Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

QUOTE(kaban @ 2011 02 10, 16:22)
reikia apie 15 kubu pirmam etapui.. kazin kas gal zino kur pigiau yra? inete kainos apie 105 uz m3 ..

pasidomek http://www.dasfa.lt/...5-lakstine-vata
nebutinai is cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaban @ 2010 09 06, 21:13)

o velnias koks siaubas...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2011 02 11, 01:15)

o velnias koks siaubas...
smile.gif

o man grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2011 02 11, 01:15)
pasidomek http://www.dasfa.lt/...5-lakstine-vata
nebutinai is cia  smile.gif
Papildyta:

ismatavimai netinka, tektu daug pjauti
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 02 11, 10:39)
o man grazu smile.gif

Svarbu seimininkui patinka ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 02 11, 09:39)

ismatavimai netinka, tektu daug pjauti

O kokiu ismatavimu reikia?
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 02 11, 10:48)
O kokiu ismatavimu reikia?

paroco, 565 plocio
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 02 11, 11:39)
paroco, 565 plocio

O rulonine 1140mm plocio perpjauta per puse netiktu? Bent jau luboms? Kuba galim po 70-80lt rast.
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 02 11, 12:35)
O rulonine 1140mm plocio perpjauta per puse netiktu? Bent jau luboms? Kuba galim po 70-80lt rast.

nu rulonines is visu vatu labiausiai sukrenta, as kazkaip parocui sumpatizuoju labiau..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 02 10, 15:22)
dabar eina eile sienu-lubu vatos.. reikia apie 15 kubu pirmam etapui.. kazin kas gal zino kur pigiau yra? inete kainos apie 105 uz m3 ..

Dabar minimali kaina kai toks kiekis 90Lt/m3.
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2011 02 11, 20:19)
Dabar minimali kaina kai toks kiekis 90Lt/m3.

jamu!! kur???
Atsakyti
Va apsiltinau sienas lubas.. siaip anksciau jau, bet pamirsau ikisti nuotrauka.. Vata Knauf, atseit be fenoliniu kliju.. nu ir pigense bisk uz paroc.. siaip patiko, tokia labiau spirokliojanti negi paroc, galima uzminti koja, visishkai atsistato..

user posted image

user posted image
Atsakyti
del knauf vatos:
ar po darbu labai nieziejo rankos ir visa kita? (nu ji stiklo vata)
kokia marke naudojai? ar rulonine?
jei reiktu is naujo daryt ar ta pacia naudotum?

p.s. siulo man knauf unifit35 slaitiniui stogui, tai sako kad tam ir sukurta smile.gif
be fenolio, su kazkokiu papildomu impregnavimu nuo dregmes

QUOTE(kaban @ 2011 03 24, 20:52)
Va apsiltinau sienas lubas.. siaip anksciau jau, bet pamirsau ikisti nuotrauka.. Vata Knauf, atseit be fenoliniu kliju.. nu ir pigense bisk uz paroc.. siaip patiko, tokia labiau spirokliojanti negi paroc, galima uzminti koja, visishkai atsistato..

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(well'as @ 2011 03 24, 22:23)
del knauf vatos:
ar po darbu labai nieziejo rankos ir visa kita? (nu ji stiklo vata)
kokia marke naudojai? ar rulonine?
jei reiktu is naujo daryt ar ta pacia naudotum?

p.s. siulo man knauf unifit35 slaitiniui stogui, tai sako kad tam ir sukurta  smile.gif
      be fenolio, su kazkokiu papildomu impregnavimu nuo dregmes

niezteje tikrai maziau negu nuo paroko.. marke nepasakysiu - ne rulonine, plokstes..
kiek pardoshkei pasaojo, rulonine kaip tik slaitinam stogui, beto ju prociai man netinka..
pagal pojuti jinai gerokai lengvesne uz paroko, mazesnio tanko ir dydesnio "elastingumo" net nzn kaip tiksliai.. pvz i lubas sukishau be jokiu tvirtinimu, laikosi kaip spiruokle.. tokia spirokliojanti smile.gif Jei neapgauna pagal jos varza (pryligsta parokui) - tai tikrai daryciau is jos.. beje kiek pasakojo pardavejai, europoje jin uzima dydesni % rinkos nei parocas, tipo paroko 3 gamyklos o knauf 30.. nu kazkaip panasiai.. bendras mano ispudis - geras
Atsakyti