Taip ir maniau. Virsuje visada bus visada karsta ir sausa. Pirmiau negu kitur, todel baimintis dregmes neverta.
pavadinciau '' ZAIBAS DIEDUKO KELNESE''
Tavo lubos visada bus sausos, nesvarbu, kad ir kibirais laistysi.... ryte tikrai rasi +35-40 c lentos net skambes nuo sausumo....
Tingiu ilgai rasyti.... padiskutuosim po eksplotacijos kokio menesio kito.... pamatysi, kad daug darbu darai be reikalo arba rezultatas butu tas pats tik su mazesnemis medziagu ir laiko sanaudomis...
pas mane daromas dusas dabar .... ispaniska keramika suklijuota,dedu momentini vandens sildytuva, tulika statau kaip ir pabaiga bus...
Tavo lubos visada bus sausos, nesvarbu, kad ir kibirais laistysi.... ryte tikrai rasi +35-40 c lentos net skambes nuo sausumo....
Tingiu ilgai rasyti.... padiskutuosim po eksplotacijos kokio menesio kito.... pamatysi, kad daug darbu darai be reikalo arba rezultatas butu tas pats tik su mazesnemis medziagu ir laiko sanaudomis...
pas mane daromas dusas dabar .... ispaniska keramika suklijuota,dedu momentini vandens sildytuva, tulika statau kaip ir pabaiga bus...
QUOTE(braske1515 @ 2013 07 04, 23:02)
pavadinciau '' ZAIBAS DIEDUKO KELNESE''
teorishkai atsiranda 2 skirtingu medziagu sumushtinis - dailylente ir masyvas.. dailylente profiliota.. ant sudurimo visada yra tikimybe kondensato, mediena vistiek prigers dregmes.. todel papildomas vedinimas (dydesnis oro tarpas virs lubu) - nepmaisys, mano tokia nuomone. Daug dalyku is tikro darau is tos idejo - nepamaisys
Na praejo atostogos, vel judinam ta mano varga.. Kol karsta nusprendziau sutvarkyti kanalizacija, ikishau ir pajungiau siurbli, kursi popmpoja is tarpines duobes i namo kanalizacija per 30m.. veikia normaliai, srautas afigennas, duobe istusteja per pora minuciu.. zodziu sia akimirka as patenkintas
dabar griztam prie pirties, desiu ant sienu apatini sluoknsi plyteliu su mandriu tvirtinimu..
dabar griztam prie pirties, desiu ant sienu apatini sluoknsi plyteliu su mandriu tvirtinimu..
tadaaaaam.. apatine plyteliu juosta, kad neslaptu dailylentes.. plyteles neklijojamos, tiesiog laikomos aliumininiu profiliu pagalba, kurie prisukami prie makaronu.. plysius uzpildysiu iprastu glaistu - ir tiek..
va taip pajungta pirties kanalizacija i bendra namo kanalizacija.. deje, kaip staciau nama, nebuvau numacius pirciai tvarkingo pajungimo, bet laimei padariau revizija sulinije, ir va taip issisukau..
sveikas matau juda ir pas tave darbai
as kaip tik dabar pirma karta pirti pas save kuriu +50 c uzeisiu pora kartu akmenis perlieti....
as kaip tik dabar pirma karta pirti pas save kuriu +50 c uzeisiu pora kartu akmenis perlieti....
QUOTE(braske1515 @ 2013 09 01, 20:47)
sveikas matau juda ir pas tave darbai
SekmesĄ Mes jau pasikaitinom pora karta su zmona stovedami peryklos viduje
Sian pradejau kalti dailylentes perykloje.. Ne itin patenkintas esu - daba svarstau ar spjauti i mano matomus trukumus ar ryt viska plesti ir bandyti kitaip..
QUOTE(kaban @ 2013 08 09, 20:02)
tadaaaaam.. apatine plyteliu juosta, kad neslaptu dailylentes.. plyteles neklijojamos, tiesiog laikomos aliumininiu profiliu pagalba, kurie prisukami prie makaronu.. plysius uzpildysiu iprastu glaistu - ir tiek..
Kaip suprasti neklijuojamos? Kaip sudejei plyteles? Vistiek klijavai prie profiliu.. O jei klijavai prie profiliu,itrukimai glaiste tikrai atsiras.... Silikono reikia.
QUOTE(biesas66 @ 2013 09 01, 22:37)
Kaip suprasti neklijuojamos? Kaip sudejei plyteles? Vistiek klijavai prie profiliu.. O jei klijavai prie profiliu,itrukimai glaiste tikrai atsiras.... Silikono reikia.
nea, neklijavau, tiesiog istaciau, profilis apatinis ant silikono prie grindu, virsutinis prisuktas prie makarono, prispaudzia plytele ir tiek
plysius galima uzpildyti, bet is esmes sandarumo ten nereikia, kaip tik reiktu kad oras cirkuliotu.. tiesiogiai vando nepateks, o siaip dregme isgaruos.. garine gi pirtis
kas tau su dailylentem nesigauna????
radau gultus super sau 9 cm plocio (tik Druskininkuose tokius buvau mates) marijampoleje imone vien lapuociais uzsiima metras 4 lt.
radau gultus super sau 9 cm plocio (tik Druskininkuose tokius buvau mates) marijampoleje imone vien lapuociais uzsiima metras 4 lt.
Tiuk-tiuk-tiuk...