Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

Karkasas aplink peciu is CW100/50 profiliu.. visur kur galejau kaip tarpine naudojau bazalto kartona..

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 20 spalio 2012 - 16:14
user posted image

user posted image

Belaukiant kamino dwarausi pertvaras vidines.. galima bus pagaliau sunaudoti visa vata ir uzdeti juodas lubas , o tai anksta darosi pirtije smile.gif Matosi kur bus durysi perykla.. Anga palikau dydele - 2020x820, nzn dar kokiu duru noresiu, tai sumazint visada bus galima, o va padidint sudetingiau.. Beliko viena sienele i prausykla..
Atsakyti
user posted image

na va paskutine pertvarele.. is tikro dar ne, bus dar tamburiuko/tualeto, bet tai veliau..

ryt gausiu kamino ir prasidede kamino surinkimo epopeja..
Atsakyti
user posted image

prasidejo mano kamino statyba..Iki palepes eis ideklas nerudijancio plieno 120 karkase is SuperIzol ploksciu 30mm storio.. pjoviau, klijavau, susukau.. atvirai sakant labai tvirtai neatrodo
Paziuresim kaip laikys siluma..
Atsakyti
Iveikus nedideli negalavima, tesiama musu zaidimus.. Mes stateme stateme ir pagaliau.. griauname smile.gif. Praeimui pro lubas ispjoviau balki ir skersini..

user posted image

Dabar reik metalini karkasa susukti.. dar ir liuka i palepe irengiau, na, kolkas tik anga, bet kadangi darbo palepei bus nemazai - tai reikia..
Atsakyti
user posted image

antra dalys superisolo su vamzdziu.. praejom iki palepes!.. aishq ir cia dar nepabaiga - reikia priekine plokste pprklijoti.. bet baigesi klijai - netaupiau..
Atsakyti
Uzklijavau.. virsuje paplatinimas per perdanga..

user posted image

na po visko ka as galiu pasakyti.. laikosi tvirtai, bet taip daryti sia akimirka nepatarciau, visgi plysiai lieka, idealiai nenupjausi tu ploksciu, ir daug sudurimu.. aishq plysiai uzpildyti klijais, bet kiek jie laikys siluma - paziuresim.. praplatejimas plysius perdenga - tokia ir buvo ideja, bet visai tiketina, kad teks ir apacioje ta pati padaryti..
Atsakyti
user posted image

perejimas is superisol i sandwisch, ryt planuoju pjauti stoga ir eiti laukan..
Atsakyti
TAAAAAADDDDDDAAAMMMMM!

user posted image

user posted image
Atsakyti
as ziurau ir taip pas tave ir anaip. Pacios pirties koks aukstis bus?????
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 11, 23:20)
as ziurau ir taip pas tave ir anaip. Pacios pirties koks aukstis bus?????

apie 6 mnuo zemes
Atsakyti
garines ta prasme, ten kur zmones sedes ir sils biggrin.gif
ar man atrodo ar aukstoka ten pas tave neisuksi tiek su vanta.... pas mane berods 2.32 ar 2.34 m. zeminau specialiai
Atsakyti