Vakar uzpildziau tarpus tarp balkiu ir stulpeliu betonu.. darbas kaip isaishkejo ilgas nuobodus ir nepatogus.. todel daugiau nieko nespejau.. sian planuose nieko nere, reikia generalishkai sutvarkyti garaza, atlaisvinti vieta ploksciu sandeliavimui.. pirksiu OSB-3, MokiVezi akcija 9,5mm storio uz 9,39.. planavau deti 8mm uz tokia mazdaug kaina, ale lishni 1m5 mm gal nepatrukdys.. nebent tos plokstes sudinos, dar reikia pasiaishkinti.. gal kas ka zino apie jas?
Na vakar pamascius visgi uzbetonavau sulinio dangti.. o tai pats vos nenugriuvau i ta duobe 2 kartus - tai saugumo ir patogumo deleje geriausia pasirode kaip visada betono isejo 2gubai daugiau negu planavau, bet cia jau iprasta
vakar paskutinius betonavimo darbus padariau..
toksai va sulinelis bus, beliko skardas isimti..
a va toksai jo dangtelis..
toksai va sulinelis bus, beliko skardas isimti..
a va toksai jo dangtelis..
QUOTE(kaban @ 2008 09 05, 08:52)
O kur gamybos metai ant sulinelio dangcio ir kokybes spaudas . sakyciau pavirsiu gerai uztrinti reikejo cemento pabarscius, kad butu lygus kaip stiklas.
QUOTE(Vyckaju @ 2008 09 05, 09:26)
O kur gamybos metai ant sulinelio dangcio ir kokybes spaudas . sakyciau pavirsiu gerai uztrinti reikejo cemento pabarscius, kad butu lygus kaip stiklas.
mano ranku spaudai yra kokybes garantas.. o nelygus pavyrsius skyrtas uzsimaskavimui tarp kitu akmenu.. landsaftinis dizainas gi..
Na va galutinis sulinio vaizdas.. apaugs zolyte - bus grazu
Dar per savaigali surinkau grindu balkiu sistema
O kita diena - pirmos sienos karkasa
Pavede mane su ploksciu pristatymu, todel nespejau apsiuti sienos is virsaus.. Plokstes nusprendziau imti cemento-drozliu, ismatavimai labiau tinka ir tvirtesnes ir atsparios laukui, o man tai aktualu, kadangi matyt isorine apdaila atidesiu velesniam laikui, o paprastos OSB rudens gali neatlaikyti..
Dar per savaigali surinkau grindu balkiu sistema
O kita diena - pirmos sienos karkasa
Pavede mane su ploksciu pristatymu, todel nespejau apsiuti sienos is virsaus.. Plokstes nusprendziau imti cemento-drozliu, ismatavimai labiau tinka ir tvirtesnes ir atsparios laukui, o man tai aktualu, kadangi matyt isorine apdaila atidesiu velesniam laikui, o paprastos OSB rudens gali neatlaikyti..
Sauni pirtele bus... pas mane yra sena, dar 1920 metais statyta pirtis, be abejo senoviska dumine pirtis. Neteko kurti, nes jau kaip ir baisoka butu, o ir grozio nelabai tera. Tuo paciu ir patogumo aisku nebera. Noreciau pasistatyti nauja pirtele, tad tamstos dalijama patirtis labai vertinga.
Na va, atveziau CDP, apsiuvau sienos karkasa, tiesa ne iki galo, bet tai smulkmenos, sian perpiet su 3 draugais pastatem ja daugmaz i vieta.. specialiai nestatem idealiai lygiai, kai pastatysiu kampine siena, tada ir islyginsiu..
Siena gavosi neraliai auksta.. net pradejau galvoti apie perdarima.. bet pamascius nusprendziau, kad auksciau ne zemiau, tegunie.. lubas pazeminti visada galima, esant norui tai liks tokios pat visos..
Siena gavosi neraliai auksta.. net pradejau galvoti apie perdarima.. bet pamascius nusprendziau, kad auksciau ne zemiau, tegunie.. lubas pazeminti visada galima, esant norui tai liks tokios pat visos..
Na sestadienio lietus sujauke visus planus, todel per savaitgali pastaciau tik viena siena..
Na tiesa dar apipurskiau antiseptiku-antiprena ar kazkaip ten vadinasi, tas zalias shudas..
Na tiesa dar apipurskiau antiseptiku-antiprena ar kazkaip ten vadinasi, tas zalias shudas..
... kai skaitau ir dar su vaizdine medziaga...atrodo taip paprasta viskas... Nors realiai tai turbut taip nera... Vienaip ar kitaip isvada... viska galima patiems pasidaryti. Va prisiziuresiu ir raginsiu MB taip pat statyti...
Lauksim tolesniu darbu... sekmes
Lauksim tolesniu darbu... sekmes
nu sudetingo tikrai nieko nera, toks savotishkas LEGO dideliam berniukui.. fizishkai aishq buna sunku, bet tikrai ne pats sunkiausias darbas.. lipti kopeciom i 2 auksta su 2 kibirais betono zymiai linksiau
Na va sian perpiet su draugais pastatem 3 siena.. jos gamyba uztruko del skyliu langui ir durims.. ir karkasas jiems ir apsiuvimas plokstem 2gubai vargingesnis uz tiesios sienos surinkima.. planuose per savaitgali padeti 4 siena - kad tik orai nesutrukdytu