QUOTE(2saulyte2 @ 2008 08 22, 00:57)
....Vemiau tik viena vieninteli karta ir tai manau kascnuo to jog ant tuscio skrandzio isgeriau vitamina.
Pamenu su pirmu vaikiuku mane baisiai pykindavo nuo tų vitaminų, stengdavaus juos gert bent ne ryte, kada didžiausias pavojus..
sveikos paneles.norejau pasiteirauti ar jums tai buvo...testas parode teigiama,gydytoja apziurejus pasake kad dar nieko nemato,o man krutine nezmoniskai skauda ir siandien pykinimas labai kankino....ar jums tai buvo kad pilvuky sako dar nieko nera o jau pykina....?
Oi kai prisimenu tas kancias del pykinimo, siaubas, labai padedavo pasivaiksciojimai lauke kuo daugiau gryno oro, tikrai padeda
QUOTE(Loxxy @ 2008 08 07, 13:15)
Aš irgi pastebėjau, kad mane pykina tik tada kai tuščias skrandis. Todėl stengiuosi palaikyti nuolatinį persivalgymo lygį, man tai padeda
man ir tas pats pastoviai kazka valgau
QUOTE(zirzekle @ 2008 08 20, 15:18)
Sveikos, as jau trecia savaite vargstu su pykinimu, o sia savaite iki aptemimo. kakzoks kosmaras. apie maista negaliu pagalvoti. visos dienos meniu buna keli dziuveseliai, kurie vakare iseina lauk. na toks slykstumas, kad jau nori nenori vemi. svarbiausia neturiu is ko ir vemt, skrandzio sultys pradeda eiti. vaistinej jokiu vaistu neparduoda nescioms. pasikaiciau pas jus apie imbiero saknies tabletes, po darbo lekiu pirkti, nes tuoj i zmogu busiu nebepanasi. per pask savaites - 5 kg, manau jau nelabai normalu.
as prisimenu kai buvau nescia piema kart anezinojau ka daryti su tuo pykinimu, nieko nevalgiau is pradziu tik vandeni geriau ir koki vaisiu suvalgydavau..ir buvau kaip lapas bet reiki aprisiversti valgyti, tai kas tau skanu, kas pagal tavo fantazija tau padetu. as ir dabar ryte vos kasni isidedu i burna nuo slykstumo bet kai suvalgau sumustini pasidaro geriau
O mano drauge taip pykindavo, kad ji is vis nieko valgyti nebegalejo, turejo visa nestuma ligoninej praguleti su lasalinem
Man daktare paskyre Magnis 24, toki papilda gerti, ten po dvi kapsules kasdien, viena ryte, viena vakare. Ta kur ryte - tai nuima pykinima (vakar neisgeriau, tai buvo uoj nekas...), o ta vakarine ant miegucio patraukia, tai visa nakti ramiai neatsibudus ismiegu
Aš tai pastebėjau, kad nuo pykinimo padėdavo (nes dabar kaip jau ir tai praėjo) sausas maistas arba tiesiog toks maistas, kurio tuo metu širdelė labiausiai užsigeisdavo
O man pykinimo problema yra neaktuali pačioje pačioje pradžioje kažkiek pykino, bet greit praeidavo jeigu pusryčiavau lovoje gulėdama
Oi,o man prisiminus 2 ir 3 menesi,tai oj....niekas nepadedavo,nuo visko,absoliuciai visko pykindavo. Isbandziau imbiero arbata,bet dar labiau supykindavo....Tai ir atsiprasant vemdavau i diena po keliskart,nors ir niekas nelindo is maisto. Brrr, baisu atsiminti net dabar ta savijauta Uztat silde ta mintis,kad pilvuke auga mazas mazulytis pipiras
Na mane pykino su abiem nestumais nuo 6 sav. iki 20 sav. plius dasidedavo migrena. Tai man niekas nepadedavo, net kai ligoninej gulejau del vemimo, negelbejo ir vaistai leidziami nuo pykinimo. Paprasciausiai teko pralaukt, aisku buvo ir visai pakenciamu dienu.
labuka visoms, patikekit ir mane ziauriai pykina ir maisto visai nesinori apie mesa net galvoti nesinori, man tai pagrinde rytinis pykinimas kankina, pradedu valytis dantis ir parsideda tampymas, po to vemimas, nebezinau ka ir daryti, man jau apie pora kg nukrito , nors mums tik 6 sav, vandens tikrai geriu daug, nes labai troskina