Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

QUOTE(madwifi @ 2012 04 30, 15:47)
130C garine? bobutei papasakokit. Suomiska sausa 130C suprantu, bet ne rusiska/lietuviska dregna. Isvirtu tie tavo pautai ir nusiluptu. smile.gif

kuriu sestadieniais atvaziuok- priimsiu del taves, ikacialinsiu iki tiek, paziuresi ar nusilups ar ne lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 04 30, 22:00)
kuriu sestadieniais atvaziuok- priimsiu del taves, ikacialinsiu iki tiek, paziuresi ar nusilups ar ne lotuliukas.gif

nepergyvenk, esu ir prie 140C degtine geres smile.gif bet tai ne garine ir garine is principo but negali jei tokios temperaturos. O ir siaip man senai jau pirciu fetishas baigesi, kaip ir tokiom nesamonem, kaip saslykas.
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 04 30, 23:00)

Ismesk ta pigu termometra...
Atsakyti
Nezinau,esam rastinej pirty iki 110 datrauke.. Ir o stebukle,nenudvesem lotuliukas.gif
Aisku Jau buvo pradeje vaidentis kad plaukai ant galvos svyla.. lotuliukas.gif

O tie kurie teigia kad neimanoma,tiesiog nesat bande. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 05 03, 06:11)
Nezinau,esam rastinej pirty iki 110 datrauke.. Ir o stebukle,nenudvesem  lotuliukas.gif
Aisku Jau buvo pradeje vaidentis kad plaukai ant galvos svyla..  lotuliukas.gif

O tie kurie teigia kad neimanoma,tiesiog nesat bande.  tongue.gif

kokia dregme buvo kai prie 110 sedejot? koks 10% ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 04 30, 22:00)

Kokia dregme? Pas mane 40-60% iki 115 buvau dakures dviem malku uzkrovimais. Ant peciaus buvo paprasti akmenys is karjeru. Pats pecius buvo jau raudonas kaip ir kamino pradzia. Dabargi kai aptaisyta viskas normaliai, sudejus normalius vulkaninius juodus akmenis gal iki kokiu 110 davirinu bet komfortiskiausiai kai atvesta iki kokiu 80, aukstesnei temperaturoi tai nei vandens pilsi nei plaksies...

PS pirtis is metalinio garazo padaryta be patogumu smile.gif
Atsakyti
susivirysiu as periodinio degimo peciu, daugiau kaip 70 - 80 netrauksiu su juo. Noriu, kad tik garas geras butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 05 03, 10:58)
kokia dregme buvo kai prie 110 sedejot? koks 10% ? smile.gif

Nebekliediek. Beje,termometras geras buvo,ne pigiakas smile.gif
Atsakyti
Pats nekliedek. Lietuviskas charakteris- ir pirtis mano karsciausia ir dregmes pas mane daugiausia ir kleckai mano akmeniniai biggrin.gif

Sausa 90-100°C 5-20%
Drėgno oro pirtis 70-90°C 20-40%
Garinė pirtis 60-80°C 30-50%
Drėgnoji garinė pirtis 50-70°C 50-70%
Garų tropinė pirtis 40-50°C 70-100%

Jei prie 110C butu bent kiek didesne dregme tikrai nusviltum.
O visi spyruokliniai termometrai ir dregmemaciai rodo vidutini visos rusijos laika.
Atsakyti
gal kas paaiskintumet is ko reiketu daryti pirties sienu "sumustini"? Dabar tam skirtoje patalpoje puse sienu gelzbetonininiai blokai, puse - tinkas.
kiek maciau parduotuvese vilniuje lapuociu dailylentes sienoms - apie 30lt/kv m., cia normali kaina? gal galima ju isigyti kur pigiau?
Atsakyti
liepos dailylentes 23 kv/m paieskojus ir paiderejus uz 20 galima rasti
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Parekomenduokite mums pirtininkus mirksiukas.gif mes savo rusyje norim pirteles mirksiukas.gif nedidele 6 kv.m., idomu, kiek darbas su mediena kainuotu g.gif
Prasau i AZ mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 31 gegužės 2012 - 12:05