Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

Jo,grazu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2010 07 01, 23:51)
Jo,grazu... thumbup.gif

nu man zmona irgi sako grazu.. o as kaaaazkaip niekaip neapsisprandziu, ar tai dziaugtis ar tai verkt..

na del archyvo..

user posted image
Atsakyti
manau grazu.paprasta,tvarkinga...na ne gyvenamas namas vistik
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 07 03, 19:19)
manau grazu.paprasta,tvarkinga...na ne gyvenamas namas vistik

Bus idomu pamatyti kaip kaban langus apdirbs
lens.gif

man tai tokiom lentutem ir namas apkaltas graziai atrodytu. gal del to kad kasdien beveik vien medinius namus matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 04, 20:18)
Bus idomu pamatyti kaip kaban  langus apdirbs
lens.gif

o jau kaip man bus idomu tai pamatyti.. kadangi neturiu zalio supratimo.. o dar pastebejau kad apatinis lango remas kreivas!!! vienas kampas nuejo apacion kokiu 1.5 cm.. kodel langas sveikas negaliu suprast.. tai reikes matyt ji isimti .. net nzn
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 04, 21:33)
o jau kaip man bus idomu tai pamatyti.. kadangi neturiu zalio supratimo.. o dar pastebejau kad apatinis lango remas kreivas!!! vienas kampas nuejo apacion kokiu 1.5 cm.. kodel langas sveikas negaliu suprast.. tai reikes matyt ji isimti .. net nzn

Vienu zodziu smaginiesi su pircike,netas zodis smile.gif Butinai parodyk rezultatus kai sy galvos skausma isspresi unsure.gif
Atsakyti
va ilgo savaitgalio triusas.. nuo grafko atsilieku 1 siena - lietus, griaustiniai ir zaibai biski sustabde darbus smile.gif

user posted image

uztat liko 2 sienos, viena i darza kkita i kaiminu tvarta - ir be jokiu langu ir t.t., todel tikiosi eis greiciau smile.gif
Atsakyti
Prie progos padariau sunims automatine girdykla - o tai prudas kolkas ne labai svarus, nemegsta is ju gert sunys, o per karcius ateinancius reikia daug vandens

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 11, 12:16)
Prie progos padariau sunims automatine girdykla - o tai prudas kolkas ne labai svarus, nemegsta is ju gert sunys, o per karcius ateinancius reikia daug vandens

Kabanas-isradimu meistras smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas per paplavokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2010 07 11, 13:44)
Kas per paplavokas? g.gif

toks plastikinis unitazams.. 15 lt kainavo kaimo pardoshkej.. uzdaro idealiai.. pas mane darze backa stovi laistymui, ten toks enovinis poplavokas zalvarinis tarybinis - nifiga neuzdaro, sunkesi vanduo.. o sitas veikia gerai.. jauciu ir ten toki pastatysiu, kad nereiktu prie krano begoti - atsukt, prisukt.. beje, nupjoviau dali tos dezes, kad mazesni suniukai galetu palakt ramiai.. vandens sluoksnis kokie 5 cm, pakanka.. tiesa mastau, kad reiket dugne kokia maza skilute padaryti, kad vanduo pabishki isbegtu, tada automatishkai paspildys ir bus nuolat shviezias bei saltas.. tik nzn kokio diametro skyle, kad pergreit nebegtu.. kolkas tegl buna taip, o toliau paziuresim, prades zydeti ar ne..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 07 11, 14:09)
toks plastikinis unitazams.. 15 lt kainavo kaimo pardoshkej.. uzdaro idealiai.. pas mane darze backa stovi laistymui, ten toks enovinis poplavokas zalvarinis tarybinis - nifiga neuzdaro, sunkesi vanduo.. o sitas veikia gerai.. jauciu ir ten toki pastatysiu, kad nereiktu prie krano begoti - atsukt, prisukt.. beje, nupjoviau dali tos dezes, kad mazesni suniukai galetu palakt ramiai.. vandens sluoksnis kokie 5 cm, pakanka.. tiesa mastau, kad reiket dugne kokia maza skilute padaryti, kad vanduo pabishki isbegtu, tada automatishkai paspildys ir bus nuolat shviezias bei saltas.. tik nzn kokio diametro skyle, kad pergreit nebegtu.. kolkas tegl buna taip, o toliau paziuresim, prades zydeti ar ne..

vandens isbegimui galiu pamest minti,kaip daromos prausykles gamtoje ,paima paprasta buteli nuo limonado pilna vandens ir apverte dugnu i virsu,suka po truputi kamsteli ir vanduo pradeda begti reikalingu kiekiu ,tai va istatykit koki vamzdeli su kamsciu ir atsukit truputi,kai reikes uzsuksit reikes visai isleist isuksit visai
Atsakyti