Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

Nu taigi nuo vantu pasidaro toks aristokratiskas bronzinis rudumas smile.gif
Man gulet ant akinamai baltu gultu net nejauku smile.gif
Nors kaip kam smile.gif
Atsakyti
Plautai drebuliniai, pradzioj buvo labai netgi sviesus, bet per metus tapo murzinai pilki - teko perslifuot. Pirtis naudojama kas savaitgali, naudotoju nuo 2 iki 8.
http://banga.balsas....51-=(4294803252
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2013 05 15, 21:42)
Plautai drebuliniai, pradzioj buvo labai netgi sviesus, bet per metus tapo murzinai pilki - teko perslifuot. Pirtis naudojama kas savaitgali, naudotoju nuo 2 iki 8.
http://banga.balsas....51-=(4294803252

matai as dariau karkasa ir is apacios verziau kiekviena lenta atskirai, tai su slifavimu sudetingiau, diena darbo viska nusukti ir vel uzsukti...
matai zmones nesusidure su tuo neisivaizduoja kiek to grozio po keliu menesiu gali likti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1515: 15 gegužės 2013 - 22:13
[quote=varijotas,2013 05 12, 17:55]
Tai bent jau papasakokit kokios planuojamos sienos ir grindys. Be to kazka patarti sunku. Rastai ir dailylentes? Rastu siena apkalta dailyentem? Kas tarp ju?

Taigis jau turiu pirtelę, šnd. pabaigė tik nespėjau nuotraukyčių padaryti blush2.gif

Sienos:1 laukinė rąstinė ir pusė mūrinės apšiltinta su vata+folija+liepinės dailylentės, viena vidinė rąstinė tik apšlifuota, nedengiau dailylentėm. Kitos dvi (tiksliau pusantros) kur stovi pečius, mūrinės, apklijuotos akmens plytelėm. Lubos tas pats sumuštinis tik dvigubas sluoksnis (gal ir daugiau, sudėjom kiek liko) vatos. Grindys plytelės.
Gultai liepa, grotelės ant grindų taip pat. Tarpas tarp grindų ir dailylenčių kad nešlaptų: plytelės sudėtos į toki metalinį apvadą kaip rėmėlį ir pritvirtintos stipriai prie grindų bei brūsų.
Meistras dailylentes, gultus, groteles ištepė parafino alyva Natura Laudesuoja specialiai skirta pirtims.
Liko neimpregnuota tik viena šoninė rąstų siena, neužtekom alyvos.
Viskas kaip ir puiku, jau norėjau važiuoti "dapirkti" tos alyvos sienai, bet nepagalvojusi užsirioglinau su batais ant medinių jau impregnuotų grotelių doh.gif Nugis baisu, liko toookios dėmės doh.gif Gavo meistrelis pašveisti ir vėl patepti grotas. O aš dabar jau galvoju, kad vis tik nusivalysiu ir ištepsiu tas grotas bei likusią sieną specialiu laku saunoms, kad mažiau apsiterliotų. Tik kažin kuris galėtų būti mažiau kenksmingas - alkidinis Natura Saunasuoja ar poliakrilinis IMA?
Žinoma, su batais po pirtį niekas nevaikščios, bet vis tik norisi kad ilgiau būtų švaresnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alenzi: 21 gegužės 2013 - 23:05
Siulyciau garineje isvis jokios chemijos nenaudot, ypac kur nuogas kunas gali prisiglaust. Nebent tik po gultais kur nors. Bet cia gali galva i siena dauzyt - niekas neklauso ir tepa brudu visokiu. Nors jei su sintetinem plavkem ant gulto tik sedi, tai gal ir nieko. O mes kai tik gulim tai man svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varijotas @ 2013 05 23, 10:11)
Siulyciau garineje isvis jokios chemijos nenaudot, ypac kur nuogas kunas gali prisiglaust. Nebent tik po gultais kur nors. Bet cia gali galva i siena dauzyt - niekas neklauso ir tepa brudu visokiu. Nors jei su sintetinem plavkem ant gulto tik sedi, tai gal ir nieko. O mes kai tik gulim tai man svarbu smile.gif

gultai pas mane jau ištepti alyva, daugiau jų ir atramų nugarai niekuom netepsiu, o vat po gultais esančias sienas, rąstinę sieną bei grindų groteles vis tik žadu nupirkusi kažką iš tikurilos Supi serijos ištepti savaitgaly. Pirmiausia dėl apsaugos nuo galimo drėgmės kaupimosi(kažkaip mano turima alyva man neatrodo labai patikima), antra-gal kažkiek apsaugos nuo purvo g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galite parekomenduoti meistreli (-ius) Vilniuje, planuojame karkasine pirti is ukinio pasidaryti, malkine ir terasele. Gal turite koki patikima meistreli.

Dekui
Atsakyti
QUOTE(aleksiga @ 2013 06 16, 19:39)
Sveiki,

Gal galite parekomenduoti meistreli (-ius) Vilniuje, planuojame karkasine pirti is ukinio pasidaryti, malkine ir terasele.  Gal turite koki patikima meistreli.

Dekui

na as viska dariau pats asmenishkai, tame ir buvo globali ideja smile.gif Tai galiu tik save rekomenduoti, bet as labai tingus, letas ir brangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2013 06 16, 19:47)
na as viska dariau pats asmenishkai, tame ir buvo globali ideja smile.gif Tai galiu tik save rekomenduoti, bet as labai tingus, letas ir brangus biggrin.gif

Imu.
Atsakyti
Nusprendziau pailseti nuo zemes darbu - grizau i pirti smile.gif

user posted image

Idomu, ar kas atspes, ka as cia tokio sugalvojau padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 02 liepos 2013 - 18:45
Nu taigi turbut "juodos" lubos smile.gif
Atsakyti
A vat ir ne smile.gif Paklausius protingu patarimu ir pamascius nusprendziau padaryti masyvias lubas, atseit tai pagerina garo kokybe.. aukscio pas mane pakanka, todel suku 50x150mm storio lentas. Ant ju jau bus dailylentes. Kad apsisaugoti nuo galimos dregmes susikaupimo sumushtine virs lubu palikau 5cm oro tarpa. Tsakant - kodel nepabandzius gi smile.gif
Atsakyti