Sveikos darbštuolės,
Nors dažniausiai dalyvauju suknelių temoje, bet nusinėrusi pora nusprendžiau, kad suknios man nesigauna tokios, kokių noriu. todėl grįžau prie viršutinės dalies rūbų gamybos ir va ką surezgiau
mėlynasis kūrinys jau gerokai patampytas, salotinis dar "karštas"
mėlynus siūlus ilgokai rinkausi ir matyt pasirinkimas ne kaip pavyko. siūlai medvilniniai, bet labai jau "šeriasi", aplimpa pūkeliais ir kelnės ir pažastys , nors ir skalbta. siūlai kažkokie Altin Basak miya...
o žalieji pirkti spontaniškai IKI, Banga vadinasi. labai malonūs, irgi medvilnė.
Viliuteee,labai grazi bliuskute
Morta- sigita
Katuks, abu kuriniai labai liuks
Morta- sigita
Katuks, abu kuriniai labai liuks
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 04, 21:28)
kaip man patinka tokie voratinkliai
Ristina,puikiai padirbėjai,šaunuolė,balionėlis tau (medalio gaila neturiu )
o čia mano paskutinis sukurtas modelis iš serijos ,,ne manekenėms"
galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai
Ristina,puikiai padirbėjai,šaunuolė,balionėlis tau (medalio gaila neturiu )
o čia mano paskutinis sukurtas modelis iš serijos ,,ne manekenėms"
galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai
na va sitas tikrai grazus ir kruopstumas....
[quote=morta-sigita,2008 08 05, 13:15]
Kol mano kompiuteriuką remontino, baigiau šitą:
Smulku, kruopstu -10 balu
Kol mano kompiuteriuką remontino, baigiau šitą:
Smulku, kruopstu -10 balu
Ristina, Kotita, janike1, Aruna - laaabai ačiū . Tikrai negalvojau, kad kam nors patiks mano tvarinys, išskyrus mane pačią . Čia trys man labiausiai patikę raštai, nebuvo tokio modelio, kuriam visi būtų, tai nusprendžiau pati susigalvot .
Katuks, žaliasis kūrinys - stebuklas, laaabai gražu !
Viliuteee, net mano mama įsitikino, kad ir "ne manekenė" gali gražiai atrodyti su megztu rūbeliu . Kiek supratau tai ten pusiau megzta, pusiau nerta? Ar man vaidenasi?
Katuks, žaliasis kūrinys - stebuklas, laaabai gražu !
Viliuteee, net mano mama įsitikino, kad ir "ne manekenė" gali gražiai atrodyti su megztu rūbeliu . Kiek supratau tai ten pusiau megzta, pusiau nerta? Ar man vaidenasi?
Na ir prisižiūrėjau grožybių Einu nerti
Sveikos, susiradau grazu modeliuka nert, BET kaip visada problema iskilo... http://public.fotki....ineschema2.html
atrodo elementaru, bet kai pradedu nert, darosi man kaip kepuryte, nesineria lygiai nors tu ka gal vis delto cia kazkas ypatingo yra?
atrodo elementaru, bet kai pradedu nert, darosi man kaip kepuryte, nesineria lygiai nors tu ka gal vis delto cia kazkas ypatingo yra?
Dar vienas kurinys ikveptas karstos vasaros ( na gal dar bus siltesniu oru) . Siulu kiekis velgi ribotas . Du kamuoliukai po 100 gr summer siuliuku. Kadangi likutis, tai man jie kainavo po 2 LT . Reiskias neskaitant vargo, darbo, sis dalykelis man kainavo 4 litukus Butu buve siuliuku daugiau, buciau suknyte nuraiciusi
QUOTE(Karusia @ 2008 08 05, 20:08)
Karusia, nuosirdziai dekoju. Leksiu siulu pirkti Gal gali patarti kokius geriau naudoti?
QUOTE(Kotita @ 2008 08 07, 11:41)
Sveikos, susiradau grazu modeliuka nert, BET kaip visada problema iskilo...
gal tavo siūlas storesnis, dėl to riečiasi. Pridėk stulpelių arba pynelės daugiau, kad tiesiai gautųsi. Panašu, kad nuo siūlo storio viskas priklauso, nes vienom banguoja, kitom riečiasi. Bandyk įvairiai. Arba vašelį didesnį pabandyk - palaisvės nėrinys.
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 07, 12:59)
Dar vienas kurinys ikveptas karstos vasaros ( na gal dar bus siltesniu oru) .
spartuole tu. Draugavai draugavai su virbalais, bet žiūriu, pilnu tempu vašelis užvaldė