Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas mėgsta gaui ivairių ženklų atstovai

QUOTE(Ausrie @ 2008 10 29, 22:19)
esu mergele ir is sio paskutinio apibudinimo atitinka viskas sakyciau g.gif  thumbup.gif ...va nemegstu tai tikrai visokiu statuleliu,zaislu minkstu tokiu , kur padesi ir tik dulkes rinks...kazkaip nepraktiska, nepatinka man taip blush2.gif
Mergelė – praktiškoji
Dovana jai turi būti praktiška - tai, kuo ji galės ilgai naudotis. Supraskite Mergelę teisingai: ji mėgsta, kad viskas būtų kam nors skirta. Ją erzina, jei koks nors daiktas namuose nenaudojamas. Tai jai tolygu šiukšlei. Mergelė tiksliai, iki mažiausių detalių, žino, ko jai reikia, ypač jei kalbama apie asmeninius daiktus. Kita vertus, jai kur kas paprasčiau nusipirkti viską pačiai negu aiškinti, kokio šampūno reikia ir kuo blogas kitas. Todėl Mergelė neretai sako, kad dovanų jai nereikia nieko, bet niekada neprieštarauja, jei gauna pinigų. Beje, jos visai neglumina tiesmukiškas klausimas, kokios dovanos norėtų - ji mielai papasakoja, ko trokšta. Sakoma, kad šio ženklo vyrai ir moterys pasižymi pedantišku tvarkingumu, todėl idealiai tiks geras lygintuvas ar dulkių siurblys, o jei visus buitį lengvinančius daiktus Mergelė jau turi, padovanokite jai papildomo komforto suteiksiantį daiktą: stilingą kavos virimo aparatą, dokumentų dėklą, originalią odinę rankinę wub.gif  ar masažo abonementą.

na viskas apie mane thumbup.gif
Atsakyti
aš Žuvis... tai man iš tos nuorodos... išvis niekas netiko doh.gif na gal neprieštaraučiau prieš papuošalus iš brangių metalų ir akmenų... bet ir jie turėtų būt mano skonio... arba taip ir gulėtų skrynelėj, kol dukrai ar marčiai padovanočiau... tiesa sakant jau guli keli tokie cool.gif ... o jau aitrūs kvepalai... doh.gif

o šiaip man visada knygos... gėlės - vazonėliuos, kelionės... namams... matyt ne žuviška aš Žuvis tuo klausimu biggrin.gif

va mano Jaučiui beveik tiko... tik knygelė tokia netiktų lotuliukas.gif jis televizoriaus galima sakyt išvis nežiūri...
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Lauružė @ 2008 08 07, 15:11)
Labai gera tema. Kazkada buvau aptikus horoskopa, ka kokiam zenklui dovanoti, bet neissisaugojau kompe, ir dabar pries kiekviena proga nuolat grauziuosi del to. Taigi zenklai, apie kuriuos as zinau:

Liutui - tam horoskope buvo labai taikliai parasyta "Liutas atleis pinigu neturejima, bet skonio neturejimo neatleis". Dovanos gali buti pigios, bet su skoniu ir sirdim. Jei pajaus, kad dovana nupirkta bile, kad nupirkt, iskart gali nutraukt santykius. Menkniekis, graziai ipakuotas - jau tinka. Be to, liutai vyrai - dideli estetai. Ai, nu ir aktyvus lauko zaidimai patinka smile.gif

Mergelei (cia as apie save  tongue.gif ) - tinka viskas, kas tinka namams, kanceliarines prekes, knygos. Nezinau, gal cia nuo kiekvienos mergeles skonio priklauso, bet noreciau gauti knyga apie mena, jo kryptis, rimtos grozines literaturos (Markeso, Irvingo, Eko ir pan.). Siaip kadangi esu praktiska, tai ir dovanu cekiai tinka. Papuosalus pvz. tai noreciau pati issirinkti. Nes jei nepatiks tai ir is mandagumo nesiot negaleciau turbut  ax.gif

Svarstykles (koleges paklausiau) - knygos (bet tik tos tematikos, kuria ji domisi), keliones, aktyvios pramogos, stalo zaidimai. O labiausiai patiktu, sake, kad butu suorganizuotas gimtadienis - siurprizas, o ji nieko apie tai nezinotu.

Dėl Liūto tiksliai pasakyta.
Atsakyti
Esu oziaragè tai man geriau skanaus pyrago gabaliukas, negu puokste gèliu. Visokie dovanu maiseliai, vyniojimo popierius - nereikalingi. O aplamai beveik niekas man nieko nedovanoja.
Atsakyti
As svarstykle bet nemegstu dovanas zvakes, knygas. Megstu paveikslus tinkancius mano butui, megstu surpriza gimtadienio bet man nesakant kad tai daro, megstu ne tik gimtadienams bet ir seip be progos geles. Tiesiog dovana verta yra man ta kuri duota su meile ir kad matyciau kad duota su meile he he he. Va isranki kokia he he he
Atsakyti
[quote=Ellenija,2008 10 17, 18:29]
http://www.topdovano...npage_horoscope

esu Šauliukas, bet man visiškai netinka schmoll.gif

Dovanų horoskopas
UGNIES ŽENKLAI

Šaulys – intelektualusis keliautojas
Šio ženklo vyrai ir moterys nuolat ieško naujų įspūdžių, nuotykių. Jiems patinka intelektualios ir įdomios dovanos - kelionė, kortų kaladė, enciklopedija, loterijos bilietas, bagažo reikmenys, aitvaras, bilietas į humoro vakarą, lagaminas. Šio ženklo atstovai dievina netikėtumus, todėl pasirūpinkite, kad dovana nustebintų, bet kartu būtų labai naudinga. Jis visada juda, bet nėra iš tų, kurie per gyvenimą brazda kaip tankai tik viena kryptimi. Jį galima nudžiuginti juokinga dovanėle, nes Šaulys nieko prieš kartą kitą pasilinksminti, net iš savęs pasijuokti. Puikiausiai tiks padovanoti kokios nors elektronikos, kuri atliktų kelias funkcijas iš karto ir būtų pravarti kelionėje, namuose ir darbe iškarto: mobilusis telefonas, MP3 grotuvas, nagų priežiūros įrankių komplektas ar pan. Geriausia rinktis neperkrautus nereikalingomis detalėmis variantus - Šauliu svarbu, kad daiktas būtų patikimas ir veiktų negesdamas. Galima dovanoti ir rimtus vyriškus daiktus: žibintuvėlius, žiūronus.

o šis daugiau tiesos turi smile.gif kaip tik man thumbup.gif patinka naudingi daiktai, o ne dulkių surinkėjai (pvz.: statulėlės) rolleyes.gif
Atsakyti
esu MERGELE ir apie dovanas tokia teisybe parasyta. skaiciau ir net juokas eme. toks jausmas, kad kazkas mano mintis butu nurases thumbup.gif
Atsakyti
Esu vandene ir ka galeciau pasakyti pagal save grynai, tai mane visada pradziugins geles! Tas dowanojamu geliu dievinimas nesveikas gal net biggrin.gif Taip pat visada pradziugins grazus papuosalas, tik ne auksinis, o jei dar su akutem, zodziu kas blizga tas tinka ,sarka nuo prigimties:D kvepalai- labai uzskaitau, bet esu itin isranki kvapams, tad tai praktiskai intymi dovana-nes tik labai mane gerai pazystantis zmogus juos gali isrinkti tinkamus:) visada su dziaugsmu priimsiu grazius indus :taures, stiklines,lekstutes ir pan. Gavusi brangesne dovana - telefona, mp3 grotuva ar kazka panasaus tikrai likciau suzaveta, bet butu nejauku ir gal kiek nepatogu kad zmogus tai dowanojantis isleido per daug..smile.gif dar patinka ilgo naudojimo knygos , tai pvz kazkokia enciklopedija, zodynas, tokia knyga kuri karts nuo karto vis bus paimama i rankas smile.gif bilietai i rengini,koncerta- puiku. Jetus kas dar? Man atrodo mane visos dovanos suzavetu, na isskyrus kokie antikvariniai daiktai, baisus paveikslai, dovanu kuponas kokiam masazui ar pedikiurui... Dar kas lb zavi tai kaip ta dovana pateikta, kaip ipakuota, kiek dar pats zmogus prisidejo prie viso to reikalo, pvz karta draugai iteike dovanu dezute, joje ranku darbo linksma atvirute su tokiu sexy berniuku(iskarpa) "sakanciu" man kad per maza sypsena ir kur ieskot tikros dowanos, tokiu dezuciu su linksmom atvirutem ir tolimesnem nuorodom buvo isslapstyta po visus namus , pasikamavau kol radau dovana, bet buvau ant tiek patenkinta kad nemoku apsakyt biggrin.gif tai vad gal biski issipleciau
Atsakyti
As kaip Avinas megstu smulkmenas,gali buti sakykim ir pacio zmogaus sugalvotas 4u.gif o mano draugas, kaip Avinas vertina dovanas tik tokias,ko jam reikia ir gali praversti.Bet manau cia labai individualiai nuo kiekvieno zmogaus priklauso bigsmile.gif
Atsakyti
ORO ŽENKLAI
Dvyniai – komunikabilieji
Pinigų dovanoti neverta. Žinoma, iš pradžių Dvyniai apsidžiaugs, bet tuoj viską išleis smulkmenoms ir gailėsis, kad prisipirko nereikalingų daiktų.
Tiesa
Protingiems smalsiems Dvyniams svarbu viską žinoti – kas naujo leidyboje, kokia naujausia mada, aktualūs politiniai įvykiai. Visada atsiminkite, kad giliai širdyje jiems labai patinka gandai, paskalos. Neapsigausite jiems padovanodami tai, kas stimuliuoja vaizduotę - gerą knygą ar kitų metų kalendorių, gražų rašiklį, vizitinių kortelių dėklą – tinka viskas, kas padės susipažinti su naujais žmonėmis, sužinoti ką nors nauja. Knygos puiku,bet jokiu rasikliu,vizitiniu deklu ir kitu kanceliariniu prekiu.
Dvyniams patinka sudėtinės dovanos, todėl neapsiriksite išrinkę kelis daiktus ir supakavę į vieną dovanų maišą. Dovanos, be kita ko, neturi būti brangios, geriausia vadovautis principu: kuo įvairiau, tuo smagiau. Nepatinka sudetines dovanos.Geriau viena didele (ir brangi)
Nuostabu, jei galite padovanoti kelionę į egzotišką šalį.
Beabejo.Neegzotiskos salys (Europos didmiesciai) taip pat tinka biggrin.gif
Kitu atveju tiks audiogrotuvas, kompaktinių plokštelių rinkinys ar kitokie su muzika susiję daiktai. Prie dovanos galite pridėti dar ir muzikinį atviruką.Tikrai ne ir jokiu muzikiniu atviruku schmoll.gif
Siaip visada smagu gaut kazka paslaptingo pvz idomia dezute is antikvariato su slaptais stalciukais.Nematytu maisto produktu pvz saldumynu is kur nors toli.Negaliu pakest banaliu dovanu:arbatu,kvepianciu zvakiu.Nes tokiems dalykams as l.isranki ir perku tik pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 06 kovo 2012 - 07:54
QUOTE(due drops @ 2012 03 06, 08:50)
ORO ŽENKLAI
Dvyniai – komunikabilieji
Pinigų dovanoti neverta. Žinoma, iš pradžių Dvyniai apsidžiaugs, bet tuoj viską išleis smulkmenoms ir gailėsis, kad prisipirko nereikalingų daiktų.
Tiesa
Protingiems smalsiems Dvyniams svarbu viską žinoti – kas naujo leidyboje, kokia naujausia mada, aktualūs politiniai įvykiai. Visada atsiminkite, kad giliai širdyje jiems labai patinka gandai, paskalos. Neapsigausite jiems padovanodami tai, kas stimuliuoja vaizduotę - gerą knygą ar kitų metų kalendorių, gražų rašiklį, vizitinių kortelių dėklą – tinka viskas, kas padės susipažinti su naujais žmonėmis, sužinoti ką nors nauja. Knygos puiku,bet jokiu rasikliu,vizitiniu deklu ir kitu kanceliariniu prekiu.
Dvyniams patinka sudėtinės dovanos, todėl neapsiriksite išrinkę kelis daiktus ir supakavę į vieną dovanų maišą. Dovanos, be kita ko, neturi būti brangios, geriausia vadovautis principu: kuo įvairiau, tuo smagiau. Nepatinka sudetines dovanos.Geriau viena didele (ir brangi)
Nuostabu, jei galite padovanoti kelionę į egzotišką šalį.
Beabejo.Neegzotiskos salys (Europos didmiesciai) taip pat tinka biggrin.gif
Kitu atveju tiks audiogrotuvas, kompaktinių plokštelių rinkinys ar kitokie su muzika susiję daiktai. Prie dovanos galite pridėti dar ir muzikinį atviruką.Tikrai ne ir jokiu muzikiniu atviruku schmoll.gif
Siaip visada smagu gaut kazka paslaptingo pvz idomia dezute is antikvariato su slaptais stalciukais.Nematytu maisto produktu pvz saldumynu is kur nors toli.Negaliu pakest banaliu dovanu:arbatu,kvepianciu zvakiu.Nes tokiems dalykams as l.isranki ir perku tik pati.

Turbut as ne dvyne, nes visai ne apie mane, nors gimiau birzelio 21d. Paskutine dvynuku diena rolleyes.gif Jauciuos dvynis, bet gal dar veziuko kiek turiu smile.gif
Atsakyti
Esu dvynė ir visiškai negaliu pakęsti, kai man dovanoja praktiškus daiktus lotuliukas.gif mano požiūris yra toks, kad jeigu man ko reikės- aš pati imsiu ir nusipirksiu, nebent tai bus labai neįperkama. Tokiu atveju aš netgi duodu idėją. Taip buvo kartą gyvenime, kai norėjau fotoaparato, o jo kaina buvo kosminė ir puikiai suvokiau, jog pati nesutaupysiu per visus 5 metus thumbup.gif šį daiktą naudoju dar ir dabar srityse, kurios susietos su fotografija. Tai- mano hobis. Tai buvo vienintelė tikrai naudinga praktiška dovana thumbup.gif

Labiausiai mėgstu mažus, smulkius daikčiukus, kurie man primintų apie man brangų asmenį, kuris būtent ir dovanoja. Tai gali būti visiems banaliai skambantis pakabukas, auskariukai, tačiau dažniausiai tokiais atvejais aš iki mirtinų smulkmenų nupasakoju, ko norėčiau, jeigu jau manęs paklausia: kaip turi atrodyti tas pakabukas ir t.t. Nes šiuo atveju esu siaubingai išranki lotuliukas.gif . Pakabukai, auskariukai ne dėl to, kad aš ŠARKA (kuria visai nesu), o dėl to, jog man norisi turėti šiuos daiktus visuomet su savimi 4u.gif jeigu ne visus vienu metu, tai pakaitomis. Mane "veža", kad turiu tiek smulkmenėlių, kurios mane lydi kiekvieną dieną 4u.gif
Taip pat be galo vertinu NEĮPRASTAS dovanas. Pavyzdžiui, pilną dėžę įvairių daiktų, turinčių po prasmingą arba šiaip juokingą sakinį, suprantamą tik man ir tam, kas dovanoja thumbup.gif
Dievinu dar ir rankų darbo dovanėles smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantastique: 07 kovo 2012 - 17:16