nuolat ka nors kramsnoti, kaip jau dauguma cia minejo.
siaip stengiuos namie visad turet ciulpamu saldainiu, nuima ta sleikstuli gerai
Labas vakaras
Laukiuosi pirmo vaikelio. Jau12 savaiciu, ir mane pykina kas dien, bet tik truputi.Kartais labai stipriai, tada vemiu, visa isbalu ir pradedu drebeti Kai nejudu, sedziu arba guliu tada buna geriau, bet ta diena jau nieko nebevalgau(nors ir norisi, bet bijau), tik karais vandens atsigeriu.
Girdejau, kad padeda imbieru saknys(tabletes,arbata..) Ar tikrai? Ka galetumet patarti dar?
Laukiuosi pirmo vaikelio. Jau12 savaiciu, ir mane pykina kas dien, bet tik truputi.Kartais labai stipriai, tada vemiu, visa isbalu ir pradedu drebeti Kai nejudu, sedziu arba guliu tada buna geriau, bet ta diena jau nieko nebevalgau(nors ir norisi, bet bijau), tik karais vandens atsigeriu.
Girdejau, kad padeda imbieru saknys(tabletes,arbata..) Ar tikrai? Ka galetumet patarti dar?
sveikos
mane lb pykino iki 13 sv,tai daktre israse imberiniu tableciu(,cia papyldai),tikrai padedavo
mane lb pykino iki 13 sv,tai daktre israse imberiniu tableciu(,cia papyldai),tikrai padedavo
Nieko nedariau, kentėjau, nes man kramsnojimas visaim nepasiteisio numeciau 6 kg, nes apetitas buvo menkas, valgiau tik keleta produktu, o kai pykint pradedavo antroj dienos pusej eidavau pamiegot, geriausias vaistas buvo baige pykinti apie 11 sav, iki 14 dar nuo nemaloniu vaizdu ziaukciojau, dabar viskas praeityje, tik nesinori mesos per daug, bet ir nebetaso ja valgant
As taip beveik nieko nevalgau, numeciau 5kg ir taip lieknute esu
Nuo visko kas rukyta pykina, o ko labiausiai noriu nuo to sustoja skrandis arba isvemiu (keptos buves, kepsniai kepti, makaronai su kuo nors...)
Valgau vaisius ir dazoves, bet nuo ju neprisivalgau. Blogiausia tai ,kad pieno produktu nevalgau, nors anksciau megau Per prievarta irgi nemanau, kad gerai...
Nuo visko kas rukyta pykina, o ko labiausiai noriu nuo to sustoja skrandis arba isvemiu (keptos buves, kepsniai kepti, makaronai su kuo nors...)
Valgau vaisius ir dazoves, bet nuo ju neprisivalgau. Blogiausia tai ,kad pieno produktu nevalgau, nors anksciau megau Per prievarta irgi nemanau, kad gerai...
pykina ir mane..netgi labai,kasdien po kelis kartus sedziu klozeta apsikabinus,valgyt praktiskai nieko negaliu isskyrus pomidorus,labai pergyvenu,kad maziukui nieko nepritruktu..stengiuos gerti daug vandens ir nuo vakar pradejau gerti arbata i kuria patarkavau imbiero,lauksiu poveikio,lyg ir geriau siandiena:)
man noredavosi gaiviu vaisiu. O gyd. buvo rekomendavusi dziovintus vaisius, riesutus valgyti.
sveiki, as irgi laukiuosi, gal jau pusantro menesio, bet sleikstulys ir pykinimas prasidejo nuo menesio. pradzioje buvo pakenciamss, dabar vis galiu istverti, nes pykina visa diena , non-stop, numeciau 5kg, bet net nzn ka valgyt, nes kai tik pavalgau tai buna nezmoniskas pykinimas ir pilvo skausmai,kai tustesnis pilvas tai biski geriau, bet sleikstulys nedingsta, vemti nevemiu, tik pykina ir silpna buna. israse gyd nuo gimdos spazmu spascupreel homeopatini preparata bet nelabai jis man ka tepadeda, jau net nebezinau ka daryt. valgyt noriu bet nelabai galiu ir tik dar blogiau buna.
man padeda saltas mineralinis, taip pat kartais koks rugstesnis obuolys. o kaip siulo visad ka nors kramsnoti, tai nelabai iseina man, neturiu per daug apetito.
QUOTE(Bieka @ 2012 08 15, 22:18)
As taip beveik nieko nevalgau, numeciau 5kg ir taip lieknute esu
Gal po truputi megink valgyti, ko labiausiai norisi ir labai svarbu skysciu neprarasti (butina bent 2 L per diena gauti), siaip kiekviena savo recepta atranda, ar citrina pakramsnot, ar imbierines tabletes, ar zirniukai, laseliai homeopatiniai yra (nux vomica vadinasi) ir labai svarbu psichologinis nusiteikimas, stenkis negalvoti valgydama, kad va, gal tuoj isvemsiu ir apskritai geriau kazkoki uzsiemima rasti, ar eiti pamiegoti. Man asmeniskai buvo labai prastai, as ir ligoninej gulejau ir dar po jos eidavau kasdien lasalines lasintis (virs menesio taip isgyvenau) ir tai dar paskui liko toks pykinimas ir vemimas bent syki per diena...viso numetus apie 8 kg buvau. realiai tik vieno maisto neisvemdavau - sushio (na, karta per savaite leisdavau sau), o taip iseidavo net vandens gurksnis kiekvienas
Papildyta:
QUOTE(Monali` @ 2012 08 23, 17:02)
labai pergyvenu,kad maziukui nieko nepritruktu..stengiuos gerti daug vandens ir nuo vakar pradejau gerti arbata i kuria patarkavau imbiero,lauksiu poveikio,lyg ir geriau siandiena:)
maziukui, patikek, viskas bus gerai, nes jis is tavo organizmo pasiima tai, ko jam reikia (blogai, deja, tik tau ), svarbu tik skysciu balansa palaikyti ir folines rugsties nepamirsti vartot (as ja nurijus greitai lipdavau lovon ir stengdavausi uzmigt, kad neisvemciau)
Papildyta:
Dar tiesa, ko nespejau ismeginti - magnetines apyrankes nuo pykinimo, ju didesnese vaistinese buna, gal kam pades?
Jungiuos ir aš į negaluojančių gretas. Su pirmu nežinojau kas per daiktas tas pykinimas ir vėmimai Apart pastovaus norėjimo miego, kitų blogumų nebuvo. Tačiau šįkart viskas kitaip... Antra savaitė kai atrodau kaip zombis. Perbalus ir pastoviai su "stovinčiu" skrandžiu. Gerai bent vėmimo nėra. Gera ir ramu būna tik kai guliu ir miegu, tačiau šis malonumas mano dienotvarkėje laaaabai retas, darbas verčia keltis 4h ryto.. ojojjo tada ir prasideda sunkuma. Nepasakyčiau, kad pykina bet tiesiog jaučiuos sugedus nesinori nieko veikti apart miegoti, jėgų nerasta Bjaurus jausmas.
Dabar perskaičiau visą šią temą, surašėm su vyru sąrašą (ačiū jam už supratimą ir norą padėti) ir viską supirkom. Po truputį ragauju visus jūsų pasiūlytus variantus: pistacijos, taleriai, imbieras, razinos, trapučiai ir t.t
Susikroviau lauknešėlį į darbą ir bandysiu jaustis gerai Ir dar aišku maktelėjau imbiero tablečiukę miegui
Dabar perskaičiau visą šią temą, surašėm su vyru sąrašą (ačiū jam už supratimą ir norą padėti) ir viską supirkom. Po truputį ragauju visus jūsų pasiūlytus variantus: pistacijos, taleriai, imbieras, razinos, trapučiai ir t.t
Susikroviau lauknešėlį į darbą ir bandysiu jaustis gerai Ir dar aišku maktelėjau imbiero tablečiukę miegui
oi panos atsiminus net bloga darosi apie pykinimus, deja mane ne tik pykino, bet as ir vemiau, NUO VISKO, net nuo oro, nakti miegi, staigiai atsikeli ir begi vemti.
Zinokite, jeigu vemete daugiau nei 7 kartus per diena, prasykite laselines, tikrai atsigausite. Man teko ir ligonineje paguleti, kad maziuka issuagoti.
Zinokite, jeigu vemete daugiau nei 7 kartus per diena, prasykite laselines, tikrai atsigausite. Man teko ir ligonineje paguleti, kad maziuka issuagoti.