rodaus ir as savo paskutini nertini
*coliukeee*,
prasom schemute ideti
prasom schemute ideti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 10, 11:51)
NUOS-TA-BU
Labai gražių nėrinių pridėjot šioje temoje. Voratinklis, lusasitos vasariškieji iš mažai siūlų, katuko tunikos, coliukes, baltasis... Matyt kažką pamiršau.
O aš prisijungsiu prie viliuteees namanekeniškų modelių ir pasirodysiu savo kelioninį nėrinį. Kelioninis jis todėl, kad pradėjau jį nerti pernai per vasaros kelionę prie jūros ir nėriau visus metus, daugiausiai kelionėse, pvz, kai išvažiuodavom savaitgaliui pas tėvus. Užbaigiau prieš pat kelionę prie jūros šiemet
O aš prisijungsiu prie viliuteees namanekeniškų modelių ir pasirodysiu savo kelioninį nėrinį. Kelioninis jis todėl, kad pradėjau jį nerti pernai per vasaros kelionę prie jūros ir nėriau visus metus, daugiausiai kelionėse, pvz, kai išvažiuodavom savaitgaliui pas tėvus. Užbaigiau prieš pat kelionę prie jūros šiemet
*coliukeee*
Kerpena, geras užsiėmimas kelionėse gavosi šauni kelioninė
Kerpena, geras užsiėmimas kelionėse gavosi šauni kelioninė
QUOTE(mamkaa @ 2008 08 10, 14:51)
kad as e schemu neriu mezgu galvoj viskas... o siaip rankovs tiesiai su megztuku nertos, poto abi dalys t.y. priekis ir nugara sunerti virsutine siule
nu ir paaiskinau
Šiandien nemanekeniškų modelių diena
Rodausi ir aš
Rodausi ir aš
Jeigu jau nemanekeniškų modelių diena
tai gal ką nors rasite ir prisitaikysite
http://picasaweb.goo...TamanhosGrandes
tai gal ką nors rasite ir prisitaikysite
http://picasaweb.goo...TamanhosGrandes
Man atrodo, kad nėra tokios temos, tik nežinau, ar reikia. Bent jau man būna labai nejauku dėti save su drabužiu. Nuotraukoj storumas dar paryškėja ir atrodo, kad su ta nuotrauka tik gadinu vaizdą. Smagu žiūrėti darbus ant gražių kūnų, o ant storų nežinau. Gal tų storų ne tiek jau ir yra. Šiais laikais moterys gražios, rūpinasi savimi.
QUOTE(Mil@na @ 2008 08 09, 23:31)
Bet kaip suprantu, čia tik paveikslėliai, schemų nėra?? Nes aš nesu tokia mezgėja, kad be schemos nusimegsčiau..O puslapis tikrai įspūdingas
chemos yra ten pat, tik reikia po paveiksleliu du kartus spragteleti "zum strichmuster". o jei nori angliskai, reikia eiti i pradzia ir pasikeisti kalba.
as jau irgi prilipau prie keleto is tu groziu...
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 10, 23:40)
na va kaip šaunu,kiek gražių ,,nemanekeniškų"darbelių
,gal sakau visai neblogai būtų ir tokia tema,o gal jau yra tik ašnepastebėjau ,žinau,kad pas rusaites tiktrai yra
,gal sakau visai neblogai būtų ir tokia tema,o gal jau yra tik ašnepastebėjau ,žinau,kad pas rusaites tiktrai yra
tai kad mūsų "nemanekenėms" iki rusaičių toli. vaikščiojau po jų temą, bet net ir aš... perpus plonesnė... nekalbant apie kuklias šios temos "nemanekenes"