Nu va, jau gali pagulet pasisildyt
Ta plysi virsuje gali netgi palikti kaip nors - geresnei ventiliacijai. Pas mane be tarpu, uzdengta viskas, tai ilgiausiai dziunanti vieta
laiptuko karkasas
laiptuks, tik kojiciu apacioje pritruko
Cia perimui? Nebus per trumpas?
duso kampas.. kada nors cia ant sienos bus plyteles, o kolkas CDP, sutepsiu hidroizoliacija ir pakabinsiu krana, labai jau norisi paleisti pirti..
Liko - apkloti peciu plytom, pakabinti boileri, biski dar smulkmenu - ir galima bandyti .. planuoju kita savaitgali paleidima naudojimui Likusi apdaila palauks kito aktivumu etapo, sitam jau man kantrybe bei entuziamas beveik isseko..
karkasas soniniam lieptukui..
pamascius, vis gi nusprendziau sonini lieptuka padaryti zemesni, kaip planavau pirmiau.. visgi vaikai dar neuzlipa ant gulto net is laiptuko, ir nulipti bijo, o per tarpini bus lengviau, beto kartais noresis ir prisesti salia, pailseti nuo vanojimo, o jei gultas uzimtas tai ner kur.. zodziu kolkas taip, jei bus poreikis - pakelsiu, ner cia labai sudetinga..
pamascius, vis gi nusprendziau sonini lieptuka padaryti zemesni, kaip planavau pirmiau.. visgi vaikai dar neuzlipa ant gulto net is laiptuko, ir nulipti bijo, o per tarpini bus lengviau, beto kartais noresis ir prisesti salia, pailseti nuo vanojimo, o jei gultas uzimtas tai ner kur.. zodziu kolkas taip, jei bus poreikis - pakelsiu, ner cia labai sudetinga..
Cia bus "validoliu" lakta.
QUOTE(Carbon @ 2013 10 12, 20:19)
Cia bus "validoliu" lakta.
NEGALIU NEPARAŠYTI - ŽVENGIAU PUSĘ VALANDOS. TIKRA TIESA!!!!!
Nea, cia bus puiki vieta pastatyti kubila su vesiu vandeniu. Validolininkai Kabano pirty labai maloniai gules ant gulto
Papildyta:
duso kampas.. kada nors cia ant sienos bus plyteles, o kolkas CDP, sutepsiu hidroizoliacija ir pakabinsiu krana, labai jau norisi paleisti pirti..
Kazin kaip ta hidroizoliacija jausis pavirsiuje. Kad netektu paskui klijuojant ka nors ant virsaus jos lupti. Gal kokios pleveles uzteks?
Papildyta:
QUOTE(kaban @ 2013 10 12, 15:05)
Kazin kaip ta hidroizoliacija jausis pavirsiuje. Kad netektu paskui klijuojant ka nors ant virsaus jos lupti. Gal kokios pleveles uzteks?
QUOTE(varijotas @ 2013 10 14, 09:43)
Nea, cia bus puiki vieta pastatyti kubila su vesiu vandeniu. Validolininkai Kabano pirty labai maloniai gules ant gulto
Papildyta:
Papildyta:
na kad misinis specialus po plyteliu.. pas mane visos grindis 2 sluokniais juo isteptos, o poto plyteles, normaliai viskas
Bet klijavai ant sviezio? Nu gal be reikalo cia as jaudinuos
A va boilerio 80L man uzteks ar dydesnio reik? pirtije tik dushas, vonios ner..