Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

isvabdziau berzine, liepos, azuolines ir eukalipto vantas.. berzine tai musi save ne lapais i sakelem, liepa panasiai.. aukalipto isvia nesamone, nubirejo momentaliai ir dar nuo ju lapu visos grindys pajuodavo, nzn kaip nuvalyti dabar.. azuoline geriausia - lapai dydeli, tvurti, laikosi gerai kvapas geras - zodziu as dabar tik uz azuoline vanta
Atsakyti
liepa tik uostyt, su liepziedizais. Eukalipta irgi, pasitrint lengvai. Uzmerkus kvapas labai geras, ta vandeneli pils gali ant sienu.
Azuolo lapai jau kietoki bus, net nezinau ar garinant suminstes...bet atsargiai galima. Tik su sakom atsargiai sustabarejusiom, jos po lapais turi but. Nieko, ismoksit rist smile.gif
Atsakyti
Vakar idejau pagaliau durys tarp prausyklos ir poilsio kambario, teko paprakaituoti, bet stovi.. vietoj stiklo panaudojau polikarbonata, kazkaip man paprastas stiklas neatrodo saugu, slidu, vaikai laksto, o koki grudinta deti jau biski nesamone i tokias durys

user posted image

Iskart pasijuto duru veikimas, poilsio kambarije buvo kokie +23, idealiai poilsiui po pirties.. uztat prausykloje daejo iki 40, teko net vesinti.. tai mano sildimo ortakis veikia superiniai, teks ji biski ir pridaryti, kad maziau siltu, aishq dar stiklines duris i perykla matyt neblogai sildo.. vaikam padejau toki plastikini baseiniuka - tai jie ten smagiai teshkenosi po peryklos.. zodziu vel salygos pagerejo.. dabar reikia kalti daug dailylenciu visur - vel prasides iiiilgas tiutiuktiuko periodas..
Atsakyti
Nu va, o kai apkalsi medziu bus dar kitaip. Sakyciau poilsio kambary daugiau reikia. Atsivesint geriau i lauka eit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varijotas: 09 gruodžio 2013 - 13:26
QUOTE(varijotas @ 2013 12 09, 14:25)
Nu va, o kai apkalsi medziu bus dar kitaip. Sakyciau poilsio kambary daugiau reikia. Atsivesint geriau i lauka eit smile.gif

na ne, jei daugiau, tai negali po pirties normaliai isdziuti, vel biski prakaita varo..
Atsakyti
Nu tai reikia atvest labiau smile.gif
Jei ilgai sedeti tarp uzejimu, tai reikia siltai - nu pats pamatysi. Pas mane ziema noretusi daugiau silumos poilsio kambary. Grindys plyteliu saltos. Ieskau sprendimo. Gal su IR sildytuvais
Atsakyti
palaukit dar savaite atveset... jei geras minusas bus
as jau nesulaukiu kada ekete pjausiu smile.gif beliko, kad ledas normalus pataptu.
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2013 12 09, 21:43)
palaukit dar savaite atveset... jei geras minusas bus
as jau nesulaukiu kada ekete pjausiu smile.gif beliko, kad ledas normalus  pataptu.

man iki prudo kokiu 30m begt - manau daugoka.. uzvakar jau buvo snieko, galvojau islisiu atsigulsiu.. beeet kolkas nedrasu...
Atsakyti
A ko nedrasu - mes jau prisigulejom. Ir vandeniu is backos su ledukais pylemes. Ohoho smile.gif
Pasiemiau "sviezia" kenio vanta - uuch smile.gif
Atsakyti
Na va islindo pirmas rimtas trukumas.. Pakeliau sarkofago virsutines plytos, kurios perdenge peciu is virsaus virs isejimo i kamina - ir atradau, kad popierinis pagrinda folijos apanglejes..

user posted image

Paciu juodziausiu gabaliuku jau cia nesimato, nubirejo.. O cia jau puse zingsnio iki rimtu nemalonumu, nors ant dailylenciu jokiu pozimiu nera.. Idomu, kad kol nebuvo tu virsutiniu plytu - kurendavau daug ir jokio poveikio nebuvo, cia kai plyta prisispaude prie to popieriaus, ir dar virs kamino - matyt ikaisdavo nevaikishkai.. degimo nemanau kad buvo, nei kvapu - bet rezultatas akivaizdus - teks su tuo kazka daryti.. Matyt teks grizti prie pradines idejos - kampa aplink peciu planavau apdailinti mineritu, skirtu saunai, bet kai bandydavau peciu - palikdavau medienos netoli, imituodavau dailylentes - tai nesijaute jokio neigiamo poveikio, todel nusprenziau padaryti taip.. bet va kad plytos poveikis gali buti toks - nenumaciau.. tai va - visiems rekomenduoju ta proga apziureti jusu pecius is visu kampuku - maza ka ten surasyte..

Papildyta:
JO IR GESINTUVA REIK NUPIRKT!!!!
Atsakyti
Pas mane vien plytos aplink peciu.
Kampukai (profilis koks nors) plius plyteles, kad oro tarpas tarp medzio ir plyteliu butu?
Visiems sakau, kad atstumus islaikyt reikia. kartais nepadeda net vermikulitas, Jis nedega turbut, bet ar pakankamai izoliuoja nuo karscio? Kazkur maciau kaip po kazkokia tipo nedegia plokste uzsidege dailylentes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varijotas: 10 gruodžio 2013 - 16:30
QUOTE(varijotas @ 2013 12 10, 17:08)
Pas mane vien plytos aplink peciu.
Kampukai (profilis koks nors) plius plyteles, kad oro tarpas tarp medzio ir plyteliu butu?
Visiems sakau, kad atstumus islaikyt reikia. kartais nepadeda net vermikulitas, Jis nedega turbut, bet ar pakankamai izoliuoja nuo karscio? Kazkur maciau kaip po kazkokia tipo nedegia plokste uzsidege dailylentes

na pas mane ten visur cinkuota skarda bei metalas, dailylentes eina tik viruje ir joms ni nieko nera blogo.. bet va popierinis folijos pagrindas pakisho koja..
Atsakyti