Įkraunama...
Įkraunama...

Metroseksualai

metroseksualus pateisinu, jeigu jie kokios nors žvaigždės. nes į sceną lipant, ar nuolat dalyvaujant aukštuomenės vakarėliuose tikriausiai reikia gerokai daugiau kosmetikos pavartot nei standartiniam vyrui.
bet pati su tokiu prasidėt nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Draugavau kažkada su vyruku, kurio kosmetikos lentynėlė buvo dvigubai už mano ilgesnė. Jausmas sakyčiau mažų mažiausia keistokas. Ypatingai ryte, kai vonia tik viena.... g.gif Nuo tų laikų liko poreikis, kad MB prisižiūrėtų. Lūpų dažytis nereikalauju, bet balzamas lūpoms žiemą yra būtinas. Net ne metroseklualams...
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 08 21, 09:11)
Draugavau kažkada su vyruku, kurio kosmetikos lentynėlė buvo dvigubai už mano ilgesnė. Jausmas sakyčiau mažų mažiausia keistokas. Ypatingai ryte, kai vonia tik viena....  g.gif Nuo tų laikų liko poreikis, kad MB prisižiūrėtų. Lūpų dažytis nereikalauju, bet balzamas lūpoms žiemą yra būtinas. Net ne metroseklualams...

ka reiskia butinas, jei zmogui nereikia tai ir nebutinas. butina yra apatinius, kojines keist, dantis valytis ir praustis bent du kart dienoj.
o pomojemu balzamai lupoms, kremai veidui, paakiams, kuno losjonai ir pan yra tikrai nebutina.
Atsakyti
butina jei lupos skilineja, oda serpetoja, kitaip tai kam tas butinumas. vyru oda storesne ir zymiai maziau jautri aplinkos ir laiko poveikiui , taip kad butinybe nuo individo priklauso.
Atsakyti
Oi, metroseksualai, nu totali nesamone doh.gif Kokie cia vyrai?Absurdas! nera jokios pateisinamos priezasties. Nei vienos! Vyras turi buti vyriskas ir taskas! Zinoma, svara, tvarka ir geras kvapas turi buti , nu bet dazytis tai jau schmoll.gif

(sena niekšė Paskelbta 2008 08 18, 17:08 )
  metroseksualus pateisinu, jeigu jie kokios nors žvaigždės. nes į sceną lipant, ar nuolat dalyvaujant aukštuomenės vakarėliuose tikriausiai reikia gerokai daugiau kosmetikos pavartot nei standartiniam vyrui.
bet pati su tokiu prasidėt nenorėčiau 

As tai sakyciau, kad lipancios i scena zvaigzdes, jei jie yra "pasidaze" ,dar nera metroseksualai - jie paprasciausiai uzsideje scenini grima. Kas kita, jei jie ir po koncerto ar laisvalaikio metu vaiksto nusishpakleve.
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 08 21, 14:17)
Oi, metroseksualai, nu totali nesamone doh.gif Kokie cia vyrai?Absurdas! nera jokios pateisinamos priezasties. Nei vienos! Vyras turi buti vyriskas ir taskas! Zinoma, svara, tvarka ir geras kvapas turi buti , nu bet dazytis tai jau  schmoll.gif
As tai sakyciau, kad lipancios i scena zvaigzdes, jei jie yra "pasidaze" ,dar nera metroseksualai  - jie paprasciausiai uzsideje scenini grima. Kas kita, jei jie ir po koncerto ar laisvalaikio metu vaiksto nusishpakleve.

No way! Pritariu balerinai, vyras tuo ir skiriasi nuo moters (na dar keliais esminiais skirtumais), kad yra vyriskas, be proto nepuoselejantis savo isvaizdos. Niekada nesusitikineciau su vyru kuris perdetai ja rupinasi. Labai gera straipsni skaiciau apie metroseksualus, jiem visas gyvenimas remiasi i isvaizda. Na zodziu, vyras turi likti vyru, o moteris moterimi. Beje keli izymus vyrai metroseksualai:
user posted image
user posted image
Ir ne vienas is juodvieju man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 08 24, 16:32)
Beje keli izymus vyrai metroseksualai:
user posted image

Ir ne vienas is juodvieju man nepatinka biggrin.gif

Chi chi, ar čia tas metroseksualas su neskustom pažastim hihihi.gif hihihi.gif doh.gif
Kažkaip ne taip aš metroseksualą įsivaizduoju g.gif Na, nebent Pitt'as čia dar prieš tapdamas metroseksualu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 25 rugpjūčio 2008 - 08:17
pitt'as nera metroseksualas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 25, 10:23)
pitt'as nera metroseksualas biggrin.gif

Deja, brangioji, kad ir kaip to nenoretum jis toks yra biggrin.gif Surink google "brad pitt metrosexual" ir ismes milijona straipsniu teigianciu ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 08 25, 10:56)
Deja, brangioji, kad ir kaip to nenoretum jis toks yra biggrin.gif Surink google "brad pitt metrosexual" ir ismes milijona straipsniu teigianciu ta pati.

nei as brangioji visu pirma, nei labai to noreciau ar nenoreciau. AS manau, kad jis ne metroseksualas. ir ieskot nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 25, 11:25)
nei as brangioji visu pirma, nei labai to noreciau ar nenoreciau. AS manau, kad jis ne metroseksualas. ir ieskot nieko nereikia biggrin.gif

Na as tik stengiausi but maloni mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano nuomone gyvenimas baisus, tai bent vyras grazus salia turi buti.
jau geriau vyras uzmaskuos spuogus, juodus paakius ir man nereikes i juos vepsoti. Ir nesios stilingus naujausios kolekcijos batukus, negu tuos kaip didzioji dalis lietuvos vyru baltus, uzriestom nosim. doh.gif
Jau senai ne tie laikai kai vyrai eidavo lauku arti ar sieno griebti. Kiekvienas zmogus turi rupintis savo isvaizda.
Be to, manau susitvarkydamas, graziai atrodydamas, skaniai kvepedamas, isreiski pagarba zmonems su kuriais bendrauji g.gif
juk visur turi buti estetika 4u.gif
Atsakyti