas. 200Lt kasoje uz apeigas, tai kas uz juos teikiama? Plius 100Lt "vadovei", cia uz vaises? Man atrodo, kad 200Lt ir yra uz visa tai, o 100 plaukia kazkam i kisene. Todel, kad pilna sikna jau pas ta vedeja, tai ir maivosi. Is tikro ir paskambinus jos tonas gana isakmus ir balsas nepatenkinta, bet, kai padariau toki pati atgal jai atsakinejant, tai persimaine i geresne puse.
Ir aplamai tam muziejui, visi skersu uzdeje. Nuvaziavom apsiziureti, tai kaip tik direktore konfliktavo su kitom darbuotojom. Sneku su kaisininke, ta nusisukus klauso pliotku ir gincu. Tai ir mes pastovejom paklausem. Paklausem kur sodyba ta, kur krikstynu apeigos, tai irgi sugebejo pasakyti, ten. Nu tai apejom pagal ta ten visa muzieju. doh.gif Ten dar audeja tokia babulka yra. Uzejom i ta patalpa, ziuriu dirzai vaikiski nuausti, galvoju nupirksiu vaikui krikstynoms, klausiu kiek. O bobulka, - ai nepirksit gi kam klausiat, brangus jie. Tai vos neatsisedau. Paskui issiaiskinau kas yra brangu - 45Lt doh.gif lotuliukas.gif Dar ten kazkoks veikejas laksto po visa muzieju su raudonu VW Pasatu, pasileides muzika ant viso garso, nors koloneles barska. Vaizdelis neblogas, lekia per zvyrkeli, kuriuo zmones eina. Tai isivaizduokit, kokie dulkiu kamuoliai eina paskui ta masina doh.gif
Tai va tokie pirmi ispudziai. Siaip grazu, labai patiko muziejus ir gamta, bet dalis personalo ne dirba savo darba, o tik stumia laika. Tvarkos - jokios nera. Kiekvienas daro, tai kas jam patinka.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 08 13, 09:43)

tas pasatininkas yra arklių vadas lotuliukas.gif , mes buvom arklius užsisakę važ-iuoti iki bažnyčios ir jie vėlavo tai atvarė ant greičiao su savo raudonu pasatu ir sako labai atsiprašau tuoj atvažiuos jaunas naujas berniukas tuoj tuoj, nu mes palaukėm, biggrin.gif atvaro tas berniuks ir važiuojam iki koplytėlės, kaip atvažiavom jis sustabdė arklius toliau nuo bažnyčios tai pasatininkas kaip pradėjo šaukti ant to vaiko , tipo blogai blogai dirbi, kur sustojai , juk žmones pire įėjimo reik išleisti, aš sakau juk paeisim tuos tris metrus nieko čia tokio, tai man didas sako tik atsiprašau, o ant to vaikio šaukia ne savo balsu, kad tu žioplas ką važnyčioti nemoki, nu karoče doh.gif aš neištvėriau ir jam pasakiau, kad negražu barti pavaldinį šalia kliento, juk mes nesuprantam kur blogai važnyčioja kur gerai, ar čia sustojo ar ne čia, tai tam berniukui daviau pusė krepšo saldainių o seniui nieko tongue.gif , ir palinkėjau berniukui sėkmės ir kantrybės doh.gif , nu bet vis tiek fainai buvo nors antrąkartą tai ne schmoll.gif , kaip turėsiu laiko plačiau papasakosiu čia dar ne viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 13, 09:04)
tas pasatininkas yra arklių vadas  lotuliukas.gif , mes buvom arklius užsisakę važ-iuoti iki bažnyčios ir jie vėlavo tai atvarė ant greičiao su savo raudonu pasatu ir sako labai atsiprašau tuoj atvažiuos jaunas naujas berniukas tuoj tuoj, nu mes palaukėm,  biggrin.gif atvaro tas berniuks ir važiuojam iki koplytėlės, kaip atvažiavom jis sustabdė arklius toliau nuo bažnyčios tai pasatininkas kaip pradėjo šaukti ant to vaiko , tipo blogai blogai dirbi, kur sustojai , juk žmones pire įėjimo reik išleisti, aš sakau juk paeisim tuos tris metrus nieko čia tokio, tai man didas sako tik atsiprašau, o ant to vaikio šaukia ne savo balsu, kad tu žioplas ką važnyčioti nemoki, nu karoče  doh.gif aš neištvėriau ir jam pasakiau, kad negražu barti pavaldinį šalia kliento, juk mes nesuprantam kur blogai važnyčioja kur gerai, ar čia sustojo ar ne čia, tai tam berniukui daviau pusė krepšo saldainių o seniui nieko  tongue.gif , ir palinkėjau berniukui sėkmės ir kantrybės  doh.gif  , nu bet vis tiek fainai buvo nors antrąkartą tai ne  schmoll.gif , kaip turėsiu laiko plačiau papasakosiu čia dar ne viskas  biggrin.gif

Nu vsio dabar jau pasakok. Gali ir i AZ, jei cia nenori. Padek apsispresti, truksta vieno procentuko, kad tvirtai nuspresciau atsaukti krikstynas Rumsiskese. Nenoriu, kad sia svente lydetu ir primintu susirauke vedeju veidai, ar kunigas su BMW prilekes durniais isvadintu ar dar kazkas gadintu sia nuostabia svente.Jau geriau tuos 700Lt, kuriuos isleisciau tenai, panaudosiu kam nors kitam.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 08 13, 10:43)
Nu vsio dabar jau pasakok. Gali ir i AZ, jei cia nenori. Padek apsispresti, truksta vieno procentuko, kad tvirtai nuspresciau atsaukti krikstynas Rumsiskese. Nenoriu, kad sia svente lydetu ir primintu susirauke vedeju veidai, ar kunigas su BMW prilekes durniais isvadintu ar dar kazkas gadintu sia nuostabia svente.Jau geriau tuos 700Lt, kuriuos isleisciau tenai, panaudosiu kam nors kitam.

kada jūsų krikštas g.gif , šiaip ten tikrai labai fainai pabūti vieną kartą ax.gif , antireklamos varyti nenoriu ir nelabai būčiau teisi, viską gavom ką norėjom ,žiūrint kokių krikštynų norit ax.gif , jei norit susžinoti apie lietuvisškus senovės papročius krikšto metu tai mielai prašom paskaita be priekaištų , bet pvz mūsų svečiai net bijojo vaišintis kas buvo padėta ant stalo, nes nieks nepasiūlė doh.gif , tai taip ir prasėdėjom , o visiems karšta gerti norisi, paskui prieš išeinanta paklausė kažkas ar galiam atsigerti tai ponia sako žinoma, tai kaip puolė visi į tą uzboną lotuliukas.gif , žodžiu reikia daug ką žinoti prieš ten važiuojan, apie politileninius maišelius žinojom, ir dar beje visi mūsų svečiai buvo apsirengę lininiais rūbais, kurie neturėjo ir nenorėjo spec pirkti tai rengėsi šviesiais rūbais, kunigas man patiko , bet vyresnio amžiaus žmonėms nepatiko, žodžiu daug niaunsų, o šiaip tikrai jei negaila pinigų tai krikštykitės ten graži aplinka, faina pati muziejaus atmosfera, žodžiu vieną kartą tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
matau uzvire diskusija, mes irgi krikstijomes Rumsiskese tai parasysiu savo pastebejimus smile.gif
Taigi kad yra kiti ivaziavimo vartai nuo kuriu ta sodyba vos 5- 10min. kelio suzinojome nusipirke bilietus doh.gif taigi gerai padareme kad nepirkom bilietu visoms masinoms ir sveciams, o tik vienai, su mintim kad vyras mus nuves, paliks ir sukursuos dar karta ax.gif
Ta vedeja nepasirode pikta ar nemaloni, mes krikstijom 4,5 men. leliuka tai ji puse apeigu ji ciuciavo, nesiojo, buciavo ir visaip mylavo smile.gif viskas buvo kulturinga ir smagu. Tiesiog man pasirode kad ta programa yra tokia kad turi sedeti jos klausyti ir dideliu pajuokavimu ar pasikalbejimu is sveciu puses neturi buti, nes manau tada i ta laika netilptu, nes ten po vienu krikstynu kitos. Kunigas man dar paskambinus nepatiko, staciokas kazkoks doh.gif mes krikstijome Kauno baznycioje, kur buvome vieni ir apeigos buvo labai grazios smile.gif
Sveciai liko suzaveti, visiems patiko, krikstyciau ir dar karta.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 08 13, 09:43)

Vedėja gal griežtesniu tonu telefonu kalba, bet per visas apeigėles buvolabai maloni, daug šypsojosi,nors ir paskutiniai tą dieną buvom. Kunigas buvo prilėkęs, kollaukėm, kad pakvies į trobą,bet labai linksmai pasišnekučiavom su juo, nes mūsų kapelionas laukė Rumšiškių bažnyčioj. O už 700lt.? blink.gif Mašinų nuo šoninio įėjimo tikrainereikia, ten pasižvalgant į šonus,pasifotgrafuojant per 10min. iki trobos nueini. Mums su viskuo gavosi vos virš 400lt., o be įspūdžių, senovinių papročių išgirdimo,įvairių užduočių darymo, patenkintų svečių ir maišo su visais tais maistais likusiais nuo stalo (duona, dešros, skilandis, sūris, medus) dar ir dovanėlių įvairiausių simbolinių dukrytė gavo (meduoliai, pintas paukštelis, angeliukas, pasagėlė, maišas su cukreliu, muilas, riestainių karoliai, medutis, austa juostelė ir t.t.) O kur dar pyragas kurį kunigui reik nuvežt, o vyras dar ir molinį puodelį gavo sudažymui,dukrytės laimei šukių pridaryt thumbup.gif

QUOTE(Liusii @ 2008 08 14, 18:21)
Ta vedeja nepasirode pikta ar nemaloni, mes krikstijom 4,5 men. leliuka tai ji puse apeigu ji ciuciavo, nesiojo, buciavo ir visaip mylavo smile.gif viskas buvo kulturinga ir smagu. Tiesiog man pasirode kad ta programa yra tokia kad turi sedeti jos klausyti ir dideliu pajuokavimu ar pasikalbejimu is sveciu puses neturi buti, nes manau tada i ta laika netilptu, nes ten po vienu krikstynu kitos. Sveciai liko suzaveti, visiems patiko, krikstyciau ir dar karta.

Dėl visko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , tik antrą kartą ten nekrikštyčiau, nes jau būtų nebeįdomu nei mums nei svečiams. Bet paslaugos kokybei pretenzijų neturiu, visko gero gavom su kaupu thumbup.gif

Dar pagalvojau, kad jei viena kita atsisakys, tai ne didelė bėda, bus daugiau laisvų vietų norintiems, nereiks nuo viduržiemio užsisakinėt vietų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XY:): 14 rugpjūčio 2008 - 23:02
QUOTE(XY:) @ 2008 08 14, 23:01)
Vedėja gal griežtesniu tonu telefonu kalba, bet per visas apeigėles buvolabai maloni, daug šypsojosi,nors ir paskutiniai tą dieną buvom. Kunigas buvo prilėkęs, kollaukėm, kad pakvies į trobą,bet labai linksmai pasišnekučiavom su juo, nes mūsų kapelionas laukė Rumšiškių bažnyčioj. O už 700lt.? blink.gif Mašinų nuo šoninio įėjimo tikrainereikia, ten pasižvalgant į šonus,pasifotgrafuojant per 10min. iki trobos nueini. Mums su viskuo gavosi vos virš 400lt., o be įspūdžių, senovinių papročių išgirdimo,įvairių užduočių darymo, patenkintų svečių ir maišo su visais tais maistais likusiais nuo stalo (duona, dešros, skilandis, sūris, medus) dar ir dovanėlių įvairiausių simbolinių dukrytė gavo (meduoliai, pintas paukštelis, angeliukas, pasagėlė, maišas su cukreliu, muilas, riestainių karoliai, medutis, austa juostelė ir t.t.) O kur dar pyragas kurį kunigui reik nuvežt, o vyras dar ir molinį puodelį gavo sudažymui,dukrytės laimei šukių pridaryt thumbup.gif
Dėl visko drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , tik antrą kartą ten nekrikštyčiau, nes jau būtų nebeįdomu nei mums nei svečiams. Bet paslaugos kokybei pretenzijų neturiu, visko gero gavom su kaupu thumbup.gif

Dar pagalvojau, kad jei viena kita atsisakys, tai ne didelė bėda, bus daugiau laisvų vietų norintiems, nereiks nuo viduržiemio užsisakinėt vietų biggrin.gif

Na musu paskaiciavimais gaunasi apie 600-700.
200 uz apeigas
100 uz vaises
150 uz masinas
150 uz visus svecius
O dar uz foto aparatus...
Juk nesakysi zmogui atvaryk i krikstynas, tik bilietus turesi nusipirkti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 08 15, 00:49)
Na musu paskaiciavimais gaunasi apie 600-700.
200 uz apeigas
100 uz vaises
150 uz masinas
150 uz visus svecius
O dar uz foto aparatus...
Juk nesakysi zmogui atvaryk i krikstynas, tik bilietus turesi nusipirkti.  doh.gif

O kam 5-ias mašinas varyt, kai ėjimo 5-10min. g.gif Už svečių bilietus mokėjom ir mes, o už fotoaparatus ir kameras ar tik ne po4lt. mokėt cool.gif Tai, daugių daugiausiai gaunasi 400-500lt., o dar 200 galėsit pravalgyt ir pragert alc.gif biggrin.gif Bet, jei nedarysit krikštynų Rumšiškėse, tai galėsit 700 pravalgyt tongue.gif Niu aš juokauju žinoma, bet vien sėdėjimas prie stalo ir apsikeitimas dovanom ir Krikštuko skaitymas nebūtų buvę taip įdomu.

Tiesa, mes (tiksliau krikštatėviai) dar sugalvojo piešti bendrą svečių piešinį, nupirko audiniu trauktą pagrindą paveikslui, akrilinių dažų ir...buvo linksma bigsmile.gif Ypač daug pasireiškė vidurinėlis brolis doh.gif , taip pasireiškė, kad po to teko ant viršaus piešti biggrin.gif Dar rašėm ir spec. indą dėjom spėjimus kuo dukrytė bus užaugus ir ko prižadam išmokyt ją smile.gif Dar dukrytė gavo gėrio angelą ax.gif
Atsakyti
mums tai gavosi 200 lt i kasa, 100 lt tai moteriskei ir 160 lt bilietai
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 08 12, 12:22)
apeigeles labai fainos, bet nezinau ar vadove buvo supykusi ant ko nors, ar ja kas pries tai sunervavo, bet ji buvo baisiai pikta ir labai nemaloni.

drinks_cheers.gif
Mums, žinokit tas pats buvo... verysad.gif Vadovė buvo labai pikta, be nuotaikos. Su mumis kartu buvo du maži berniukai. Jiems sunku buvo išsėdėti vienoje vietoje. Tai jie pradėjo su rugiais žaisti, tai kaip vadovė supyko, net pasakė "kur dingo ta tradicija, kada vaikus švyst pro langą..." blink.gif Po to ji tuos vaikus ir jų tėvus akivaizdžiai įgnoravo, tai jie net susinepatoginę išvažiavo verysad.gif Apeigėlės tai tikrai labai fainos, bet visą atmosferą ir šventinę nuotaiką sugadino jos piktumas ir kandžios pastabos. Šiaip tai labai gaila pinigėlių, nes sumokėjom iš ties nemažai, o šventė tikrai buvo sugadinta. Šiaip tai kai prisimenu krikštynas, tai tokia nuoskauda yra išlikusi.
Mano nuomone, jeigu negali suvaldyti savo nuotaikų, tai nedirbk tokio darbo. O jeigu jau dirbi, tai būk, maloni ir susivaldyk.
Atsakyti
O as galvojau, kad man vienai cia ji tokia griezta pasirode doh.gif
Vadove man ir jau telefonu pasirode labai griezta, per apeigeles ir buvo griezta, atrodo neprimesi savo nieko,ne taip zodzio nebandyk pasakyt, kai paprase, kad pakartotu, nekartojo schmoll.gif bet niekas su ja nejuokavo, visi kaip uzburti klausesi biggrin.gif visi sveciai sake, kad labai tokia griezta yra, bet apeigeles visiems patiko, paliko dideli ispudi thumbup.gif mes krikstyjom du vaikucius, tai as galvojau, kad labai skubejo, del to ir buvo tokia griezta ir vis sakydavo "laikas ribotas" , o del vaiku, tai man pasirode, kad ji labai moka su jais elgtis, net keista mano tokie maminukai, niekur pas svetimus neina, o pas ja jokiu asaru nebuvo, labai greitai uzkalbejo rolleyes.gif
O del saldainiu maisiukuose, mus is kart pasake, kad butu pintuose krepseliuose ir drabuzeliai pas kumas ant ranku ax.gif
Mes sumokejom uz apeigeles 200 lt uz vaises 200 lt ir uz fotika, kamera ir iejima 36 lt, toliau visi sveciai susimokejo uz iejima, galvojom is pradziu ar mums moket ar ne, bet pasakem, kad dar reikes susimoket, nei vienas jokio zodzio nepaseke, kad nemokesim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 20 rugpjūčio 2008 - 14:27

QUOTE(Gerbera @ 2008 08 12, 11:22)
o mano vaikas isigando tos trobos, ir jos, tai ji ne tai kad pakalbintu ji maloniai, o sako, nuraminkit savo vaika.
o mano vaikas visa laika praklyke, o ji neramino, o dar labaiu gasdino, nes vis sake nusiraminkit vaika. O mano vaikas rodo i lauka ir viskas, iseinu i lauka ramu, o ji ateina ir sako, neskit vaika i troba, jo krikstynos, ir tas vel spiegia. nu kosmaras kazkoks.
vaikas ir kunigo isigando, bet paskui jis beskaitydamas pamoksla ten ta sako: tuoj gi eisi torto valgyt dar biski palauk, ir nurimo mano vaikas, sukluso ir isklause viska.
tai va tokie musu ispudziai.

Na gal vadovė pavargo nuo rėkiančio visą valandą vaiko g.gif Aš tai manau, kad savo vaiką mama turi raminti, o ne vadovė, ji juk svetimas žmogus. Gaila, kad jums bvo sugadinta šventė verysad.gif

Mes kai paskambinom pirmą kart vadovei, tai ir man ji pasirodė labai griežta, ir dar kai buvom nuvažiavę susimokėti avanso, tai ji irgi tokia griežta buvo. Kai pasakėm, kad krikštynose net 6 vaikai bus iki mokyklinio amžiaus, tai kaip supratau irgi nelabai patenkinta buvo. Pradėjo pasakot, kad seniau per šventes vaikai nedalyvaudavo ir nesėdėdavo už stalo su suaugusiais kaip dabar. Kažkaip prieš krikštynas svečius perspėjau, kad jai nepatinka, kai vaikai trukdo ir triukšmauja. Krikštynos buvo nuostabios, vadovė geros nuotaikos, nuolat ragino kad tėvelis visus svečius vaišintų. Mano mažoji buvo labai rami, o kiti vaikai daugiau laiko praleido lauke, o ne troboj. Kažkaip svečiai susiprasdavo išvesti į lauką juos, jei matydavo, kad jiems nuobodu, zyzia.
Atsakyti