toks įspūdis kad mergiotės masiškai grįžo iš mezgimo atostogų ir papylė grožius
QUOTE(Inetux @ 2008 08 12, 11:02)
Va, rodausi ir as Tai pirmas pabaigtas darbelis MAN Rankoviu nedariau, nes pamaniau, kad kol silta bus kaip bliuskute, o kai atsals-pasitarnaus kaip liemene
Galima susilydyti nuo spalvytes, labai grazu
Inetux tavo darbelis nuostabus.Dažnai užsuku į jūsų skyrelį pasisemti įkvėpimo naujam mezginiui. Pažiūrėjau šį grožį ir jo nooriu . Kokie čia siūliukai? Ir kur schemutę galima būtų pasižiūrėti?
QUOTE(MAGPIE @ 2008 08 10, 19:46)
Inetux, Kerpena - gražuuu.
Aciu visom uz pagyras Tikrai tiek nesitikejau
Siulai-MAxi, schema radau siame skyrelyje, turejau ir kompe issisaugojus, bet vakar Mb perinstaliavo kompa, tai dingo visa informacija Gal kas kitas gales padet
Originalas va taip atrodo
Siulai-MAxi, schema radau siame skyrelyje, turejau ir kompe issisaugojus, bet vakar Mb perinstaliavo kompa, tai dingo visa informacija Gal kas kitas gales padet
Originalas va taip atrodo
QUOTE(Karusia @ 2008 08 12, 19:16)
as biski kitokia turejau, bet ir sita turi tikti
Štai mano kostiumėlis,nelabai patinka sijonas
QUOTE(Inetux @ 2008 08 12, 20:23)
as biski kitokia turejau, bet ir sita turi tikti
gal ir ne šita. bet iš šitos temos http://club.osinka.ru/topic-37786
Mantvaida gražu
tik - margi siūlai gražiems nėrianms netinka jau patyriau. Užmuša rašto grožį
Papildyta:
radau
QUOTE(Mil@na @ 2008 08 09, 23:31)
Bet kaip suprantu, čia tik paveikslėliai, schemų nėra?? Nes aš nesu tokia mezgėja, kad be schemos nusimegsčiau..O puslapis tikrai įspūdingas
na tarkim galim susirasti per cia http://www.garnstudi...kt.php?kat=Dame, spausti ant veliaveles ir bus aprasymas
Inetux,ir ananasiukai ir spalvyte labai labai
Mantvaida ,kostiumelis grazus tik truputi gal per marga ir neisryskeja grazus rasciukai Nesioti gal atskirai kostiumelio dalis ,taip isrysketu neriniu grozis
Diudas,saunuole mama ,labai grazus darbeliai
Kerpena,
Mantvaida ,kostiumelis grazus tik truputi gal per marga ir neisryskeja grazus rasciukai Nesioti gal atskirai kostiumelio dalis ,taip isrysketu neriniu grozis
Diudas,saunuole mama ,labai grazus darbeliai
Kerpena,