Taip, jis yra su uzsandarinimu butent
kaune sildanti kabeli toki kur veikia puslaidininku technologija (syla tik ten kur reikia) metra parduoda po 16 lt 11w/m (montuotojam), seniai jau dedu zmonems i latakus ir vandens-kanaleikos apsaugai nuo uzsalimo....
pagalvoj apie elektrosauga normaliai, kas bus jei tavo ta tena pramus???? gausi vandeni su faze
pagalvoj apie elektrosauga normaliai, kas bus jei tavo ta tena pramus???? gausi vandeni su faze
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 17, 16:49)
kaune sildanti kabeli toki kur veikia puslaidininku technologija (syla tik ten kur reikia) metra parduoda po 16 lt 11w/m (montuotojam), seniai jau dedu zmonems i latakus ir vandens-kanaleikos apsaugai nuo uzsalimo....
jusu turbut nepramusa? Tik jusu geriausias,o kiti sudai
niekas nekalba apie geriausius ar blogiausius. Niekas cia ir nemaiso nieko su sudais. As nesu nei tiekejas nei pardavejas, paprasciausiai retai kas daro tokius fintus bent jau nuotekio reles susidet patariu
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 18, 18:21)
niekas nekalba apie geriausius ar blogiausius. Niekas cia ir nemaiso nieko su sudais. As nesu nei tiekejas nei pardavejas, paprasciausiai retai kas daro tokius fintus bent jau nuotekio reles susidet patariu
siaip ivade namo turiu.. bet gal ir padarysiu atsikrai pirciai, kai irenginesiu tinkla
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 18, 18:21)
seniai jau dedu zmonems i latakus ir vandens-kanaleikos apsaugai nuo uzsalimo....
Cia turbut nejus sakete?
Na bet cia tarp kitko. Vienas siulo pirti aukstesne,kitas mano kad pramus tarpines to kabelio,kitas uzsimena kur rasti 'geru' kabeliu..
As nieko niekam nesiulau - as tik parodau savo temoje "MANO pirtis" kaip as darau SAVO pirti..
QUOTE(kaban @ 2012 11 19, 10:21)
As nieko niekam nesiulau - as tik parodau savo temoje "MANO pirtis" kaip as darau SAVO pirti..
Teisingai. Mano pirtis taippat bus mano pirtis Svarbu kad paciam butu gera.
idomu kai tik zmogus parodo ar pasako kaip daros butinai turim juodinti ir pasiepti, lietuvei nusileiskit ant zemes baikit............daugiau tolerancijos. todel nededu nei pirties nei namo nuotrauku nuo pradziu darau sau ir pagal kekvieno kesene.
Papildyta:
arka nors nutuoki ka rasai ar diskutuoji....................... ce nezinojimo ar dideles fantazijos esi
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2012 11 15, 15:10)
Q. kaip ji , iverta i vidu) prijungsi prie tinklo, kai sis vamzdis bus atviras? (t.y. noresi per ji leisti vandeni) ?????
Suprantu, kad sildantis, ekonomiskas kabelis, bet jis karpomas, 1m kabelio kainuoja apie 20-25. O cia parduoda jau kaip "sildancia sistema" - uz tai 85-120, uz 1,5 m.
Suprantu, kad sildantis, ekonomiskas kabelis, bet jis karpomas, 1m kabelio kainuoja apie 20-25. O cia parduoda jau kaip "sildancia sistema" - uz tai 85-120, uz 1,5 m.
arka nors nutuoki ka rasai ar diskutuoji....................... ce nezinojimo ar dideles fantazijos esi
QUOTE(kaban @ 2012 11 19, 10:21)
Gal kabanai įsivaizduoji, kiek skaito tavo temą
Labai įdomi, nes mes irgi ruošiames statyti ir bet kokia patirtis, tiek gera, tiek bloga labai naudinga. Juk geriau mokytis iš kitų klaidų, nei daryti savo. Visada paskaitinėju tavo tema, labai naudinga, DĖKUI
sumeistravom su vaikais lesykla.. vapirmas svecias..
O pirtije rytoj planuoju uzkurt peciu, jei viskas eis gerai..
O pirtije rytoj planuoju uzkurt peciu, jei viskas eis gerai..