Įkraunama...
Įkraunama...

Metroseksualai

Aš asmeniškai nieko prieš tuos metroseksualus neturiu. Kiekvienas mes pasirenkame kaip gyventi, tai koks gi skitumas kaip jie atrodo, kaip rengiasi, ar naudoja kosmetiką. Pagal mane, tai gražu į juos pažiūrėti, bet manęs kaip vyrai tokie tikrai netraukia.
Atsakyti
turejau ash vaikina metrosexualu. jis tik nesidaze, ir nenukrypo jau visishkai, kad atrodytu jau kaip p . niu fainai kaip prisiziuri save vyrai tikrai rolleyes.gif bet paciai uztai reikia laabai jau prisiziureti doh.gif o kartais nesinori to visai (ypac namie) -todel man geriau paprastas tvarkingas ax.gif
Atsakyti
Ai man tai patinka kurie rupinasi savim siek tiek daugiau nei nusiskuta smakra ir retkarciais issivalo dantis biggrin.gif:D:D:D:DBet jei vyras geras tai ir toks tiktu
Atsakyti
tiesa grigaitis man wub.gif rolleyes.gif
shiaip aishku jeigu atsirastu toks kuriam nesvarbu kaip tu atrodai kas tikrai abejoju tai ir man tiktu toks biggrin.gif
be to manau tokie uzauga dazniausiai jeigu labai popinami mamu 4u.gif aishku buna visaip pasitaiko, bet jeigu bant kaip mano atveju buvo, -tai buvo labai nulepintas ir buvo tam puikiausios salygos suteiktos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 01 rugpjūčio 2008 - 09:54
QUOTE(Jollie @ 2008 07 31, 17:13)
na tuomet galbut as klystu  4u.gif  tik man idomu pagal ka jus vertinate metroseksualas ar ne? rolleyes.gif

Uztenka pabendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
o man irgi jie netrukdo irnesakyk.gif nors asmeniškai tai dar ir neteko su tokiu bendrauti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko prieš neturiu. Grigaitį pateikiau kaip pvz., kad įsivaizduotumėt, jog jie nebūtinai turi dažytis, pešiotis antakius ir pan. Prisipažinsiu tik, kad nepatogiai jausčiausi, jei mano vyras turėtų daugiau kosmetikos priemonių už mane arba pastoviai temptų į parduotuves ieškoti naujos rankinės tinkančios prie jo batų lotuliukas.gif
Atsiminiau, teko su vienu šiek tiek pabendrauti, kartu dirbom ir paskutinę darbo dieną pastebėjau, kad pas jį ant blauzdų nė vieno plauko, viskas lygiai gražiai nuskusta. Ir šiaip toks prisižiūrintis buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 01 rugpjūčio 2008 - 19:25
Nu man tai tas Grigaitis schmoll.gif Nesuprantu, kaip jis dar moterims gali patikti.
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 07 31, 13:17)
tikrai nesu išsireiškimo" vyras turi būti čiut gražesnis už bezdžione" šalininkė  schmoll.gif taip,jis turi rūpintis asmenine higiena,savo išvaizda...nu bet dekoratyvinė kosmetika  blink.gif

susijuokiau nuo šitos frazės ir prisiminaiu savo bobutę, kuri sakė, kad vyras turi būti bent jau toks, kad naktį pabudus neišsigąstum lotuliukas.gif

o šiaip - man patiktų, kad vyrai labiau rankas prisižiūrėtų, o blakstienų dažymas tegu lieka moterų reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 08 01, 09:37)
Na, kad jie gejai, tai neteigiu, bet taviskis negejiskumo irodymas irgi nieko vertas mirksiukas.gif Eltonas Johnas irgi zmona turejo ir ka? Kai kurie vyrai girsis moterimis, kurs seimas ir net aukosis vaikus "darydami", kad tik nekiltu itarimu, kad jie gejai. Cia nuo zmogaus priklauso- isdris jis tai pripazint ar ne ax.gif
Papildyta:
O siaip, kas liecia Grigaiti, tai be jo dar vienas toks yra- Gelaznikas ax.gif Grigaitis man kazkaip labiau patinka, bet jau anas tai blink.gif

Galbut tik tau argumentas atrodo nieko vertas, taciau zmones, apie kuriuos as kalbu zinau ne vienerius metus, bendrauju ne karta ir ne du i metus, gerai pazistu ju zmonas, zinau ju paziuras ir ZINAU , kad jie nera gejai ir net neturi tokiu minciu apie tai. Elton John netikes palyginimas, nes jis is tolo nenesa i metroseksuala, jis YRA prisiziurintis gejus ir kol nesuvoksite siu dvieju zodziu skirtumo tol metroseksualai ir asocijuosis su netradicines pakraipos zmonemis. Gatvese Londone pilna vaiksto prisidaziusiu akis vaikinu ir tai nereiskia kad jie gejai, net jeigu neturi zmonos ir vaiku. Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti rolleyes.gif Apskritai siais laikais padazytos vyro akys NETURI tureti jokiu asocijaciju su seksualine orientacija. Tai jau senai nera rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 08 02, 01:28)
Galbut  tik tau argumentas atrodo nieko vertas, taciau zmones, apie kuriuos as kalbu zinau ne vienerius metus, bendrauju ne karta ir ne du i metus, gerai pazistu ju zmonas, zinau ju paziuras ir ZINAU , kad jie nera gejai ir net neturi tokiu minciu apie tai. Elton John netikes palyginimas, nes jis is tolo nenesa i metroseksuala, jis YRA prisiziurintis gejus ir kol nesuvoksite siu dvieju zodziu skirtumo tol metroseksualai ir asocijuosis su netradicines pakraipos zmonemis. Gatvese Londone pilna vaiksto prisidaziusiu akis vaikinu ir tai nereiskia kad jie gejai, net jeigu neturi zmonos ir vaiku. Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti  rolleyes.gif Apskritai siais laikais padazytos vyro akys NETURI tureti jokiu asocijaciju su seksualine orientacija. Tai jau senai nera rodiklis.

Zvelk placiau mirksiukas.gif As neturejau galvoj, tavo konkreciai ivardintas seimas, tiesiog is tavo pasisakymo pasirode, kad tavo nuomone tokia- jei turi zmona, tai jau ne gejus. Zinoma, kad kalbant apie konkrecius asmenis, bus konkreti situacija, bet ir tai niekada negali zinot, kokia tavo draugu "uzklasine veikla" lotuliukas.gif Eltona Johna paminejau ne del metroseksualu, o butent kaip irodyma, kad ir gejai kartais veda moteris biggrin.gif Skirtuma tarp metroseksualo ir tarp gejaus as suvokiu, bet tai nereiskia, kad metroseksulas negali buti gejum biggrin.gif Nebent mano suvokimas netoks.
Atsakyti
kazin kaip mes atrodytume jeigu barzda prisklijuotume ir usus lotuliukas.gif
nu jei vyrai dazos, tai mes su barzda vaikstom lotuliukas.gif
man nei scenoje nei gyvenime vyrams dazai schmoll.gif matosi iskarto
Atsakyti