Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

Tai tipo naujuosius pirty sutikai? Ne is Leningrado rasai? smile.gif
Mes 31 diena irgi pirty senuosius palydejom. Tvarkingai smile.gif
Atsakyti
garines sienu dailylentes kur susuktos horizontaliai, ten sudurtos viena su kita ar eina per visa sienos ilgi? kokio ilgio lentutes?
Atsakyti
pirkau 2400mm ir pjausciau pagal poreiki, pagrindines sienos apie 2300 pas mane gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 04 sausio 2014 - 23:13
Vidiniu pertvaru karkasas.. dar nebaigtas bet jau matosi kaip kas..

user posted image
Atsakyti
Va pertvarele..

user posted image

Va toks tualetas kolkas be duru..

user posted image

Va toks koridoriuks..

user posted image
Atsakyti
Kaban, ačiū kad pasidalinate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2014 01 05, 00:12)
pirkau 2400mm ir pjausciau pagal poreiki, pagrindines sienos apie 2300 pas mane gavosi

tai vertikaliai ar horizontaliai sukant lentutes garineje jos turi buti vientisos per visa siena ar galima ir sudurineti kazkaip? klausiu nes kuo trumpesnes - tuo pigiau..
Atsakyti
Sveiki
nutariau statyti poilsio namelį ir tame tarpe pirtį iš Sips panėlių, viskas kaip ir aišku man, bet sakau dar palaiminimą gausiu iš čiabuvių, kad ramiai sau vasarą dirbti galėčiau wink.gif)

pastatas 50kv statysiu iš 12,4cm sips panelių, kambarių vedinimas pilnai aišku bet man didelis klausimas dėl pačios pirties patalpos.

Ar užteks pirties patalpa padengti akmens vata su folga ? ar neperkais man ta akmens vata tiek kad pradės osb plokštė raitytis ar dar kas nors ?
kokio storio reiktų dėti vata kad būti ramiam dėl to? o gal dar kokį oro tarpą reiktų daryti vėdinamą?

bukit žmonės padėkit jei galit nesinori prisidaryti liolės blush2.gif
Atsakyti
daugiau negu cia asprirasiau - nesugalvosiu.. bent paziuretumete tea nuo pradzios - ir viskas butu aishq
Atsakyti
Kas patarsite kaip vėdinimą pravesti pirtyje. Pirtis yra gyvenamo namo pirmame aukšte.

Gal kokių naudingų link'ų galite įmesti kur galėčiau pasiskaitinėti. dėkui.
Atsakyti
QUOTE(zalciux @ 2014 03 13, 17:39)
Kas patarsite kaip vėdinimą pravesti pirtyje. Pirtis yra gyvenamo namo pirmame aukšte.

Gal kokių naudingų link'ų galite įmesti kur galėčiau pasiskaitinėti. dėkui.

http://forum.rusbani.ru/
Atsakyti
oh senooookai nieko nerasiau, toks jau gyvenimas.. bet yra siek tiek naujenu.. viso pirmo pasirode, kad po pirties proceduru maloniausia ne sedeti kedese o kazkur prigulti.. tam pagaminau eeee suoliuku..

medziagas:
user posted image

figurinis pjaustymas
user posted image

karkasai
user posted image

kazko truksta..
user posted image

sukarpitas dormeo + dirbtine oda
user posted image

Tadaaaammmm..!!!

ir laaabai malonu paguleti.. rekomenduoju..
Atsakyti