Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

QUOTE(Ihmantas @ 2010 07 11, 15:32)
vandens isbegimui galiu pamest minti,kaip daromos prausykles gamtoje ,paima paprasta buteli nuo limonado pilna vandens ir apverte dugnu i virsu,suka po truputi kamsteli ir vanduo pradeda begti reikalingu kiekiu ,tai va istatykit koki vamzdeli su kamsciu ir atsukit truputi,kai reikes uzsuksit reikes visai isleist isuksit visai

ooo.. cia jau visa sistema gaunasi.. reikia patentuot smile.gif

na sienas baigiau - va ir viena frontona po keliu dienu triuso sudejau.. visgi per karscius laipioti per tos kopecios - malonumas zemiau vidutinio...
aishkiai matsi lentu spalvs skirtumas - isblunka tuoj saulej momentaliai, kazkokia "azuoline" spalva gaunasi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Liuks thumbup.gif
Dabar reikia tik terasos ir is isores bus viskas super. Kolkas labai auksta atrodo, kaip namelis ant vistos kojeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 07 17, 18:50)
Liuks  thumbup.gif
Dabar reikia tik terasos ir is isores bus viskas super. Kolkas labai auksta atrodo, kaip namelis ant vistos kojeles  biggrin.gif

nu terasa planuojama kitamet.. jei per ziema kubila sumeistrausiu biggrin.gif

o jau kai prie kraigo buni kaip tolyyyyy iki zemes, tai nunafig.. biggrin.gif

sian nuo 9 iki 12 baigiau antra frontona, kol ana puse seselije.. Nors prakaito nubego kibiras bet seselije dirbti palaaaaima..

user posted image

salia matosi sujungtos kopecios, maniau aukscio neuzteks, bet kaaaazkaip sugebejau isitvirtinti..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 18, 12:42)
sian nuo 9 iki 12 baigiau antra frontona, kol ana puse seselije.. Nors prakaito nubego kibiras bet seselije dirbti palaaaaima..

user posted image

salia matosi sujungtos kopecios, maniau aukscio neuzteks, bet kaaaazkaip sugebejau isitvirtinti..

O tu dar ir kaskadininkas pas mumis:)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 18, 13:02)
O tu dar ir kaskadininkas pas mumis:)

na siaip galimybe dirbti vien su kopeciom tai dar vienas argumetas uz dailylentes.. tinkavimui reiktu pastoliu, kas ir brangu ir sudetinga.. o taip tenai atgal ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
O vidu jau isirengei?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 18, 13:29)
O vidu jau isirengei?

ne, kol nebuvo fasado negalejau irengineti vidaus, pro plisius vejas prpusdavo vandens.. baigsiu fasada- pereisiu prie grindu.. na ir vidus toliau eis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2008 07 31, 09:09)
Sveiki

Va nusprendziau pagaliau statyti pirti.. po ilgu planavimu ir apmastymu, nusperesta statyti karkasine pirti 6*5.3 m  planas mazdaug toks

Na jau tuoj 2 metai nuo pirmos zinutes apie pradeta pirti, tai sakyk ar per 2-trasiais metines jau naudosi ar treciuju mums visiems reiks laukti. Labai jau stiprus sadomazochizmas gaunasi smile.gif tiek laiko matyti kieme kazkoki vis dar ale statini kuriuo neaisku kada galesi naudotis drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2010 07 18, 18:15)
Na jau tuoj 2 metai nuo pirmos zinutes apie pradeta pirti, tai sakyk ar per 2-trasiais metines jau naudosi ar treciuju mums visiems reiks laukti. Labai jau stiprus sadomazochizmas gaunasi smile.gif tiek laiko matyti kieme kazkoki vis dar ale statini kuriuo neaisku kada galesi naudotis drinks_cheers.gif .

na jei negims dar vienas sunus - tai gal iki nauju pradesim ir naudotis.. niekaip nesuprantu kas cia jums trukdo mano nebaigtuves.. man tai netrukdo smile.gif jums sadomazohizmas - man hobis.. man idomiau procesas o ne rezultatas smile.gif turiu laiko - prienu.. is esme dabar globaliu stabdziu nebeliko, kaip su fasadu gavosi, tai darbai pastoviai judes priekin.. velgi ir pinigai turi reiksme - krize paveike ne tik mane matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 18, 22:23)
na jei negims dar vienas sunus  - tai gal iki nauju pradesim ir naudotis.. niekaip nesuprantu kas cia jums trukdo mano nebaigtuves.. man tai netrukdo smile.gif jums sadomazohizmas - man hobis..  man idomiau procesas o ne rezultatas smile.gif turiu laiko - prienu.. is esme dabar globaliu stabdziu nebeliko, kaip su fasadu gavosi, tai darbai pastoviai judes priekin.. velgi ir pinigai turi reiksme - krize paveike ne tik mane matyt smile.gif

Na man tikrai netrukdo, paprasciausiai vis pasmalsauju kaip sekasi, o finiso tiesiosios kaip nera taip nera, tai ir paklausiau juk pirti ne nama statai. Visisems labai smalsu juk ir tema tam sukurei, kad visisems parodyt kaip statai pirti.
Apie krize galima sakyti, kad niekada taip gerai negyvenom kaip per krize nes iki jos visas santaupas ir pajamas kisom i nama, o dabar per tuos metus ismoke pinigus taupyti vis nesugebam su jais issiskirti blush2.gif .
Atsakyti
Saunuolis Kaban, labai smagi pirtele ax.gif Vis vyrui parodau, nes kai apie nama biski susitvarkysim, ir mes panasios noresim - paprastos, bet mielos thumbup.gif O tada ir klausimu daugiau turesiu blush2.gif
Atsakyti
Na vakar prasidejo kitas etapas - suku juodas grindis.. sukimas vyksta is apacios, gulu ant turstinio kilimelio ir suku sau ramiai.. vesu, , jokie karsciai nekamuoja.. beeet kaip pavargo kaklas!!! jauciu reikes pagalve paimti.. bet bijau uzmigti biggrin.gif

cia busima perykla.. bet kaip jauku tureti nors ir tokias grindys.. visishkai pojutis kitoks, negu stakineti per balkes..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 05 rugpjūčio 2010 - 09:17