Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Sveikos darbštuolės,
Nors dažniausiai dalyvauju suknelių temoje, bet nusinėrusi pora nusprendžiau, kad suknios man nesigauna tokios, kokių noriu. todėl grįžau prie viršutinės dalies rūbų gamybos ax.gif ir va ką surezgiau
user posted image
user posted image
mėlynasis kūrinys jau gerokai patampytas, salotinis dar "karštas" biggrin.gif
mėlynus siūlus ilgokai rinkausi ir matyt pasirinkimas ne kaip pavyko. siūlai medvilniniai, bet labai jau "šeriasi", aplimpa pūkeliais ir kelnės ir pažastys rolleyes.gif , nors ir skalbta. siūlai kažkokie Altin Basak miya...
o žalieji pirkti spontaniškai IKI, Banga vadinasi. labai malonūs, irgi medvilnė.
Atsakyti
Viliuteee,labai grazi bliuskute thumbup.gif
Morta- sigita thumbup.gif thumbup.gif
Katuks, abu kuriniai labai liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 04, 21:28)
kaip man patinka tokie voratinkliai  thumbup.gif
Ristina,puikiai padirbėjai,šaunuolė,balionėlis tau 4u.gif (medalio gaila neturiu  g.gif )

o čia mano paskutinis sukurtas modelis iš serijos ,,ne manekenėms"
galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai ax.gif
user posted image

na va sitas tikrai grazus ir kruopstumas....
Atsakyti
[quote=morta-sigita,2008 08 05, 13:15]
Kol mano kompiuteriuką remontino, baigiau šitą:

Smulku, kruopstu -10 balu
Atsakyti
Ristina, Kotita, janike1, Aruna - laaabai ačiū 4u.gif . Tikrai negalvojau, kad kam nors patiks mano tvarinys, išskyrus mane pačią biggrin.gif . Čia trys man labiausiai patikę raštai, nebuvo tokio modelio, kuriam visi būtų, tai nusprendžiau pati susigalvot tongue.gif .

Katuks, žaliasis kūrinys - stebuklas, laaabai gražu thumbup.gif thumbup.gif !

Viliuteee, net mano mama įsitikino, kad ir "ne manekenė" gali gražiai atrodyti su megztu rūbeliu thumbup.gif . Kiek supratau tai ten pusiau megzta, pusiau nerta? Ar man vaidenasi?
Atsakyti
Na ir prisižiūrėjau grožybių wub.gif Einu nerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 08, 18:22)

gal kas zinote kaip padidinti?
Atsakyti
http://picasaweb.goo...011499762521202
http://picasaweb.goo...047345559588002
Atsakyti
Sveikos, susiradau grazu modeliuka nert, BET kaip visada problema iskilo... verysad.gif http://public.fotki....ineschema2.html
atrodo elementaru, bet kai pradedu nert, darosi man kaip kepuryte, nesineria lygiai nors tu ka doh.gif gal vis delto cia kazkas ypatingo yra? ax.gif
Atsakyti
Dar vienas kurinys ikveptas karstos vasaros ( na gal dar bus siltesniu oru) . Siulu kiekis velgi ribotas . Du kamuoliukai po 100 gr summer siuliuku. Kadangi likutis, tai man jie kainavo po 2 LT thumbup.gif thumbup.gif . Reiskias neskaitant vargo, darbo, sis dalykelis man kainavo 4 litukus thumbup.gif Butu buve siuliuku daugiau, buciau suknyte nuraiciusi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 08 05, 20:08)

Karusia, nuosirdziai dekoju. bigsmile.gif Leksiu siulu pirkti smile.gif Gal gali patarti kokius geriau naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2008 08 07, 11:41)
Sveikos, susiradau grazu modeliuka nert, BET kaip visada problema iskilo... 
atrodo elementaru, bet kai pradedu nert, darosi man kaip kepuryte, nesineria lygiai nors tu ka  doh.gif  gal vis delto cia kazkas ypatingo yra?  ax.gif

mastau.gif gal tavo siūlas storesnis, dėl to riečiasi. Pridėk stulpelių arba pynelės daugiau, kad tiesiai gautųsi. Panašu, kad nuo siūlo storio viskas priklauso, nes vienom banguoja, kitom riečiasi. Bandyk įvairiai. Arba vašelį didesnį pabandyk - palaisvės nėrinys.

QUOTE(Lusasita @ 2008 08 07, 12:59)
Dar vienas kurinys ikveptas karstos vasaros ( na gal dar bus siltesniu oru) .

thumbup.gif spartuole tu. Draugavai draugavai su virbalais, bet žiūriu, pilnu tempu vašelis užvaldė hihihi.gif
Atsakyti