QUOTE(Vivikaliux @ 2010 12 22, 16:39)
man geriausiai padedantis budas (ir kai esi nescia, ir kai nesi nescia)
1. isgeriu homeopatine tablete sedatif PC
2. prisipilu karsta pusle ir pridedu prie pilvo
3. pasidarau zalios arbatos (jeigu turite - tai zalios su ryziais - padeda siek tiek geriau nei paprasta zalioji)
4. Bandau nukreipti mintis nuo pykinimo - man patare psichologe viena toki idomu dalykiuka - 1. issirink daikta bet koki kambaryje ir isidemek ji, jo forma, spalva, jo detales, viska apie ji. 2. bandyk ta daikta atkurti mintyse - visiskai toki, koks jis yra. 3. Pabandyk isivaizduoti save to daikto vietoje (su humoru, jeigu nori)
5. Tada bandau nukreipti mintis kitu budu - irgi psichologes padejimas. perbraukiu lapa per puse. vienoj pusej uzrasau 1.[I]mane pykina..
kitoj lapo pusej surasau 10 punktu. ir kiekvienam punkte rasau, ka dabar darau, kur dabar esu, ka dabar veikiu. Pvz: 1. Dabar as sedziu. 2. dabar as rasau. 3. dabar as matau savo lapa popieriaus ir t. t.
nepatikesit bet sitas budas stebuklingai padeda! ir nezinau net kaip, bet tuo momentu pykinimas praeina! geras, ane?
tikiuosi padejau
1. isgeriu homeopatine tablete sedatif PC
2. prisipilu karsta pusle ir pridedu prie pilvo
3. pasidarau zalios arbatos (jeigu turite - tai zalios su ryziais - padeda siek tiek geriau nei paprasta zalioji)
4. Bandau nukreipti mintis nuo pykinimo - man patare psichologe viena toki idomu dalykiuka - 1. issirink daikta bet koki kambaryje ir isidemek ji, jo forma, spalva, jo detales, viska apie ji. 2. bandyk ta daikta atkurti mintyse - visiskai toki, koks jis yra. 3. Pabandyk isivaizduoti save to daikto vietoje (su humoru, jeigu nori)
5. Tada bandau nukreipti mintis kitu budu - irgi psichologes padejimas. perbraukiu lapa per puse. vienoj pusej uzrasau 1.[I]mane pykina..
kitoj lapo pusej surasau 10 punktu. ir kiekvienam punkte rasau, ka dabar darau, kur dabar esu, ka dabar veikiu. Pvz: 1. Dabar as sedziu. 2. dabar as rasau. 3. dabar as matau savo lapa popieriaus ir t. t.
nepatikesit bet sitas budas stebuklingai padeda! ir nezinau net kaip, bet tuo momentu pykinimas praeina! geras, ane?
tikiuosi padejau
norisi pakomentuot si posta
Sedatif PC. Indikacijos. Skirta vartoti suaugusiems ir vaikams. Psichikos sutrikimai (padidėjęs emocionalumas, irzlumas). Miego sutrikimai (ypač tinka asmenims, jaučiantiems lėtinį nuovargį, neramiems vaikams ir pagyvenusiems žmonėms). Skirta vartoti suaugusiems ir vaikams.
Tai vaistas nervams ir stresams malsinti...su pykinimu nieko bendro...manau tinka tik tuo atveju, jei moteris paniskai bijo (issivysciusi fobija) pykinimo ir del to nervinasi...bet cia jau rimtesnio gydymo reiktu
Karsta pusle prie pilvo nestumo pardzioj ??? ITARTINA. juk negalima karstoj vonioj guleti, kad kraujotaka nesuaktyvetu, nes taip issaukiamas gali buti persileidimas...
Del vieno dalyko sutinku...pykinimas ir jo stiprumas, bei pasekmes iki vemimo, manau nemazai atveju yra psichologinis isitikinimas (tikrai nevisais...nekalbu apie tas kuriu organizmas nepriima nei vandens, nei maisto)...tuo paciu, kaip imanoma naudojant saviitaiga pykinima sumazinti ar bent isvengti vemimu...
as pati bijau vemti. tai tiesiog neleidziu sau buti uzvaldomai pykinimo. kai jauciu bloguma darau viska, kad jis praeitu, o nelaukiu kol sutasys ir pasivemsiu...padeda uzvalgymas bet ko (tusciu skrandziu pykina), atsigerimas, gumos kramtymas (renkuosi vaisines, nors anksciau tokiu labai nemegau). Labiausiai pykinima mazina mandarinai, obuoliai, apelsinu sultys.
Imbieras pradzioj nestumo buvau prisiskaiciusi, kad padeda ir visur ji dejau i arbata, dziovintus guminukus tuos valgiau...bet realiai pykinimas prasidejo tik kokia 6sav, tai nuo tada i imbiera paziuret negaliu...pykina dar labiau.