Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote kai pykina?

Sveikos, merginos,

mums eina 7 sav. ir jau 10 dienu jauciu nemalonu pykinima. Sunkiausia ne rytais, o kaip tik vakarais. Kvapai visi erzina, jokio maisto i burna negaliu isideti. Jokie patarimai nepadejo, kol nenusipirkau tu sickness band (apyrankes nuo pykinimo nesiojamos ant riesu ir stimuliuoja specialius taskus).

Jos anksciau sitoj temoj jau buvo minetos. Padeda tikrai! Nuo vakar vakaro nesioju, tai siandien pirma diena jauciuosi kaip zmogus smile.gif Galejau normaliai pusrycius ir pietus pavalgyti. Nesikankinkit, nekentekit ! Tai paprasta ir efektyvi priemone. Ant pakuotes taip pat parasyta, kad tinka kai pykina nestumo metu. Nezinau kiek jos LT kainuoja, cia Vokietijoj kainavo 15 EUR.

Tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jurajums,2011 09 04, 09:09]
Sveikos, merginos,

Jokie patarimai nepadejo, kol nenusipirkau tu sickness band (apyrankes nuo pykinimo nesiojamos ant riesu ir stimuliuoja specialius taskus).

Gera idėja. Reikės pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(jurajums @ 2011 09 04, 18:09)
Sveikos, merginos,
Jokie patarimai nepadejo, kol nenusipirkau tu sickness band (apyrankes nuo pykinimo nesiojamos ant riesu ir stimuliuoja specialius taskus).

Sveika 4u.gif
As ir buvau girdejus, kad jos veikia. Bet deja, man jos nepadejo.. sad.gif Turejau gerti tabletes nuo pykinimo, kad kazka galeciau suvalgyt. Matyt priklauso nuo organizmo.
Visoms kurias pykina linkiu kantrybes ir kad kuo greiciau sis laikotarpis praeitu!!! Laikykites! 4u.gif
Atsakyti
Mane kai pykina,as patoviai valgau,man tai padeda..Nesvarbu ka,kad tik nepykintu.... smile.gif
Atsakyti
ar imbiero arbata padeda net ir toms kurios imbiero nemegsta??? g.gif nes as pati negaliu i jy net paziuret,man jo nei kvapas nei skonis nepatiko niekada... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaideath @ 2011 09 26, 12:18)
ar imbiero arbata padeda net ir toms kurios imbiero nemegsta??? g.gif  nes as pati negaliu i jy net paziuret,man jo nei kvapas nei skonis nepatiko niekada... schmoll.gif

Tada supykins, net jei iki 6iol nepykino. Man gydytoja irgi rekomendavo gerti imbiero arbatą, su sąlyga, kad imbieras man priimtinas. O jei ne - paprastos žalios arbatos užsiplikyt. Ačiū dievui, man kol kas jokios nereikia, nes nepykina ir tikiuosi, kad nepradės. Kai laukiausi dukters, nesupykino nė karto.
Atsakyti
rytais pykindavo atsikelus,bet jei spedavau uzkast ka nors, praeidavo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai gelbėdavausi arba vandeniu, arba maistu. Pykindavo bet kuriuo metu, ir ryte, ir vakare, ir dieną. Kai tik pajusdavau tą negerumą būnant darbe, iškart gerdavau vandens, o namie tai ir užkrimsdavau ką. Šiaip visą laiką prie lovos turėdavau mineralinio vandens, ir ryte, prieš išlipdama iš lovos, atsigerdavau, kad numarinčiau tą negerumą iki pusryčių.
Atsakyti
oij man tai kaip uzkniso tie pykinimai, apetitas atsiranda, kazko uzsimanau pavalgau ir po to jauciu kaip skrandis stovi,pykina nesveikai, apie nieka net galvot nesinori, kancia. Nusipirkau mineralkes borjomi isgeriau tuo kartu net geriau pasidare, ziuresim ar gelbes mane jis doh.gif
Atsakyti
Man padeda bet koks mineralinis vanduo su citrina ir apelsinai mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tik gulejau ir gulejau ax.gif kol viskas praejo.... tongue.gif
Atsakyti
Nepadeda man nei mineralinis nei kas kitas, gulet bloga, sedet bloga, atrodo uzversiu kanopas kaip bloga doh.gif
Atsakyti