Na va, mėnuliukas jau krikštukas
Labai smagu, kad nelijo, įėjus į trobą po kurio laiko prasigiedrijo ir jau kai išėjom, tai buvo nuostabi diena, netgi galejau būti tik su suknele, tai labai labai smagu, kad neprireikė jokių apsaugų nuo lietaus
Mes vėlavom
Nors buvau visiems susakius, kad reikia tiksliai būti 13.30 jau prie trobos, ėjom visi krūvoj, bet vis tiek krikšto tėtis atsiliko kažin kur, ėjo ten pasišnekučiuodamas, ir šiaip visi atsipūtę, o aš kaip višta be galvos rėkauju, nu žodžiu, jau labai nesmagu prieš p.Danutę ir prieš kitus žmones, kurie buvo po mūsų, nes ir jiems p.D turbūt paskubom turėjo susiruošti
Šiaip tikrai smagu, tik aš iš nervų pusės neatsimenu, gerai, kad filmavo, tai galėsiu bent peržiūrėti, pasiklausyti ramiai, ką ten pasakojo. Seneliams patiko, ir svečiams patiko. Ir mėnuliukas nepiktas buvo
Į pabaigą tik jau zyzė, ir per langą lysti nenorėjo
Norėdama palengvint krikšto tėvams darbą (nes tėvas sugipsuota ranka, o mama dar bevaikė), tai jau buvau aprengus vaiką bodžiuku ir pėdkelnėm (dar plius megztukas ir kelnės paprastos). Bet iki perrengimo krikšto rūbais vaiką p.D sakė leisti tiesiog ant grindų ropoti. Aišku, jam ten labai gerai buvo, jis ant rankų nebūtų tiek išbuvęs, nes po to ir zysti pradėjo, kai perrengė krikšto rūbais ir jau nebeleido ropot, tai norėjau parašyt, kad pėdkelnių pėdutės pilkos buvo
gerai, kad uždėjus batukus ne taip matėsi.
O šiaip kuriozų man per daug buvo tą dieną. Visų pirma, torto nepagamino, pasakė, kad mano tortas pasiimtas vakar
išgelbėjo močiutė (tortą turėjom), tada kaip minėjau vėlavom į apeigėles, dar krikšto rūbeliai išsitepė krikšto mamos pudra, neįsivaizduoju, ar nuotraukose matysis.... tada nuvažiavus į bažnyčią paaiškėjo, kad krikštys du vaikus iškart
(mes krikštijom Kaišiadoryse), bet kai pamatė mano apstulbusį veidą, pasiūlė palaukti, tai palaukėm ir krikštijo vieną mėnuliuką. O kai užrašinėjo, tai tikrai mačiau, kad tik mus vienus užrašė į tą laiką, matyt, vėliau dar kažką pridėjo
Tai va tiek įspūdžių, nuotraukos bus vėliau, gal dar ką prisiminus parašysiu
Gerų švenčių visiems krikštukams