QUOTE(waterly @ 2009 09 03, 22:52)
Siandien kalbejom su p. Danute
Viska sutarem, viska suderinom, nereikes nieko patiem pirkt, viskuo ji pasirupins
Savo reiks turet tik saldainiu pintam krepsy krikstateviui ir sidabrini pinigeli
Apie kainas:
iejimas su auto - suaugusiam 10 lt, vaikam 5 lt, automobilis - 30 lt
uzstatas uz apeigeles 125 lt (25 lt, nes pas mus dalyvaus prosenele, tai jai ten kazkokia skarele dar bus)
i kasa uz apeigas 200 lt
karieta 50 lt
koplytele 50 lt
koplyteles papuosimas 30 lt
dar nesusiderinom su vargonininke, tai nezinau kainos.
karciamoje - is meniu galima pasirinkt valgius, meniu su kainom. Mum paruose atskira salyte, uz kuria moket nereikes jeigu baliukas vyks iki 19 val. Po 19 val, valanda kainuoja 50 lt.
I koplytele galima veztis savo kuniga. Visa atributika kunigas turi atsivezti savo. Mes uzsakem koplyteles papuosima, tai bus ispuosta lauko gelemis, prideliota zvakuciu, ant stalo (altoriaus gal..
) paties staltiese ir uzdegs zvakes. Pries vaziuojant i krikstynas, "savas" kunigas turi atsiklausti leidimo Kauno vyskupo. Rumsiskiu klebono leidimo klausti nereikia. Cia nauja tvarka.
Gal kam bus naudinga
Pasidalinsiu ir aš savo nuomone, kadangi ji šiek tiek skiriasi
mūsų krikštynos taip pat neužilgo, todėl kiekviena smulkmena svarbi. Aš tai pat šnekėjau su Danute, tai ji net neužsiminė, kad reikia kažkuo rūpintis susipirkti ir ačiū Jai
vaikams, bent jau aš kiek mačiau tai 4 litai ir pensininkams su pažymėjimu taip pat 4 litai, mums tai aktualu, kadangi visi jau tėveliai tokie
Man naujiena, kad koplytėlė 50 LT
, nieks to nesakė ir kasoje nemačiau tokios informacijos
dar didesnė naujiena, tai vargoninkė
, aš prieš kelias dienas buvau koplytėlėje, šnekėjau su darbuotoja, sakė jie seniausiai nenaudojami ir yra net nesuderinti : ir vėl ačiū Dievui šį kart jau mūsų kunigėliui, kuris nuramino, kad vargonų per krikštynas net ir nereikia
o apie tą atsiklausimą tai aplamai juokingai skamba