QUOTE(kaban @ 2010 08 05, 21:03)
na kadangi man veltui nieks medziagu nedalina ir likuciu jokiu neturejau - tai kaip yra taip yra.. kiek pamenu mediena kainavo apie 3000.. CDP su difuzine plevele - apie 1500.. va dailylentes dabar - 2200.. visokios lentos, lentutes - apie 1000.. duris 3*450.. langas apie 350.. siferis biski uz 1000, gal 1200.. na ir viskie varztai, kampukai, cementai, smeliai hz kiek.. va ir susidare.. neabejoju kad kazkas pastatys sau geriau ir pigiau.. bet as statau sau taip, kaip man patinka ir tinka ) o kam tai atrodo neteisinga - gali sau daryti kitaip
Neisizeisk,kaban-statyk,kaip tau geriau.
Savo pirti pradejau statyt,kai giminietis pasistate kazka panasaus kaip pas tave ir sukiso i tai 15k+.
Pasakiau sau,kad uz tokia suma galima padaryt kazka ispudingesnio.
Keli pvz.:medienai isleidai 4000lt+2200lt dailylentems=6200lt.Buciau pirkes apvalia mediena ir issipjoves/issiobliaves ko reikia.Butu perpus pigiau.
Langas-350lt.As pirkau 4vnt po 50lt -viso 200lt.Langai smetoniski,~80m senumo,su plieno/zalvario sklasciais ir "dubiltais".Dar 200lt kainavo 4 poros langiniu.Aisku,teko padirbet-nugremzt stora senu dazu sluoksni,perdazyt,perlakuot+100lt dazai.
Durys3x350lt. Pagal skelbima pirkau medines naudotas dvigubas duris su spynom-150lt,ir viengubas duris-100lt.Vidines 2 duris padovanojo kaimynas.Duris i perykla desiu stiklines-bronzinis stiklas Panevezio stiklo fabrike kainuos ~220lt+70lt lankstai +15lt spragtukas.Staktas gaminsiu pats.
Nepagalvokit-tikrai nenoriu nieko mokyt,kaip gyvent,tik noriu parodyt,kad skaiciuotuvas mano veikia normaliai