Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Karusia @ 2008 08 11, 10:59)
tai kad mūsų "nemanekenėms" iki rusaičių toli. vaikščiojau po jų temą, bet net ir aš... perpus plonesnė... nekalbant apie kuklias šios temos "nemanekenes"

drinks_cheers.gif
čia puikus atsakymas Kerpenai,o jei nori dar labiau įsitikinti,kad neteisingai apie save galvoji,tikrai užsuk pas rusaites ir pamatysi kokius kūnus jos drąsiai demonstruoja,ir nemanau,kad tai blogai. ax.gif
Atsakyti
Tai gal galit tų storųjų rusaičių nuorodą duoti? Kažkaip neteko užtikti.

Dabar prisiminiau, kad neseniai laidotuvėse mačiau labai storą moterį, mažiausiai kokio 52 dydžio pagal burdą su nertu lininiu kostiumėliu. Nertas rašteliu panašiu į kriauklelių, bliuzelė susagstoma per priekį. Ir labai gražiai atrodė. Net stebėjausi žiūrėdama, ir bandžiau įžvelgti modelelio ypatumus, nes jai tikrai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 rugpjūčio 2008 - 10:35
Apie šitą kalbam?
http://www.club.osinka.ru/topic-34336
iš tikrųjų čia pademonstruotom nemanekeniškom figūrom iki rusaičių toloka....

o šiaip pasvarsčius, tai kartais tikrai naudinga pamatyti, kaip vienas ar kitas rūbelis atrodo ant "prabangios" figūros. tai padeda apsispręsti į vieną ar į kitą pusę, ir galų gale negaišti veltui laiko rolleyes.gif , arba kaip tik, kuo greičiau imtis darbo.
o tai ant tų "kaulų rinkinių" visi mezginiai super atrodo... biggrin.gif
oi aš čia apie žurnalų manekenes blush2.gif [/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 rugpjūčio 2008 - 10:38
as ruosiuosi, kaupiuosi saltam rudeniui 4u.gif
dar vienas darbelis

user posted image
Atsakyti
*coliukeee*, kada tu suspeji. wub.gif
Na o cia visai idomus variantas, 2in1
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
va ką atradau
http://knitsi.ru/kni...php?curr_page=1 čia reikia pakeliauti per puslapius, ir per nuorodas, yra netgi žurnaliukų)
kai kurie modeliukai visai verti dėmesio, ir realūs ant realių žmonių.
Atsakyti
* Coliukeee*, labai miela liemene.Rudeni tikrai nesusalsi mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 08 10, 16:26)
Labai gražių nėrinių pridėjot šioje temoje. Voratinklis, lusasitos vasariškieji iš mažai siūlų, katuko tunikos, coliukes, baltasis... Matyt kažką pamiršau.

O aš prisijungsiu prie viliuteees namanekeniškų modelių ir pasirodysiu savo kelioninį nėrinį. Kelioninis jis todėl, kad pradėjau jį nerti pernai per vasaros kelionę prie jūros ir nėriau visus metus, daugiausiai kelionėse, pvz, kai išvažiuodavom savaitgaliui pas tėvus. Užbaigiau prieš pat kelionę prie jūros šiemet  biggrin.gif
user posted image

QUOTE(MAGPIE @ 2008 08 10, 19:46)
Šiandien nemanekeniškų modelių diena  blush2.gif
Rodausi ir aš  tongue.gif
user posted image

QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 11, 12:52)
as ruosiuosi, kaupiuosi saltam rudeniui  4u.gif
dar vienas darbelis

user posted image

Šaunuolės mezgėjėlės 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va, rodausi ir as blush2.gif Tai pirmas pabaigtas darbelis MAN biggrin.gif Rankoviu nedariau, nes pamaniau, kad kol silta bus kaip bliuskute, o kai atsals-pasitarnaus kaip liemene ax.gif

user posted image
Atsakyti
Inetux, spalva kokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Inetux super grazhu wub.gif
ash kaip tik tokios pat spalvos siuliuku megztuka neriu, tik ish mocheros, bet ir bus ananasu wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 12 rugpjūčio 2008 - 11:35
QUOTE(Inetux @ 2008 08 12, 11:02)
Va, rodausi ir as blush2.gif Tai pirmas pabaigtas darbelis MAN biggrin.gif Rankoviu nedariau, nes pamaniau, kad kol silta bus kaip bliuskute, o kai atsals-pasitarnaus kaip liemene ax.gif

user posted image

oi mergickos kaip grazu, kaip as tu ananasu noriu doh.gif gal kur schemute yra forume? nu neuztikau schmoll.gif
Atsakyti