QUOTE(Alenzi @ 2013 05 11, 10:12)
apmirusi temukė, o labai gaila
Man kaip tik daro pirtį ir vis atsiranda klausimų..Meistras yra daręs keletą pirčių, bet nėra tikras pirtininkas.Laaabai reikėtų, gal kas patartumėt:
1. Ar lubų ir sienos susidūrimo vietoje viršuje reikia dėti apvadukus (trys sienos dailylentės+viena plytų, o lubos dailytentės)
Mano meistras sako kad nereikia, kad kazkiek garuotų drėgmė..Dailylentes kala vinukais, ne su skabėm..Pas mūsų draugus pirtelėje visur viršuje uždeti apvadukai, kad neišeitų karštis Nežinau kaip daryti - reikia tų apvadukų ar ne
2. Apačioje sako paliekama neužkalta dailylentėm iki 8 cm, kad nedrėgtų dailylentės. Ar tikrai?
Kažkaip keistoka.. Tai tas tarpelis prie grindų būtų tik vata uždengta folija??? O jei su kokia šluotele valydama užkabinsiu Gal tą apačią kaip nors kitaip reikia apdirbti??
Pagelbėkit pleasss!!! Gal kas jau turite įrengtą, parašykit kaip pas Jus padaryta. Būsiu laabai dėkinga
Man kaip tik daro pirtį ir vis atsiranda klausimų..Meistras yra daręs keletą pirčių, bet nėra tikras pirtininkas.Laaabai reikėtų, gal kas patartumėt:
1. Ar lubų ir sienos susidūrimo vietoje viršuje reikia dėti apvadukus (trys sienos dailylentės+viena plytų, o lubos dailytentės)
Mano meistras sako kad nereikia, kad kazkiek garuotų drėgmė..Dailylentes kala vinukais, ne su skabėm..Pas mūsų draugus pirtelėje visur viršuje uždeti apvadukai, kad neišeitų karštis Nežinau kaip daryti - reikia tų apvadukų ar ne
2. Apačioje sako paliekama neužkalta dailylentėm iki 8 cm, kad nedrėgtų dailylentės. Ar tikrai?
Kažkaip keistoka.. Tai tas tarpelis prie grindų būtų tik vata uždengta folija??? O jei su kokia šluotele valydama užkabinsiu Gal tą apačią kaip nors kitaip reikia apdirbti??
Pagelbėkit pleasss!!! Gal kas jau turite įrengtą, parašykit kaip pas Jus padaryta. Būsiu laabai dėkinga
na pavasariniai darbai - veja, darzas, tvarkimas ir ligos kazkaip sustabde tema.. bet jau greit tesiu..
apvadai kalami del grozio, kad paslepti nelygumus lentu galu.. dailylentes turi idubima ties sudurimus, oras ten vaikscios ramiai, todel aishq reikia, jei norisi
apacioje pas mane bus juosta plyteliu, kad nedregtu dailylentes
siaip cia vieta viena is paciu "sudetiniausiu"ir ginciotinu.. as palnuoju padeti apatini plyteliu uzbaigimo profili prie grindu, viena prisuksiu ant makaronu ir i juos tiesiog sudesiu plyteles, kaip i begius.. tarpustarpplyteliu uzsandarinsiuplyteliu plysiu sandarykliu standartiniu.. tai darau todel, kad noriu uz plyteliu issaugoti oro tarpa, o jei antmakaronu tvitinti kokiaplokste,poto klijai,poto plytele, tai sumustinis gausis storesnis uz dailylente ir irgi negrazu ir negerai, vanduo gali uz plyteles uzbegti,tad reikkazkokiu kozyriokus meistrauti ir siaiipshudas gaunasi