QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 25, 08:23)
pitt'as nera metroseksualas
nežinau jis yra ar nėra pats metroseksualas, bet kad metroseksualų etalonas tai tikrai.
QUOTE(camelija @ 2008 08 28, 19:24)
O mano nuomone gyvenimas baisus, tai bent vyras grazus salia turi buti.
jau geriau vyras uzmaskuos spuogus, juodus paakius ir man nereikes i juos vepsoti. Ir nesios stilingus naujausios kolekcijos batukus, negu tuos kaip didzioji dalis lietuvos vyru baltus, uzriestom nosim.
Jau senai ne tie laikai kai vyrai eidavo lauku arti ar sieno griebti. Kiekvienas zmogus turi rupintis savo isvaizda.
Be to, manau susitvarkydamas, graziai atrodydamas, skaniai kvepedamas, isreiski pagarba zmonems su kuriais bendrauji
juk visur turi buti estetika
jau geriau vyras uzmaskuos spuogus, juodus paakius ir man nereikes i juos vepsoti. Ir nesios stilingus naujausios kolekcijos batukus, negu tuos kaip didzioji dalis lietuvos vyru baltus, uzriestom nosim.
Jau senai ne tie laikai kai vyrai eidavo lauku arti ar sieno griebti. Kiekvienas zmogus turi rupintis savo isvaizda.
Be to, manau susitvarkydamas, graziai atrodydamas, skaniai kvepedamas, isreiski pagarba zmonems su kuriais bendrauji
juk visur turi buti estetika
estetika turi būti, bet nereikia lazdos perlenkti. bent jau vyrui, dėl estetikos užtenka muilo, šampūno, dezodoranto -- tikrai nereikia krempudros ar lūpdažio
o su batais tai irgi nereikia persistengti -- nebūtina pirkt iš turgaus, bet už kokią štuką iš naujausios kolekcijos ponų išmislas sakyčiau