Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(temptress @ 2008 10 17, 12:44)
ne sitas, bet uz sita laaaabai dekui  4u.gif

Tai jau tikrai ner uz ka biggrin.gif
Atsakyti
Kotita, kokia puiki nuoroda!!! 4u.gif
o sitas (ir begale kitu) kaip man patiko wub.gif
user posted image
Papildyta:
tik kaip jus suprantat ta parasyma ..(skaicius)..stitches. Stitch angl. mezgimo akis, bet ka tai reikstu konkreciuose tuose pavyzdziuose?
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 10 17, 14:01)

tik kaip jus suprantat ta parasyma ..(skaicius)..stitches. Stitch angl. mezgimo akis, bet ka tai reikstu konkreciuose tuose pavyzdziuose?

yra aukščiau taip parašyta:
NB! Under each picture we’ve indicated the knitting tension, number of stitches per 10cm. Suggested yarn may be replaced by yarn with a similar knitting tension.
taigi jei gerai suprantu, tai yra mezginio tankumas nurodytos rūšies siūlams: kiek akių yra 10 cm mezginio 4u.gif
Atsakyti
Super! Viskas aisku dabar, dar karta aciu, Katuks! 4u.gif
Atsakyti
user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 10 17, 13:01)
Kotita, kokia puiki nuoroda!!!  4u.gif
o sitas (ir begale kitu) kaip man patiko wub.gif
user posted image
Papildyta:

vat toks daiktas labai praktiškas: mano teta, kuriai dabar virš 40 metų, pamenu, tokį turėjo, kai maža buvo, močiutė numezgusi matyt; nugaroj tik sagute užsegamas buvo - žodžiu, vietoj šaliko nešiojo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laimike @ 2008 10 17, 09:08)
naijai iskeptas biggrin.gif

Laimike, labai gražu 4u.gif gal pagrindinės pynutės schema ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 17, 16:17)
vat toks daiktas labai praktiškas: mano teta, kuriai dabar virš 40 metų, pamenu, tokį turėjo, kai maža buvo, močiutė numezgusi matyt; nugaroj tik sagute užsegamas buvo - žodžiu, vietoj šaliko nešiojo  ax.gif
Papildyta:

Laimike, labai gražu  4u.gif gal pagrindinės pynutės schema ne paslaptis?  blush2.gif

tokį daikta nešioja mano mažoji ir draugių darželinės panelės - labai patogu aprengti ir kaklas niekada nebūna nuogas, demonstravau vaikiškų ir kepurinėj temose

o čia nauji mūsų namučiai
http://www.supermama...0#entry20655721
Atsakyti
O kas tuose namučiuose duris uždarys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 10 17, 17:35)
O kas tuose namučiuose duris uždarys?  smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 10 17, 17:35)
O kas tuose namučiuose duris uždarys?  smile.gif

Mes pačios ir uždarysim mirksiukas.gif

Ristina - labai fainuoliška tavo šviežiena thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti