Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

Dvi sklendes darysi ar viena?
Atsakyti
Siaip padariau viena.. o kam antra?
Atsakyti
Tai viena gali padaryti apacioje - perimosi metu "atidirbes" garas leisis zemyn ir nuo grindu su visais kvapais keliaus aukstyn. Teoriskai ikaitusiame vamzdyje trauka turi but smile.gif O virsutine sklende naudot dziovinimui - ja atidaryti po pirties kuriam laikui, kad dregniausias oras is po lubu butu greitai pasalintas
Atsakyti
QUOTE(varijotas @ 2013 09 18, 17:45)
Tai viena gali padaryti apacioje - perimosi metu "atidirbes" garas leisis zemyn ir nuo grindu su visais kvapais keliaus aukstyn. Teoriskai ikaitusiame vamzdyje trauka turi but smile.gif O virsutine sklende naudot dziovinimui - ja atidaryti po pirties kuriam laikui, kad dregniausias oras is po lubu butu greitai pasalintas

dziovinimui pas mane langiuks yra
Atsakyti
Nu gal ir taip
Atsakyti
Tadaaaamm..

user posted image
Atsakyti
Jus man,kaip blondinkai,paaiskinkit..o kam tas vamzdis iki zemes?juk uztektu ir palei lubas?Juk siluma aukstyn vistiek kyla..O prie jo ir prikibt gali netycia?juk karstas bus?
Bet siaip pirtis-liuksiska..pavydziu baltai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 20 rugsėjo 2013 - 15:50
QUOTE(vivilma @ 2013 09 20, 16:49)
Jus man,kaip blondinkai,paaiskinkit..o kam tas vamzdis iki zemes?juk uztektu ir palei lubas?Juk siluma aukstyn vistiek kyla..O prie jo ir prikibt gali netycia?juk karstas bus?
Bet siaip pirtis-liuksiska..pavydziu baltai:)

na ideja tokia, kad jei skyle virsuje - tai siluma kyla nuo peciaus i virsu ir iseina i skyle.. viduje ne kazin kas lieka.. todel skyle virsuje naudoja uzdaryta paprastai - tik atidaro kai praventilioja, poto vel uzdaro.. kai vamzdis apacioje (pas mane siaip nebaigtas, dar ant grindu eis vmzdis i priesinga peciui kampa ) tai oras nuo peciaus kyla i virsu , poto leidziai apacion, praeina pro gultus ir zmones - ir iseina "panaudotas" lauk, tai leidzia suregulioti nuolatini ventiliavima - nuolatini sviezia ora, kas siaip maloniau smile.gif tam dar reikes oro padavima nuolatini organizuoti, bet as siaip ta vamzdi padariau kaip ir .. atsargai, sakykim, pradziai bandysiu iprastai, su langiuku, bet jei nepatiks, irenginesiu pilnai, bet nereikes tam ardyti lubus, perdangu ir t.t. Pas mane tokiu "dalykeliu" ateiciai visur pilna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 20 rugsėjo 2013 - 22:31
baigesi aptiutiukinimas pagaliau.. galiukai gabaliukai kampukai ir kiti shu..kai uzknyso juodai.. dabar gultai.. gultu mediena jau yra, o konstrukcines kazkaip neradau, kainos kazkokios beprotishkos, zaliu slapiu nenoriu deti, ziurejau obliotos sausos - kazkoks kosmaras, medzio centre 1500-1800 uz kuba.. esant slapiai salia namu uz 500.. nedaug ju reikia, aishq, bet nu nekila ranka.. kur paimti obliotos normalios medienos?? senukai, ermitazas neduokdie, medzio centras - kitu nzn, internetas nepadeda.. bjauru

user posted image
http://images116.fot...14_05_14-vi.jpg
Atsakyti
Betgi kiek ten tos medienos karkasui reikia? Pasiskaiciuok, gal koks 50Lt tik bus? smile.gif
Jei pusis, tai jos dregnumas nelabai baisus. Nesisukines ji ten tapi drastiskai, kad baisu butu. Gali pakurent pirti ir palikt padziut porai dienu. Ne azuolas gi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varijotas: 30 rugsėjo 2013 - 10:53
jo, spjoviau ir nupirkau, ryt gal daeis rankas, pradesiu konstrukcija kurti
..
Atsakyti
user posted image

pagrindinis gulto karkaso pagrindas..
Atsakyti