Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote kai pykina?

QUOTE(egidijanarg @ 2009 04 08, 11:28)
labuka visoms, patikekit ir mane ziauriai pykina ir maisto visai nesinori apie mesa net galvoti nesinori, man tai pagrinde rytinis pykinimas kankina, pradedu valytis dantis ir parsideda tampymas, po to vemimas, nebezinau ka ir daryti, man jau apie pora kg nukrito doh.gif , nors mums tik 6 sav, vandens tikrai geriu daug, nes labai troskina blink.gif

pasitark su gydytoju savo ka daryt, kad palengvint pykinima, va man tai niekas negelbejo, o svoris nukrito 10kg, va dabar jau 7 men, o as vis dar turiu -2kg. Svarbiausia, kad leliukui viskas gerai.
Atsakyti
Negaliu pasakyti, kad mane labai pykino, bet kažkiek tai taip. Kadangi darbe aplinkui visi snargliavosi, tai aš isteriškai valgiau džiovintą imbierą - kad zarazos nekibtų (nors ir labai nemėgstu) doh.gif Po kokios savaitės pradėjau džiaugtis, kad pykinimas liaujasi - o po to tik perskaičiau, kad imbieras mažina pykinimą. Vadinasi, man jis padėjo.
Be to, vietoj alkio jausmo atsirasdavo pykinimas - tai greitai varydavau valgyti
Atsakyti
sveikutes.. as irgi nebezinau ko griebtis. vakare pavalgau , ir dazniausiai aplanko tox jausmas,lyg butu sustojes skrandis. nakti prabundu, is skrandzio urzgimo,kad noriu valgyt. isimetu pora koncervuotu persiku,tik tada uzmiegu. siaip labai sumutina, tokie dalykai,kaip kosulys,arba nosytes putimas sad.gif taip stengiuos atsargiai, po nusiprausimo ryte, vakare. bet daznaiusiai baigiasi, pabendravimu su tuoletu. o jei kvapai kokie negeri tai visai prastai... verysad.gif laukiu kol,greiciau tai baixis,nes galvyte plysta pusiau kas antra dienele.. unsure.gif
Atsakyti
na o mane pykina nuo ryto iki vakarėlio,ir nepadeda niekas is to ką vardijot,nebežinau net ko griebtis su pirmuoju pykindavo bet tik rytais ir automobilyje,maniau su antru problemos nebebus -o še tau kad nori ji dar didesnė verysad.gif
Atsakyti
Del pykinimo medikai kaltina per dideli hormonu kieki organizme. knygelese patariama:
- valgyti baltyminga ir sudetingu angliavandeniu maista;
- gerti daug skysciu; nevalgyti uzsigeriant;
- vartoti nestukiu vitaminus, kad kompensuoti negaunamu medziagu trukuma;
- vengti tabako dumu ir ivairiu kvapu;
daznai ir po ne daug kramsnoti; ypac padeda imbieras, graikiniai riesutai;
- issivalyti rytais dantis;, vengti itampos ir strteso;
- valgyti rytais lovoje, kad skrandis nebutu tuscias, o cukraus kiekis kraujyje vienodas (rupiu miltu sausainis; ryziu pyragelis; sauja razinu);
- daugiau miegoti ir ilsetis.
Atsakyti
Nuo 6 savaites prasidejo ziaurus pykinimas, besitesiantis visa diena. Vemdavau net 5-6 kartus per diena. Dziaugiausi tik tuo, kad svoris nekrito. Gal del to, kad nors prastai jauciausi, per prievarta valgydavau. Isvemdavau ir vel valgydavau. Po nedaug aisku, bet vis kazka kramsnojau. Kad nepykintu, bandziau viska - imbiera, riesutus. sausainius, pavalgyti neatsikelus is lovos ir t.t. Niekas nepadejo. Dabar man jau 13 savaiciu ir pykina jau tik rytais. Vakarais jau gerai jauciuosi ir galiu iseiti i visuomene smile.gif Labai tikiuosi, kad kuo toliau, tuo dar labiau geres savijauta. Matyt, kai kurioms is musu tiesiog lemta tai isgyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2009 04 14, 12:39)
Nuo 6 savaites prasidejo ziaurus pykinimas, besitesiantis visa diena. Vemdavau net 5-6 kartus per diena. Dziaugiausi tik tuo, kad svoris nekrito. Gal del to, kad nors prastai jauciausi, per prievarta valgydavau. Isvemdavau ir vel valgydavau. Po nedaug aisku, bet vis kazka kramsnojau. Kad nepykintu, bandziau viska - imbiera, riesutus. sausainius, pavalgyti neatsikelus is lovos ir t.t. Niekas nepadejo. Dabar man jau 13 savaiciu ir pykina jau tik rytais. Vakarais jau gerai jauciuosi ir galiu iseiti i visuomene smile.gif Labai tikiuosi, kad kuo toliau, tuo dar labiau geres savijauta. Matyt, kai kurioms is musu tiesiog lemta tai isgyventi smile.gif

mane pykina tik antra para,nes ir nakti miegant [prasibundu...man eina 7saw.padeda tik obuolej,saldi arbata arba pomidorai su grietine ir druskyte...tai abi dienas ta ir walgau,bet kazin ar lgai,nes jau dantys atsipo nuo obuoliuku tongue.gif
Atsakyti
Ziauriai pykino apie pora nestumo menesiu. Kartais visa diena ant lovos praguledavau, niekur eiti nenorejau. Taip visa vasarele ir pragulinejau... Gerai dar, kad tas nelinksmas periodas sutapo su atostogomis, o tai butu teke biuletenio prasyti. doh.gif Kartais padedavo imbierines tabletes, bet nevisada. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos visos esamos ir busimos mamytes, gal galetumet padeti mamytei rasant bakalaurini darba ir atsakyti keleta anketos klausimu ? labai busius dekinga 4u.gif

http://www.apklausa.....php?form=18894
Atsakyti
Mane pykino nuo 2 iki 3 menesio nestumo, vemiau ir daug svorio pameciau,. bet prasidejus 4 menesiui man visai liovesi.... Seip gerdavau piena, sako jis labai padeda, o ejau i darba ir kankinaus, sake imti biuleteni, bet neemiau istveriau kazkaip tai..... ax.gif
Atsakyti
as siandien isgirdau viena patarima, ka daryti, kad maziau pykintu. pati nesu isbandziusi, tai nezinau. viena pazystama pasake, kad kai labai pykina reikia atsigulus letai isgerti stikline vandens.
Atsakyti
sveikos mamytes:)
labai jau artima man situacija, su pirmu nestumu vemdavau kas 15 minuciu 24 val. per para...su priezastim ir be, ir taip iki kokios 20 savaites doh.gif . Aisku teko pagyvent ligoninei, bet nepadedavo niekas, tik nuo kokios gal 18 savaites man israse tabletes, atrodo motilium vadinasi, sake jos pakenks maziau nei tokie vemimai. Jos padejo, tik teko gerti visa laika apie pora savaiciu ir paskui gal po viena tablete per diena tekdavo dar menesi. Tai kad buna ir kad pagelbeti gali tik daktarai.
O va su antru nestumu nieko panasaus nera, tik biski, na bet prisiminus pirma nestuma nesiskaito manau blush2.gif
Atsakyti